Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spet ena bizarna napaka na RR 25.5.2010 18:28:29
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pa kako do tega prides? jst ne najdem debat v katerih sodeljujem
|
|
|
|
RE: spet ena bizarna napaka na RR 25.5.2010 20:09:36
|
|
|
|
štrumfek
|
tudi meni se včasih pri "anoninih" zraven pokažejo slikice avatarja
|
|
|
|
RE: spet ena bizarna napaka na RR 25.5.2010 22:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi meni se pojavlja slikica, ampak je vedno enaka... Tko da je dejansko anonimna oseba, le avatarček se očitno en mora prikazat in se prikaže vedno isti...
|
|
|
|
RE: spet ena bizarna napaka na RR 26.5.2010 6:49:11
|
|
|
|
Flavia_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop med debatami v katerih sodelujem, se mi prikaže slika osebe, ki je temo odprla kot anonimna. v resnici pa bi moral biti moj odgovor (ki sem tudi uporabila opcijo anonimnost kot test): Posredovano naprej lp
|
|
|
|
RE: spet ena bizarna napaka na RR 12.6.2010 8:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
in še ena. v dobri veri, da imam kao skrit profil, me uporabniki zlahka vidijo, če ročno vtipkajo naslov v naslovno vrstico (npr. http://www.ringaraja.net/uporabnik/mizantrop/forumi/ )
< Sporočilo je popravil mizantrop -- 12.6.2010 8:55:37 >
|
|
|
|
RE: spet ena bizarna napaka na RR 12.6.2010 8:45:35
|
|
|
|
Anonimen
|
in zakaj hudiča koga zanima, kdaj sem bila nazadnje tu???? in tega podatka se NE DA skrit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2010 8:56:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: spet ena bizarna napaka na RR 12.6.2010 22:21:12
|
|
|
|
Jerneja_
|
Hvala za opozorilo o pomanjkljivostih!
|
|
|
|
RE: spet ena bizarna napaka na RR 12.6.2010 22:33:55
|
|
|
|
ledenaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop in zakaj hudiča koga zanima, kdaj sem bila nazadnje tu???? in tega podatka se NE DA skrit. Pri meni je isto. Imam kao skrit profil, piše pa kdaj sem bila nazadnje gor. Zakaj pa ne bi smelo pisati kdaj si bila tu? Se vsaj vidi koliko časa porabite za RR
|
|
|
|
RE: spet ena bizarna napaka na RR 14.6.2010 15:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop in zakaj hudiča koga zanima, kdaj sem bila nazadnje tu???? in tega podatka se NE DA skrit. Pri meni je isto. Imam kao skrit profil, piše pa kdaj sem bila nazadnje gor. Zakaj pa ne bi smelo pisati kdaj si bila tu? Se vsaj vidi koliko časa porabite za RR saj ne piše skupnega časa
|
|
|
|
RE: spet ena bizarna napaka na RR 14.6.2010 15:53:42
|
|
|
|
aleunam
|
Heh, potem bi jaz imela vsaj 8 ur, ker mam v službi RR ves čas odprt (kot tudi druge spletne strani), pokukam pa tu pa tam in kaj napišem.
|
|
|
|
RE: spet ena bizarna napaka na RR 14.6.2010 16:33:13
|
|
|
|
ledenaa
|
mizantrop a sem napisala da se vidi skupen čas
|
|
|
|
RE: spet ena bizarna napaka na RR 14.6.2010 17:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa mizantrop a sem napisala da se vidi skupen čas a ni razlika med "koliko časa porabite na RR" in "kdaj sem bila nazadnje tu"
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?