|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje na desnem boku
26.11.2008 10:29:42   
titi3
Se kateri dogaja kaj takega?

Med nosečnostjo naj bi bilo, če se ne motim najbolje spati na levem boku, kar skušam naredit. Včasih pa je levi bok že prav odrvenel in se moram obrniti. Dogaja pa se mi, da se na desnem boku potem zbudim vsa iz sebe z nočnimi morami. Poleg tega ali me boli glava, ali imam kak del roke popolnoma odrevenel ali kaj podobnega. Najprej sem mislila, da je to naključje zdaj mi pa postaja že čudno. Prav vsakič isto.

Kaj je zdaj to? Mi skuša telo sporočiti, da ležanje na desnem boku škodi.

"A man can be destroyed but not defeated."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje na desnem boku
26.11.2008 10:40:49   
glen
Nevem.
Jaz spim na obeh bokih in mi je na obeh o.k.
Samo če se v spanju slučajno obrnem na hrbet me zbudi slabost.Sem v 28 ted.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2008 10:45:32   
Anonimen
.. sem v 36. tednu in G mi je sam priporočal ležanje na levem boku, čeprav se zalotim tudi na desnem, saj je celo noč težko..drvene roke, prsti...
ni pa priporočljivo spati oz. ležati na hrbtu, ker malček pritiska na arterijo pride do vrtoglavice in slabosti...
lp

(odgovor članu titi3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2008 10:58:34   
Najaa
Ne, meni se to ne dogaja.
Pogosto ležim in spim na levem boku, na desnem malo manj, na hrbtu pa tudi še lahko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2008 11:01:25   
lily32
Jaz spim nekaj časa na levem, nekaj časa desnem boku. Imam pa tudi sama podobne probleme z nočnimi morami. Vsak drugi dan sanjam kaj groznega (enkrat se na smrt skregam s svojim dragim, drugič z mamo, tretjič me lovijo mrtveci, četrtič sem sanjala, da sem začela krvaveti in so me odpeljali na urgenco, a ni bilo več pomoči …) user posted image  Večkrat se objokana zbudim in vse skupaj mi gre že pošteno na živce, a ne vem, kaj naj bi naredila. Pred nosečnostjo se mi to ni nikoli dogajalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2008 11:22:14   
Čebel@
jaz spim na obeh bokih ,ko je user posted image  enkrat dovolj da sem na eni strani me nabrca in se prekotalim na drug bok

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2008 11:28:13   
Pacota
Tudi na desnem boku ni tako mimo lezati. Najbolj pac priporocajo zaradi pretoka krvi do babyja levi bok, najbolj pa odsvetujejo lezanje na hrbtu. Desni bok je cisto ok zamenjava, ma saj ne moremo lezati le na levem boku, bi bil ze cisto razbolel.
To, da ti dreveni roka, pa je krivo otekanje - vsaj tako so meni razlozili. Tisto roko ki ti dreveni poskusi imeti v zapestju cim bolj ravno, prste pa ne cisto stegnjene in ne cisto skrcene.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2008 11:31:40   
Deja
Jaz se trudim spati na levem boku, pa mi ne uspeva najbolje, ker mi drvenijo roka in noga in potem se avtomatsko obrnem na desnega...
Se pa tudi meni dogaja da sanjam čudne sanje. O samih pogrebih, da me lovijo, jaz pa se moram skrivati... Upam da bo čez slabe 3 mesece bolje.... Eh sej pol mi pa dete ne bo dalo spatiuser posted image user posted image user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2008 11:52:19   
tosja
Jaz sem tudi zaspala na levem boku, zbudila pa se na hrbtu... user posted image Saj v apanju se pa ne moreš kontrolirat... user posted image
Čimveč na levem, pa bo! user posted image Po porodu pa sem  uživala v spanju na hrbtu! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2008 12:43:17   
Lorencia
Jaz imam tudi dostikrat moreče sanje. vendar se nisem še zavzela, ko se zbudim iz sanj na katerem boku spim.
Trudim se spati čim več na levem, ker ko sem na desnem zaradi prečne lege čutim glavico, da jo začne takoj premikat in se mi zdi, da ga stiskam preveč.

Drugače pa ne zdržim, da bi spala izključno na levem...čeprav poskušam več na levem.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.11.2008 13:00:15   
Ploha
Zakaj ni priporočljivo spati na hrbtu???

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.11.2008 13:41:35   
bjondi
Tudi jaz prakticiram levi bok,pa me do jutra tudi že cela noga boli,no potem malo manjavam še na desnega,ki pa ni dost boljš od levega user posted image ...pa šele na začetku smo...Drgač pa imam jz tud nenormalno moraste sanjeuser posted image ...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.11.2008 14:28:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

To velja za kasneje, ko je otrok že velik in težji in s svojo težo pritiska na glavno veno, ki je v hrbtenici. Brez skrbi, telo ti bo samo sporočilo, kdaj bo čas da ne spiš več na hrbtu. Meni je bilo v 1.nos. takoj slabo, vrtelo se mi je in skoraj sem skupaj padla, če sem na hrbtu ležala.

Glede sanj pa, tudi jaz imam zadnje čase bolj intenzivne in žive sanje. To ni povezano s tem, kako spiš.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.11.2008 18:26:34   
acitak
js tud kolker se da spim na levem boku, ce na hrbtu spim me to zbudi, na desnem mi roka drveni...pa se trudim met cimbolj ravno roko ampak ta desna roka me fulll zivcira, pa mravljinci pa drveni...tud podnevi je bolj zatecena k leva...za znoret...ampak samo se 6 t (34t user posted image ) pa bo... ce me ne prehiti user posted image  al pa bo se kasnej...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.11.2008 20:54:37   
glen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Tako kot so ti že predhodnice napisale te bo telo samo opozorilo.
Jaz spim na levem in desnem boku ,če pa se slučajno med spanjem zvrnem na hrbet se hitro zbudim zaradi slabosti,pa ko se dam na bok je spet o.k.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.11.2008 9:40:13   
Blueeyes
jaz spim večino časa na desnem boku... pa nobenih problemov zaenkrat... na levem boku kar ne morem in ne morem spati...

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?