girly
|
Ja, pr mojmu je vse skupi zgledalo malo drugače. Na pregledu sva bila v šempetru. moj je prišel takoj na vrsto . No, potem je bil najprej na pregledu, ga je g. pregledal (se je valda mogu sleč, da mu je pretipal, če je vse ok). Malo ga je povprašal, kako je z odnosi, če imava redne, če ima kake težave (npr. prezgodnji izliv ali kaj podobnega). No, potem mu je pa dal listek z navodili in lonček. Zgleda pa takole. V navodilih ti piše, da vsaj 2 dni pred oddajo semena ne smeš imeti odnosov. Poleg tega, sperma ne sme biti starejša od 1 ure, kar pomeni, da če si od bolnice oddaljen dlje kot toliko, potem moraš seme oddati v bolnici. V Šempeterski bolnici za to sploh nimajo posebnega prostora in to opravijo moški kar v WC-ju. Moram reč, da je blo kar zanimivo, še posebej, ker sem bila z njim . No, moj ni imel problemov verjetno je k temu pripomogla tud moja prisotnost . No, v šempetru jemljejo vzorce ob torkih in četrtkih, takrat se moraš javit, dat lonček v laboratorij, sporočit sestri pri g., da si oddal in v ponedeljek pokličeš po telefonu in izveš, če je vse ok. V primeru, da ni optimalno, da moški seme še enkrat (po potrebi tudi večkrat). No, to je to. Noben bav bav ni. Lahko poveste svojim ljubim dragim. Pa še uživajo zraven lep dan,girly