|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet dohodnina
15.6.2005 8:27:34   
KIRA
Moram se skihat, ker sem že mal huda. Z možem namreč oba dobiva vrnjeno kar nekaj denarja, on nekje 90 jaz pa 30 jurjev. - Se lepo vidi, kako celo leto kreditiramo državo. vračilo pa nujno rabiva, ker morava plačat en velik kup položnic, ker bo drgač joj.

Sedaj sem pa že na tem, da bom pop..., ker denarja ne vrnejo tako dolgo. Vsi drugi so že dobili vrnjeno, ker so:
1. manjši zneski - tja do 15 jurjev, 2. so oddali dohodnino po klasični poti in ne preko spleta, kakor midva. pa pol obljubljajo, da bi naj tako oddajanje vse skupaj pospešilo izplačila in olajšalo oz. poenostavilo sodelovanje med zavezanci in davčno upravo. grrrr.....:grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet dohodnina
15.6.2005 8:32:42   
tesa
Ja men tut ni jasno po kakšenm vzorcu obvdelujejo dohodnino. Ker tukaj spet nekaj ne velja.
Mi smo oddali preko spleta in moj:love:je dobil vrnjeno preko 90t, torej kar velik znesek.
Skratka zgleda, da ni enga vzorca kdaj koda:zmeden2:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet dohodnina
15.6.2005 8:34:54   
lutka
moj je lani dobil okoli 112 tisoč vrnjenega denarja.............ampak šele septembra :grrr::grrr:.........sva se lepo načakala:((:((

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spet dohodnina
15.6.2005 8:38:26   
KIRA
hja tas, največji hec je v tem, da sem jaz brez službe že od 1.6.2003! to pomeni, da mi tudi CSD preveč odteguje od porodniške oz. prej od nadomestila, ki sem ga prejemala 6 mesecev.

na spletu, ko grem gledat, kako daleč so že z oddanim obrazcem pa vedno piše isto: V OBDELAVI.
bogme, da bom naslednje leto oddala spet osebno na izpostavi DURSA, zgleda da vseeno to hitreje teče, kot pa spletni brazci, ki so jih že naslednji dan po oddaji imeli v računalniku in seveda tudi blazno dosti časa obdelat pred vsemi ostalimi....

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spet dohodnina
15.6.2005 8:39:20   
Anonimen
Kira

Moj je oddal dohodnino preko spleta in je dobil že nazaj in je znesek čez 15.000 sit. Po moje nekega vzorca ni.

Bojana

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   spet dohodnina
15.6.2005 8:41:21   
Anonimen

Zakaj morama pa jaz placat???? :(:((:hudicek::hudicek::zmeden:

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   spet dohodnina
15.6.2005 8:41:48   
india
Ne,Kira, ni nekega vzorca,ali je obdelano prej tisto preko spleta,ali po pošti ali osebno oddano.
Mi smo oddali v družini: mama osebno in je že dobila, oče osebno in ni dobil, jaz preko spleta in nimam nič, mož preko pošte in še nima.
Sem pa lani oddala preko pošte in sem dobila avgusta.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spet dohodnina
15.6.2005 8:49:02   
lex
Midva sva lani oddala prek pošte in sem jaz dobla v začetku junija on pa konec leta - tam nekje novembra. letos sva dala pa na izpostavi pa sem jaz že dobla o njegovi pa ne duha ne sluha (dobi spet več nazaj kot jaz). Pravi :hudicek: so na davkariji. Aja jaz sem si spremenila naslov in ga še doben drug na ve kot pa na davčni - pa verjemi, da jim ga nism poslala.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   spet dohodnina
15.6.2005 9:12:05   
bini
midva sva oba dobila v začetku junija.. on mora plačat čez 100 jurjev, jest pa dobim nazaj 70 jurjev...
ni vzorca - žal.. upam da kmal dobiš kira

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   spet dohodnina
15.6.2005 9:15:38   
KIRA
hvala bini.

ja, vidim da zgleda res ni vzorca. ne vem zakaj so pol uvajali to oddajo prek spleta, če se itak nič ne spremeni in nič ne pospeši.

pa še eno vprašanje tako iz firbca: je kera računala kolko dobite nazaj po programu DZS, pa vam je štimalo oz. blo narobe.

(sprašujem zato, ker sem že par let zaporedoma zaupala temu programum, pa mi je vedno prav ven prišlo.9nebesa edino le letos so cifre dosti večje, ampak na spletni dohodnini mi je isto izračunalo, tako da je tud letos izračun verjetno pravilen. )

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   spet dohodnina
15.6.2005 9:18:42   
anadejka
Ja jest sem dobila ta teden nazaj nekaj čez 7.000,točno toliko kolikor sem si izračunala.:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   spet dohodnina
15.6.2005 9:22:44   
Anonimen
Moj je dobil točno po izračunu DZS!

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   spet dohodnina
15.6.2005 9:24:37   
Anonimen
Kira, če res tako potrebuješ denar, pokliči na DURS, pa vprašaj, kdaj boš na vrsti oz. naredi se neumno, pa vprašaj, če je s tvojo vlogo vse v redu.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   spet dohodnina
15.6.2005 9:24:40   
lutka
tudi pri nama je vedno štimalo :bravo::bravo:

so naju pa dve leti nazaj,hoteli prikrajšat za 60 tisoč sit................še dobro da je moj :love: tako dober matematik in je šel še vse enkrat preračunat in pregledat. Ko je prišel na davčno pa je ugotovil, da so mu moj znesek(sem bila nezaposlena) kar na njegov obrazec za dohodnino prepisali in je znorel :grrr::grrr:...............seveda so mu napako priznali in mu nakazali še 60 tisoč sit.

če si ne bi prej sama izračunala bi se za 60 jurjev obrisal po nosom :((:((:((:((

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   spet dohodnina
15.6.2005 9:38:29   
Gina
Meni še nobeno leto niso nakazali tako zgodaj, kot letos.:bravo: Lani sem dobila nazaj šele konec oktobra!:((:(( Pa vedno oddam na enak način in zadnja leta na isto davčno.

DZS izračun mi letos prviš štrika, prejšnja leta je bil točen. Sicer sem dobila malo več, kot je tam izračunalo, tako da se nič ne jezim. Po moje je do odstopanj prišlo zato, ker uveljavljam dva otroka samo po nekaj mesecev, pa mojega:love: tudi samo od takrat, ko je ostal brez službe. Mislim, da jim tukaj izračuna malo narobe. Kadar sem uveljavljala za celo leto, ni prihajalo do napak.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   spet dohodnina
15.6.2005 9:51:38   
pravljica
ja, gina, pri nas je bilo tudi pozitivno presenečenje lani...me je :love: za par mesecev uveljavljal in je dobil nekam veliko nazaj

dobila sva pa tudi konec septembra (vedno oddam na pošto par dni prej al pa zadnji dan)...me zanima kako bo letos

aja, jaz pa nalašč ne pišem prej nobenih olajšav, mi je prou fajn ko pol dobim enkrat mal večji znesek nazaj...kot neko varčevanje ;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   spet dohodnina
15.6.2005 10:25:33   
Anonimen
Jaz pa kar rada vidim, da mi malo pozneje nakažejo, drugače takoj vse zagonim. Potem pa oktobra rabim za registracijo, je pa kriza. Upam, da bodo letos čim pozneje.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   spet dohodnina
15.6.2005 11:33:18   
Anonimen
Glede na to da sem delala nekaj časa na durs-u, na dohodnini, vam zagotavljam, da referentke nimajo nič pri tem, kdaj boste dobili dohodnino. One lahko samo v računalnik pogledajo (če dela program, mimogrede, je program predpotopni), vidijo če je vse OK in povejo če je vaša dohodnina naslednja na vrsti.
Denar pa se vrača skupaj vsem, neglede na to koliko morate dobit nazaj. Vse je odvisno od valute, torej kdaj bo sprovedeno plačilo. Seveda pa morajo najprej svoje račune malo nafilat (tisti ki morajo plačat), potem pa šele lahko izplačajo vam/nam, ki dobite.
Jaz sem oddala po pošti, pa je mož, ki je oddal elektronsko dobil prej odločbo kot jaz.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
15.6.2005 13:13:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?