|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spermiograf
7.7.2006 16:46:07   
casandra
Kje v Mariboru???? Kam je potrebno potem ko imaš napotnico v rokah trba it???? P čakalne vrste??? Katera ve????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spermiograf
7.7.2006 23:23:52   
PBJ
Spermiogram opravljajo v antisterilitetni ambulanti- ambulanti za neplodnost (klet pod ginekologijo).
Ko imaš napotnico se lahko gre tja naročiti ali pa pokliče po telefonu.

Dve leti nazaj je moj mož kar hitro prišel na vrsto, ker se je šel tja naročiti in je ravno eden poklical po telefonu, da je žena zanosila in ne rabi pregleda. Sestra mu je rekla, da lahko dobi njegov datum. Tako je imel spermiogram čez 14 dni.
Drugače bi moral čakati dva meseca.
Kako je sedaj ne vem, verjetno se pa tudi čaka od 2-3 mesece.

Po prvem spermiogramu naredijo še enega čez 2-3 mesece, četudi je bil prvi OK.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu casandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2006 11:52:23   
casandra
Najlepša ti hvalauser posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2006 13:14:10   
Anonimen
PBJ mogoče sem pa to bila jazuser posted image . Sicer sva pa tudi midva prišla tako na vrsto. Čakala sva teden dniuser posted image , ker se je ravno pred nama en par odjavil, ker so zanosiliuser posted image

(odgovor članu casandra)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2006 13:22:34   
digi
Samo za info, midva sva se hodla lani septembra naročit in je moj  dobil datum 15.2.2006, ampak ni rabil it, ker smo sedaj že v 26. tednu. Samo tak, tik preden bi moral it in sem bila ziher, da spet ni nič, smo imeli dveuser posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2006 7:04:10   
foci
zdravo,
v Trbovljh greš lahko vsako sredo ob 11 uri in se ni potrebno nič naročit - samo po mojeje pametno da se preveri kako je sedaj med počitnicami. na izvid ki ga pošljejo k osebnem zdravniku se čaka 3 tedne.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2006 19:38:27   
Anonimen
lep pozdrav! kam it opravit spermiogram? A prideš kje takoj na vrsto ter, da dobiš rez. še isti dan?user posted image

(odgovor članu casandra)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2006 21:19:56   
saša80
greš v ambulanto za zdravljenje neplodnosti , spodaj v klet ambulanta A.. mož da smeem zjutraj, čez nekje 2 uri so rezultati

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2006 21:31:00   
tosja
V MB je trenutno takšna čakalna doba - poklicala sem julija. user posted image  je naročen oktobra (zjutraj med 7.15 in 7.30 odda seme-čez dva dni ima rezultate). Sem pa ga naročila po telefonu-še ni imel napotnice. Dobi pa jo pri osebnem zdravniku.user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.8.2006 21:36:42   
Anonimen
saša80 v kateri ambulanti to ( lj., mb...)?user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2006 22:23:18   
saša80
v mariboru

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2006 12:44:09   
blanč
Midva z mojim partnerjem sva bila v Celju. Res je, da ni dolgo za čakat, samo vse drugo je pauser posted image user posted image user posted image groza!!!!!!! Soba, kjer pač naj bi moškim prišlo je obupna. Stene roza, omet odpada,zraven wc-ja... Notri pa ena stara pisalna miza, en stol z naslonjali za roke in dva stara odslužena otroška bolniščnična kinderpetka. Mojemu seveda ni prišlo, saj ni nič čudnega, jaz tam še lulat nebi mogla. Hvala bogu sva naslednjič lahko prinesla od doma. Njegov rezultat je bil dober, jaz pa sedaj dr. Rešu.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.9.2006 9:14:44   
Zofy
Ciao punce! A ve mogoče katera kako je v Lj? A se dolgo čaka? Še nekaj mi povejte - ali more moj imeti kakšno potrdilo od mojega ginekologa, ko gre k svoji osebni zdravnici ali lahko kr gre po napotico? Ali lahko da napotnico mogoče moja ginekologinja?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2006 9:44:31   
tejka**
Za Celje je bila čakalna doba 14 dni, pozanimaj se, če je še vedno tako. V Trbovljah res prideš na vrsto hitro, samo pa potem čakaš na izvide 14 dni(vem iz izkušenj), saj del pošiljajo v Ljubljano.

(odgovor članu casandra)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.9.2006 12:22:17   
pot
Zofy,
nekaj stvari najdeš tukaj.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=937543

Jaz sem mogla imet nekaj napisano od G, da mu je zdravnica napisala napotnico za spermiogram.

< Sporočilo je popravil nasapot -- 5.9.2006 12:26:25 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.9.2006 12:26:23   
blanč
Meni je dala napotnico za mojega kar moja ginekologinja.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.9.2006 14:55:54   
Ylaja
Slišala sem da se v Slovenj Gradcu tudi zelo hitro pride na ta pregled. Je za vprašat! Midva sva bila v Celju, pa sva 2 leti nazaj čakala kar dober mesec pa še to sva prišla na vrsto preko vrste. Če pa slučajno zamudiš, te kar prepišejo, na drug datum!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?