|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje v jaslih
20.1.2011 11:27:06   
biga
Moja 10-mesečna punčka bo šla septembra v vrtec, dotlej bo pri moji mami. Zdaj jo uspavam lahko le na dojki, niti nošenje ne pomaga, vsi drugi pa jo nosijo ali zibajo in zaspi. Kako naj jo pripravim, da bo sama zaspala, ker v vrtcu jo ne bo vzgojiteljica nosila, da bo zaspala. Bojim se, kako bo spala, če se do septembra ne navadi zaspati drugače, kot zdaj. A ima kdo podobne izkušnje? A otroci potem v vrtcu vseeno spijo, ker vidijo druge otroke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje v jaslih
20.1.2011 11:29:15   
Precious
Vsaka skrb je odveč verjemi user posted image   Jaz sem oba nosila,v vrtcu jim ni bilo treba, enega sta božali,drugi pa je kar sam zaspal

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2011 12:12:39   
kristinaj
ni panike, ne skrbi... vrtec je drugi planet :=)))

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2011 12:43:37   
Blueeyes
Ja, sem se tudi sama s tem ubadala.. Sem bla v skrbeh kako bo v vrtcu... Tud vzgojiteljici sem povedala, da imamo probleme s spanjem... Ampak to se njim ni zdel noben problem.. NE vem kaj so delali z našim otrokom, ampak ona gre zdej prva spat in zadnja vstane - tako da je edina skor k spi 3 ure v vrtcu :) Pa se nobena niti ne zmeni zanjo. Tako da brez skrbi, vse bojo vzgojiteljice pošlihtale. user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2011 12:59:25   
darja.mark
Se kar pridružujem predhodnicam. Ne skrbi, vrtec je čist drugo okolje in tam bo lepo zsapala. Naš je bil navajen na flašo mleka ali dve pred spanjem. pa tudi tam zaspi me dprvimi. njemu je važno da ima zraven sebe svojega medvedka, na mleko očitno pozabi, doma pa brez njega ne zaspi.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2011 13:13:37   
mojjaka
biga da te še jaz potolažim!
Tudi jaz sem mislila da moj fant ne bo niiiiiiikoli zaspal v vrtcu, ker nima ne dude in ne flaške niti kake igračke, ampak mamino zizo. Doma zaspi izključno ob zizi, drugač ni šans.
In ko smo ga prvič pustili spat v vrtcu sem itak doma čakal pri telefonu, da me pokličejo naj pridem ponj, ker tuli kot kravica....pa nič...grem ponjv vrtec in je še spal! Zaspal brez problema...prvi zaspal, zadnji se zbudil in tako je še sedajuser posted image ampak doma je še stara pesem, sam ni šans zaspat, tako da se strinjam s kristinoj, da je vrtec res drug planetuser posted image

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2011 12:22:25   
frutka_
8 mesecev časa imaš, da jo navadiš, da bo zaspala drugače. Drugače bo zaspala, ko boš ti hotela, ne ona.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2011 11:05:50   
morje2011
Nimaš se kaj bati ,da v vrtecu nebi zaspala.Tam imajo otroke tako poštimane ,da lahko samo gledaš.Naj bo to spanje ,hrana...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2011 20:13:22   
PC Baby
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

vrtec je drugi planet :=)))

user posted image  Res je

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2011 12:01:36   
dreamhorse
Sem imela isti problem... Je zaspala samo na rokah doma... V vrtcu je vzgojiteljica samo sedela na posteljici zraven nje nekaj dni, zdaj je prva na postelji in prva spi. Jih pa tako utrudijo v vrtcu, da včasih ni uspela prit do ležalnika... jo je kr metalo..

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?