Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spermiogram-iščem informacije 11.12.2007 20:45:50
|
|
|
|
DaisyE
|
Kar se tiče CE, nimam blage veze, kar se pa tiče tega, da bi obupali, pa mislim, da nam življenje vedno ravno tolk problemov naenkrat naloži, da jih lahko prenesemo. Nič se ne boj, na koncu boš ugotovila, da lahko zdržiš več, kot si misliš.
|
|
RE: spermiogram-iščem informacije 11.12.2007 21:20:39
|
|
|
|
Goldy
|
emsika - moj mož je bil v Ce na spermiogramu, ko pa sva šla v Lj, pa je spet moral it. Koliko je smoplačniški pa ne vem. Vem, da ga dela dr. Reš, verjetno tudi GK, kako pa je s tem v CE pa ne vem. Lahko ti povem samo to, da imel moj v CE veliko boljši rezultat, sicer je bilo 10 mesecev, ampak mi je pa zanimivo, tako za intermezzo. Če te še kaj zanima, kar vprašaj.
|
|
|
|
RE: spermiogram-iščem informacije 12.12.2007 11:40:53
|
|
|
|
jazzz27
|
emsika, najbolje bo, če za spermiogram povprašaš pri svojemou G!! On ti bo točno povedal kdo ga dela, kje in ali ga delajo tudi samoplačniško!! Če pa že ima možnost pa naj gre preko napotnice, je vsaj zastonj!! Glede tvoje moči...jaz, če si nekaj zelo želim ne obupam!! Sploh pa, ko gre za mojo bodočo ...odvisno je samo od tebe koliko si se pripravljena boriti za to!!
|
|
|
|
RE: spermiogram-iščem informacije 12.12.2007 13:34:26
|
|
|
|
ajam27
|
Za CE sicer ne vem ker midva sva bila v PO- prav tako samoplačničko. Čakala sva le 4 dni (pa še to le zaradi abstinence) cena pa je bila okroglih 30 EUR.
|
|
|
|
RE: spermiogram-iščem informacije 14.12.2007 20:38:26
|
|
|
|
taši84
|
oj! informacije za lj.-samoplačniško je mojemu rekla od 100 do 150€. drgač pa nj gre k svojem osebnem dr.in mu da napotnico. moj je čakal en mesec na vrsto. izvide pa dobiš po 1 tednu. upam da ti kaj pomaga.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?