|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spermiogram
5.1.2011 9:09:09   
becka11
Pozdravljene,

fant ima napotnico za spermiogram.
Mi lahko priporočate kam naj gre?Na forumu berem, da ga lahko opravi v Ljubljani, Postojni (ti lokcaciji bi mu tudi najbolj ustrezali).....vendar ne najdem najnovejših informacij....

Kakšne so čakalne dobe?

Najlepša hvala za odogovr.
Srečno in plodno 2011!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spermiogram
5.1.2011 20:29:50   
Anonimen
V LJ je čakalna doba cca. 2-3 mesece. Če še nista v postopku OBMP, potem predlagam, da pokličeš okolišče bolnišnice in tam povprašaš. V Trbovljah lahko prideš vsako sredo, brez predhodnega naročanja.

(odgovor članu becka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2011 19:49:28   
lunainzvezde
Skuštrana suzi, a se res ni treba nič naročit? To pa res hitr prideš na vrsto ;) imaš kakšen kontakt? Vajine izkušnje so bile vredu v Trbovljah?

Hvala za informacije!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2011 20:30:47   
chungalunga
Živjo!

Moj je čakal cca. 2 meseca v Lj. Ni pa mogel povedati prav nič lepega o svoji izkušnji, saj je bilo osebje menda zelo neprijazno, nihče mu sploh ni nič povedal, razložil... Tudi izvidov mu niso nič kaj konkretno obrazložili... Skratka, rekel je, da se je počutil prav "bedno", kot cifra - prideš in greš, izveš pa vse skupaj nič (kako naprej itd.). Še ko je vprašal par stvari, so ga kar hitro poslali ven.
Za Trbovlje sem pa slišala za 1x same pohvale.

lp

(odgovor članu lunainzvezde)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2011 20:37:58   
SILVA
Eno vprašanje.
Moj je tudi naročen v Lj na spermiogram, sem dobila datum v februarju.
Ali lahko grem jaz z njim in mu pomagam opravit svoje, ker bo sam pomoje zelo težko opravil. Ga že zdaj stiska in govori, da on to ne bo mogel opravit ?
Ali kaj čudno gledajo, če gre ženska pač z njim notri ?

(odgovor članu becka11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2011 9:54:15   
Anonimen
V MB je tako, da lahko vse opravi že doma in to samo prinese tja. Samo mislim da mora v roku ene ure prinest, ker potem je že slabše kvalitete. Edino po lonček si mora it prej iskat na kliniko. Vseeno je nekako lažje opraviti to doma, kot pa v ambulanti.

Lp

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2011 13:51:08   
krisv
Ali kaj čudno gledajo, če gre ženska pač z njim notri ?

Mojemu je v Trbovljah po telefonu celo rekla, naj pridem jaz z njim, da bo lažje šlo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2011 16:25:37   
smeška83
Moj je pri Rešu delal, sedaj sva v postopku ICSI, ker je blo vse skupaj bogo. No, čakalna doba je cca 1 mesec za prvi pregled. Pri nama je od prvega pregleda do začetka postopka (ki bo v prvih dneh februarja) minilo cca 5 mesecev. Spermiogram so mu naredili trikrat.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2011 9:09:20   
spelca82
Moj je tudi v sklopu preiskal moral delati spremiogram. In sem šla jaz takrat z njim. so naju dali samo v malo večjo sobo, drugače pa ni bilo nič čudnega. Je pa seveda lažje, kot če bi modu bit sam.

Carpe diem!

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2011 8:50:32   
huda83
Moj je delal spermiogram v Slovenj Gradcu, prideš tja do devetih in daš vzorček ... To je to - nič naročanja ... Ne dobiš pa izvoda takoj ampak po nekaj dneh.
Potem je šel k dr.Rešu in sva dobila termin v roku 14 dni. Je bilo kao samoplačniško ampak sva imela vseeno napotnico zraven in ni nič plačal. Rezultate sva izvedela takoj, so bili boljši kot v SG in sedaj smo v 13.tednu pričakovanja user posted image . Jaz sem definitivno za dr.Reša

(odgovor članu spelca82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2011 10:38:02   
Anonimen
Ojla,
sej vem, da tale zadeva ne spada čisto v to temo, malo pa le. Moj dragi je imel pred kratkim spermiogram pri dr. Rešu. Takoj po spremiogramu je dr. pregledal spermije in je rekel, da je lahko zadovoljen z rezultatom, zdaj pa hladen tuš... Na izvidu, ki ga je dobil domov piše (poleg celega kupa nekih številk, ki jih niti ne razumem in se tudi ne bom preveč poglabljala vanje), da priporoča ICSI postopek oploditve z biomedicinsko pomočjo. user posted image Jaz imam zdaj itak ponovni pregled pri gin. na 11. dan cikla. A ko bo te izvide videl mi bo takoj dal napotnico za neplodnostno, me bo poslal še na preglede, ker kje pa piše, da ni tudi z menoj kaj narobe? Sploh ne vem, kaj naj. Čisto me je šokiralo in sem čisto out. user posted image

(odgovor članu huda83)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2011 10:48:41   
huda83
hmmmm user posted image tole pa pojma nimam, zakaj je sta dobila tak izvid. ko sva bila midva na pregledu, je tudi rekel, da je lahko zadovoljne z izvidom in da bi to moralo zadostovati za zanositev ... tudi pri izvidu, ki sva ga dobila domov, ni pisalo kaj drugega ... jaz na tvojem mestu bi poklicala tja in vprašala, zakaj je taka razlika ... meni so dali njegov mobitel, ko sem rabila neke informacije, pa sem ga poklicala in mi je povedal, kako in kaj ...

upam, da se vama čimprej izzide najboljše, kot je le lahko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2011 10:53:50   
Anonimen
Hvala... user posted image
Ja, res je kar konkretna razlika, če je najprej "vse ok", pol pa tole. Kot rečeno, čist sem paf in po moje bo res najbolje, da ga kar kontaktiram. user posted image

(odgovor članu huda83)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2011 19:25:27   
Anonimen
Predstavljajte si potem kako hleden je bil sele moj tus, ko so nama povedali da oploditev nikoli v zivljenju ne bo mozna .... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2011 8:00:18   
Poka
V Celju so dali datum čez 14 dni in so zelo prijazni. Ne moreš pa tega opravit doma in sem šla zraven. Problem je v tem, da pa vzdušje, ker je stara stavba in klet, ni ravno spodbujajoče user posted image  In je trajalo precej dolgo, tao da jaz upam, da ne bo treba še kdaj it... Ker tudi nisem prepričana, da bi moj še enkrat hotel it.

Izvidi so mislim, da že drugi dan, ampak jih še nisem nesla analizirat k ginekologinji, ker čakam še na svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.3.2011 17:56:50   
Anonimen
Pozdravljene
A ima mogoče katera (kateri) izkušnje iz Postojne? Lahko gre partnerica tudi zraven oz. lahko opravi že doma? user posted image

Lp

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?