|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje v vrtcu
4.9.2006 15:52:10   
Anonimen
Ker gre sinek nasledni teden prvič v jasli ne vem kako bo z njegovim spanjem. On namreč spi že ob 10 uri, v jaslih pa komaj ob 11.30. Ko je on zaspan je zelo tečen in takrat ne more niti jest.

Je imela mogoče katera podoben primer?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje v vrtcu
4.9.2006 16:05:49   
Špacka

Ja, mojo Lino so na začetku dajale spat med 9 in 9.30 uro za slabe pol ure, ker ji je bilo do 12 ure enostavno predolgo.   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2006 16:17:03   
Grascakinja
Jaz sem imela podobne strahove. Pa zastonj, ker so res v redu naše vzgojiteljice, vidijo, kdaj je otrok zaspan in so jo dajale spat, ko je bila pač zaspana. Včasih zunaj na dvorišču v vozičku poguncale, pa še celo vlegla se je vzgojiteljica poleg nje na blazino na tla, jo lepo stisnila k sebi in uspavala. Hvala, Mirjam!
Po kakih 14 dneh se je punčka počasi sama od sebe navadila, vsak dan malo dlje zdržala in malu že do 12h, ker se je toliko dogajalo. Po kosilu pa omagajo vsi naenkrat... :) tolk jih zmatrajo...user posted image
Zanimivo pa je, da po 3 mesecih vrtca doma še vedno 2x dnevno spi po malo kitico, ko je v vrtcu pa 1x eno veliko kitico.user posted image user posted image
Skratka, nič skrbet, se bo uneslo počasi samo od sebe.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2006 23:08:01   
muki1
Nič bat. Ko sem jaz uvajala svojo hčerko, so imeli enega zaspankoja, ki so ga tudi prej uspavale. Sicer se ne spomnim, koliko je bila ura, ampak vem, da ga je zmeraj pomočnica uspavala ravno, ko sva bili midve tam, pa sva zgodaj hodili.
Ni panike, saj niso bav bavi, te vzgojiteljice. Večina se jih za ta poklic odloči, ker imajo zelo rade otroke in tako se do njih tudi obnašajo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2006 6:56:41   
Mojca20
Ja, tudi jaz sem videla, ko je otrok zaspan, ga enostavno dajo spat!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2006 7:02:46   
Mina1
Vzgojiteljice se gotovo prilagodijo, toliko mlajši je otroček, verjteno toliko bolj, kasneje se pa itak navadijo na ne NOV ritem in tako. Jaz imam do sedaj same krasne izkušnje, predvsem s prvim fantkom.

Včeraj naš mlajši 1,5 letnik tudi ni hotel nič jesti in je šele na uvajanju, pa v času, ko je bil na uvajanju, je ponavadi doma spančkal. Pa je kar šlo.

Bomo videli, kako bo danes, danes bo malce sam do kosila.

Večina otročkov se res prilagodi, vzgojiteljice pravijo, kot nekakšen "čredin nagon", pa to vzami le metaforično:))

Nič bati, vse bo v redu.  

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2006 8:36:41   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Nič bat. Ko sem jaz uvajala svojo hčerko, so imeli enega zaspankoja, ki so ga tudi prej uspavale. Sicer se ne spomnim, koliko je bila ura, ampak vem, da ga je zmeraj pomočnica uspavala ravno, ko sva bili midve tam, pa sva zgodaj hodili.
Ni panike, saj niso bav bavi, te vzgojiteljice. Večina se jih za ta poklic odloči, ker imajo zelo rade otroke in tako se do njih tudi obnašajo user posted image .

Hej a si ti to mojega sina opisovala user posted image . Točno tako je bilo pri nas.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2006 17:22:42   
Grascakinja
Ja, še to, ko zjutraj pripeljem svojo pupo v vrtec, fantek iz sosednje skupine vedno spi na ležalniku v igralnici, kjer se zjutraj otroci zbirajo. Starši ga namreč pripeljejo zelo zgodaj in rad še malo spi. Skratka, nikoli jih nihče ne sili bit pokonci, če so premali, da bi se sami uspavali, jim pa pomagajo.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?