Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: speedi - kako v sedeči položaj 5.8.2008 20:57:34
|
|
|
|
žarnica
|
Najprej potegni en trak do konca,nato še drugi. TAko bi moralo it.
|
|
|
|
RE: speedi - kako v sedeči položaj 6.8.2008 11:10:38
|
|
|
|
sazi
|
Najprej potegni en trak do konca,nato še drugi. TAko bi moralo it. Ja, ampak tako ne gre čisto pokončno. Jaz sem zadevo rešila tako, da sem vzela en pas (ročaj od potovalke), ga dala zadaj za hrbtiščem in potem okoli levega in desnega nosilca (ki se podaljša v ročaj vozička) in skupaj spela. Zoprno je edino to, da je treba pas pri vsakem zlaganju vozička sneti, drugače je pa naslon res čisto pokoci.
|
|
|
|
RE: speedi - kako v sedeči položaj 6.8.2008 18:35:56
|
|
|
|
benika
|
Najprej potegni en trak do konca,nato še drugi. TAko bi moralo it. Kater trak
|
|
|
|
RE: speedi - kako v sedeči položaj 7.8.2008 10:40:18
|
|
|
|
Kranjcanka
|
Sicer imamo buzza ampak pomojem ne rabis cisto pokonci. Ko se ne sedi samostojno itak ne das cisto pokonci, ker zdrsne dol, ko je pa vecji pa sam sedi in sega navadno naprej oz se ne naslanja ne vem kako nazaj. Sem se pa o speediju isto sprasevala sama, ko se ni bil rojen. Kompliciranje neizkusenih pac :) Lp
|
|
|
|
RE: speedi - kako v sedeči položaj 7.8.2008 14:41:07
|
|
|
|
benika
|
Kompliciranje neizkusenih pac :) Jah, ne vem no, naš tastarejši se je precej še naslanjal nazaj in zame je pokončen naslon kar uporabna zadeva. Pa se mi zdi, da ne kompliciram preveč
|
|
|
|
RE: speedi - kako v sedeči položaj 7.8.2008 15:01:55
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Kompliciranje neizkusenih pac :) Jah, ne vem no, naš tastarejši se je precej še naslanjal nazaj in zame je pokončen naslon kar uporabna zadeva. Pa se mi zdi, da ne kompliciram preveč isto - pa nisem neizkušena - se je mali prevozil v speediju več kot 1 leto in je popolnoma dvignjeno hrbtišče prišlo zelo prav
|
|
|
|
RE: speedi - kako v sedeči položaj 8.8.2008 10:30:05
|
|
|
|
Kranjcanka
|
Nas (2 leti) se pa nikoli ni naslanjal nazaj. Lp
|
|
|
|
RE: speedi - kako v sedeči položaj 8.8.2008 22:49:48
|
|
|
|
TinaUros
|
Mi mamo tud speedija, pa hvalabogu za finto, ki spravi voziček v sedeč položaj, ker naš uživa v vožnji sede. ...pa tud ne kompliciramo
|
|
|
|
RE: speedi - kako v sedeči položaj 9.8.2008 8:41:43
|
|
|
|
benika
|
A bi ti bla tolk dobra, da bi to finto zaupala še nam?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?