|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spermiogram
4.10.2004 15:13:55   
tinkamiška
Pozdravljene!

Midva greva v sredo 6.10. na spermiogram. Malo me je strah, kakšni bodo rezultati, kako bo vse skupaj potekalo...in tu in tam malo pojamram možeku, on pa pravi, da ga ni nič strah, sploh pa zato, ker se bo imel fajn;)
Me pa zanima, kdo ti potem razloži rezultat spermiograma, koliko časa traja, da ga dobiš,...
Mi lahko prosim katera kaj pove o tem, bi bila zelo vesela.

Vse vas lepo pozdravljam in na vesele novičke!

Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spermiogram
4.10.2004 15:31:43   
Urša76
Tinkica, nimam pojma kako to gre. Vedi pa, da bom v mislih z vama. Naj te ne bo strah, jaz verjamem in zaupam v to, da bo še vse ql.
U.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spermiogram
4.10.2004 15:35:30   
tinkamiška
Urša, midve pa kr iz enega naslova na drugega:)

Hvala, ker naju imaš v mislih. Upam, da bo vse O.K.;)

Se bereva, Tinka.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   spermiogram
4.10.2004 15:43:51   
nena m
Midva sva nazadnje hodila k dr. Rešu. On takoj pogleda in takoj vse razloži. Sem pa že mal pozabila, kako je bilo prej v Leonišču, ker je že kar nekaj let, ampak mislim, da ti tudi tam še isti dan razložijo izvide. Drugače pa to ni nič groznega. Za naju je bila to prva preiskava, saj je moja G rekla, da je to najlažja, najhitrejša in najmanj boleča preiskava in je škoda najprej matrat žensko. No, midva sva sicer izvedela, da so izvidi zelo zelo slabi, ampak se je na koncu vse lepo izšlo. Kar brez strahu!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   spermiogram
4.10.2004 16:05:15   
Anitka
Hojla Tinkamiška!

Držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo vse OK.

Anitka:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   spermiogram
4.10.2004 16:24:23   
tinkamiška
Hvala tudi vama Nena in Anitka. To je moja prva preiskava in upam, da ne bo potrebno delati še kakšne druge.:)

Tudi vama želim vse najlepše in Anitka, mislim, da bova nekje skupaj nečakali na M...

Držim pesti!:miska:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 6
   spermiogram
4.10.2004 19:01:44   
tinkamiška
Pozdravljena Miška!

Stara sem 30 let, možek pa 28 let. Midva še nimava tako dolgega staža, ampak se mi teh 9 mesecev kar vleče.
Brez zaščite sva tudi že kakšni dve leti, samo, da sva prej pazila. Zdej nama je pa kr malo žal, da nisva že prej začela delat:duda:.
Meni so rekli naj pridem zraven, da bo tako lažje za njega...;)

Držim pesti tudi za vaju in da bi čimprej ratalo!

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7
   spermiogram
4.10.2004 22:55:29   
pika74
Ojla tinkamiška:miska:,

sm ti kar miško zravn imena prlimala - upam, da ne zameriš, ampak prou paše zravn;).

Midva sva tud že spermiogram dala skoz. Je šou 2x v Leonišče in kokr se spomnim, je po enmu mescu G obema povedal, da je vse OK in potem dobiš tud en izvid, kjer vse piše, kolk je dobrih, kolk ma nepravilne oblike... vse piše, pa kakšna je kislost... V glavnem, nama je G vse razložu. Če pa slučajno ne bo, ga pa kar za rokav pocukejta, pa bo povedal;);).

Pa velik sreče.

Lp,
Pika74
:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   spermiogram
5.10.2004 7:59:12   
biba77
Pozdravljena tinkamiska!

Midva z mojim sva oba konec meseza narocena v antisterilitetni ambulanti. On malo po osmi zjutraj, da odda semensko tekocino, pol pa oba ob 9.50 pri moji G, da nama rezultat/izvid razlozi.

Mene moj non-stop sprasuje, ce sem kaj vprasala, ce bojo dali kako sexi medicinko zraven? :)-
Sam (brez mene) pa tudi noce. :)

:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   spermiogram
5.10.2004 15:53:08   
tinkamiška

Pika74 hvala, upam, da nama ne bo treba čakat en mesec in bom vrejetno G kr hiter pocukala za rokav:)
Ja, tista:miska: pa res paše zraven, se mi je kr nasmejalo.

Biba77, držim pesti za vajin spermiogram! Da bojo plavalči živahni in zdravi kolikor se da!!

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?