|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet gibi
18.8.2005 12:29:07   
Anonimen
Pred parimi dnevi se mi je zazdelo, da čutim prve gibe oz. kar nežne brcike (čutila sem jih dva dni zaporedoma). Sem v 18t. Včeraj pa jih nisem čutila nič (danes tudi še nič). Zanima me, ali je to normalno, da se v tej dobi otročka še ne čuti vsak dan?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet gibi
18.8.2005 12:33:35   
ameli
normalno. Zdaj je še tvoj :duda: bolj majhen in je normalno, da ima še dovolj prostora. Boš vidla, čez kakšna 2-3 tedne bo se pogostost brcik stopnjevala:bravo::bravo::bravo:. Najbolje je tam okrok 25-30 tedna, ko so brcike zelo pogoste in zelo nežne. Po 30. tednu pa ima :duda: vse manj prostora, tako, da so iz brcik nastale brce. Ampak je vseeno lep občutek9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet gibi
18.8.2005 12:36:51   
simonas
Ja od začetka je čisto normalno, da jih ne čutiš vsak dan.

Simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spet gibi
18.8.2005 12:40:39   
Anonimen
Hvala, ste me kar pomirile!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   spet gibi
18.8.2005 13:33:23   
lidija74
Caffee,sama sem sedaj v 22.tednu in tudi ne čutim vsak dan brcik:duda:.Včasih je :duda: bolj intenzivna,včasih manj.Lepo :nosecka: ti želim!
Lp,Lidija :nosecka: 22.teden

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?