|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje v vrtcu
25.9.2007 13:48:14   
draganav
Danes je moja user posted image probala prvič zaspat v vrtcu. NI ŠLO. O.k. mogoče prehitevam, saj je bilo prvič, ampak problem je drugje. Vrtec je dobro sprejela prva dva tedna tko, tko zdaj je že 10 dni super. Problem je v tem, da sem z njo že cel čas doma ( stara bo dve leti ) in vedno je zaspala na joški. Res, da če me ni zaspi tudi brez, malo jo je treba nosit. Da se pa uleže in sama od sebe zaspi se pa zgodi redko kdaj. Saj smo jo hotli poleti čisto odvadit, ampak so mi mamice svetovale, da pred vrtcem ne uvajam takih velikih sprememb. Zdaj mi je žal, ker nisem. Doji se ne več samo popoldne za spanje in to še ne vedno in včasih zvečer. Danes sem probala, da bi jo nosila, se ulegla zraven nje, tako se drla, kot bi jo klali. Se bo navadila zaspati v vrtcu? Verjetno ji moram dati čas, kot pri uvajanju. Ali naj enostavno rečem NIČ VEČ. Se bojim, da ne bi vplivalo nanjo v vrtcu, ker ga je presenetljivo dobro sprejela in hitro.

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje v vrtcu
25.9.2007 13:53:13   
hrabra miška
Otroci so v vrtcu čisto drugi kot pa doma. Moj 2.5 letnik doma zaspi,da je nekdo zraven njega. Z 3.septembrom je začel hodit v vrtec in tretji dan uvajanja je začel tam spat. Peti dan je zaspal sam na blazini in tako zaspi tudi danes. Doma pa ni šans. Tako je tudi z hrano,v vrtecu vse poje sam,doma se pa brani žlice kot da mu bo kaj naredila.user posted image  Boš vidla da bo tudi to enkrat urejeno,ker vzgojiteljice ne morejo nosit otrok po rokah,jih je preveč in jo bojo že uštimaleuser posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2007 14:24:53   
Naja31
Moj sin je tudi začel s septembrom hoditi v vrtec. dokler se je dojil je zaspal med dojenjem, potem smo ga do 2. leta starosti uspavali na rami. Ko je postal pretežek, smo morali spremeniti način uspavanja in je bilo to, da se je nekdo z njim ulegel in je on zaspal, grozen napredek. V vrtcu pa se je ulegel na ležalnik in zaspal. Midva z možem še vedno ne verjameva da je to mogoče.

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2007 15:35:03   
Dejča
Draga moja, se kar nasmehnem ob tvojem postu, čeprav vem, da tebi ni do smeha. Pri nas je bilo enako - zaspala do 6. meseca le na prsih ali v vozičku - še pri 14 M, ko je šla v vrtec. Sem se prav bala, kako bo. No, že prvič, ko je spala v vrtcu, je zaspala - malo dlje je trajalo, toda uspelo jim je. Še danes gre v vrtcu sama od sebe na ležalnik, kar je doma večinoma le pobožna želja. Tudi tvoj user posted image  se bo navadil, boš videla, še vsak se je. Mogoče ne takoj, toda sčasoma se bo, ker bo začel posnemati druge. Veliko dobre volje!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2007 18:43:43   
lex
eni punčki je pomagalo, da sem ji samo držala roko na lička, da se je umirila, spet druga si na ležalnik prinese goro plišekov,........ poizkusi s čim takšnim. Aleks je zaspal samo na joški, v vrtcu pa je zaspal tako, da so ga držale za rokico in pikapolonico je imel zraven (smo jo kupili samo z vrtec), Alina zaspi tako, da nekaj mečka v roki.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2007 8:38:40   
zvončica30
draganav, če poslušaš mene, ti rečem, da ne skrbi. Moj tamali, je bil navajen zaspati na meni in nikakor dugače, zato me je spanje v vrtcu najbolj skrbelo. Na koncu se je izkazalo, da je to najmanjši problem. S seboj smo mu dali igračko, ki jo ima zelo rad in sedaj spi skupaj z njo. Prvič je bilo malo krize, drugič je pa že spal 1 uro in pol. Vzgojiteljice znajo pomiriti otroka, na nevem kakšen način. Meni je rekla, da je sedela poleg njega in mu držala roko na hrbtu ali čez ušesek in je zaspal.
Tako, da počakaj in vztrajaj, sej bo.
Vem, pa da ti je težko.user posted image
Saj nam je vsem, pa moramo biti močni. Sej se bodo navadli.
LP

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2007 8:54:21   
draganav
Res hvala, se že bolje počutim. Saj vem, da bova zmogli tudi to. Neverjetno kako so naši sončki prilagodljivi, a ne. Danes bomo spet poizkusili. Vem, da bo šlo, saj tudi ne joka več, ko grem še dva tedna nazaj je bil pa tak jok, zdaj pa grem brez težav.

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu zvončica30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2007 9:43:24   
pupika
Tudi mene je skrbelo kako bo z spanjem v vrtcu. Kajti Gal je zaspal pri dojenju do 9 meseca, potem pa sem ga po flaški uspavala tako, da sem ga nosila in mu pela, in še vedno tako zaspi. Star je leto dni in je v vrtcu že prvi dan spal, ko je šel brez mene, je vzgojiteljica rekla, da je zadnji zaspal, se je malo jokal, ampak niso popustile, ker seveda ne morejo vseh nosit, se je pa morala zraven njega ulešt, tako da je čutil da je nekdo zraven njega, in mislim, da se še danes mora zraven ulešt, se pozna ker spi zraven mene. Prvič je spal samo pol ure, sedaj pa spi že več kot uro. In ta teden je začel malo boljše spati ponoči, kajti prej se je zbujal na uro, sedaj pa se zbudi še kakih 4-5 krat na noč.Tako da se tudi jaz sedaj lahko malo odpočijem.

Zanimivo, da v vrtcu vse lahko dosežejo, doma pa ni šans, sem tudi jaz probala, da bi se jaz zravne njega ulegla, in bi on sam od sebe zaspal, pa ni šans, potem pa ni več zaspan in bi se on igral, skrival, pa mene strašil,...

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2007 11:43:41   
ponči
Ja vem, neverjetne so te vzgojiteljice, do česa vse jih pripravijo. Tudi naša je v vrtcu kot angekček, vse pospravi, je pridna doma pa seveda vse nadoknadi. Ampak, kaj moremo so le naši mali sončki.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2007 12:32:36   
ninica04
od moje sestre tamala je tudi še pri dveh letih imela zizo in obvezno zaspala zraven nje. Pa je šla v vrtec in nobene panike. Čist pozabla. Sam je pa takoj ko sta prišle domov okupirala zizo in se pocartala. Pa je kmalu tudi to pustila in je zdej super.

(odgovor članu ponči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?