Majchi
|
Travica, pri nas je bilo podobno. Prvih 14 dni, ko smo prišli iz porodnišnice je skoz spala, potem je blo pa konec veselja. Ponoči ni blo panike, se je zbujala za dojenje na 4 ure in je vedno brez problemov nazaj zaspala sama in v svoji posteljici, prav tako nismo imeli problemov zvečer, ko smo jo dajali spat in tako je še danes (skoraj 4 mesece). Ampak čez dan je bla pa druga pesem. Toook sitna, da se je že obema mešalo, ampak zaspat pa ne in ne. Uspelo je samo na dojki, pa še to samo za 20 min. In tako parkrat na dan. V posteljci se je drla do totalne histerije, tko da je jaz tud mimo nje nisem nesla do večera . No, nekje pri treh mesecih pa je vse skupaj izzvenelo samo od sebe. Sedaj zaspi v vozičku, v svoji igralnici, na sedežni v dnevni, v ležalniku,... Tudi spi dlje časa, in sicer med pol ure in eno uro. Tako da meni ni žal, da sem jo crkljala na dojki in včasih še vedno to naredim, če ne gre drugače. Sama je odnehala in se navadila spat še drugje. Včasih sem namerno cel dan od doma, tko da je prisiljena zaspat v vozičku, v lupinici, v BC, v Mullerju, City Parku,... . Morda bo izzvenelo tudi pri vas .
|