|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet jaz...
8.6.2005 15:11:39   
mackon
Najprej bi se rada opravičila za precej redno morjenje in iskanje podatkov, vendar mi je to resnično v uteho, saj sem v takšni situaciji, da se drugam nimam za obrnit.:ups:

Torej, pisala sem že o bolečinah med ciklusom, ki so trajale od ene M do naslednje (pred dvem dnem), če je to sploh bila.
Vmes sem imela dva dni par krvavih kapljic izcedka in potem nič več. Na dan, ko bi morala priti M sem naredila test BC mini, ki je pokazal rahlo črtico (po mojem :modri: ).
Naslednji dan je potem prišla "M" in trajala en dan. Bila je srednje močna in imela sem nekaj krčev, vendar to sploh ni podobno mojim M, ki so dolge obilne in boleče.
Ne vem kaj naj si mislim, test sem hotela spet narediti v soboto, pa ne vem, če je to sploh smiselno.:zmeden2:
Ali je sploh možno, da je test pokazal pravilno? Pa če že ali sem potem še vedno noseča?:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet jaz...
8.6.2005 15:15:03   
Anonimen
Čisto možno je, da je test pokazal pravilno. Kar nekaj jih je takih, ko kljub nosečnosti dobijo nekaj malega menstruacije na tiste dni, ko bi morala priti ta prava.

Jaz bi na tvojem mestu test ponovila, pa boš najbolje vedela na čem si.

Upam, da nisem prehitra, ampak vseeno čestitke :bravo::bravo:!

Pa sporoči rezultat!

(odgovor članu mackon)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet jaz...
8.6.2005 15:25:57   
aljča
Naredi ponovno test,da boš sigurna kaj se v tebi dogaja.Pa ne predolgo čakat.Sporoči novičko, da ti lahko čestitamo.
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spet jaz...
8.6.2005 16:56:54   
Anitka
Tudi jaz ti predlagam, da kar še en test narediš, saj je precej verjetno, da si srečka :nosecka: Jaz že kar držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: in nestrpno pričakujem tvoje javljanje.

Lp,

Anitka:pika:

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spet jaz...
8.6.2005 19:03:02   
tinkamiška
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spet jaz...
9.6.2005 6:55:56   
Nyah*
BC ponavadi pokaze pravilno!

:miska::miska::miska::miska: da je vse ok in da si srecka :nosecka:!

Sporoci, kaj je novega! Ce pa bo se naprej taka zmesnjava z :hudicek:, pa le hitro G poklici!

Pazi nase, :angel::angel::angel:,

Nyah.

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spet jaz...
9.6.2005 8:17:01   
pupika
mackon :miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate, da si :nosecka:.

Poskusi čez tri dni zopet delat BC test.

:angel::angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spet jaz...
9.6.2005 8:26:11   
Anonimen
Drzim pestke zate!!:miska::miska::miska:

Obvescaj nas se naprej, kako in kaj.

(odgovor članu mackon)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   spet jaz...
9.6.2005 13:06:18   
mackon
Draga dekleta, zlate ste!:metulj:

Hvala lepa za vse želje in :miska: Resnično sem vam hvaležna.

Danes sem kupila CB, jutri zjutraj ga bom delala, nato pa vam sporočim kako in kaj.:zajcek:

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.