|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje na boku
29.5.2006 22:55:08   
Anonimen
Mene pa zanima, kako dolgo je potrebno otroka zalagat-ga dajat spat v posteljico na bok?

In kako dolgo podirat kupčka?

Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje na boku
29.5.2006 22:55:59   
Anonimen
Mi Robija ne "zalagamo" že od 3. meseca dalje, ko spi sam celo noč. Kupčka pa še vedno podira sam od sebe. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 23:10:50   
tulip
Našega user posted image  smo obračali na bok do njegovega 3. tedna, ko se je fant odločil da ima dovolj in se je vsako spanje zbujal na hrbtu, kljub podloženi plenički. Tako spi še zdaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2006 23:13:21   
tulip
Aja, še eno vprašanje!
Kupček smo podirali dokler ni sam sedel in ga podrl sam, edino zvečer pri dojenju ga še vzdignem v naročje, da ga prestavim v posteljico, pa ga podre ali ne.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2006 23:21:28   
lelaval
Jaz sem moje zalagala s pleničko, dokler se niso sami obrnili na hrbet (mislim, da to ni trajalo niti do 1. meseca starosti).
S podiranjem kupčkov pa tudi nisem obremenjevala otrok. user posted image  Navadno so zaspali ob dojenju in tako sem jih tudi pustila spat (potem pa prestavila v posteljico). Pa ni bilo težav s krči in bruhanjem. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2006 0:40:04   
KODA
Do cca 1 meseca,sem ga "zalagala" s pleničko.Nato sem pa nehala.ker se je vedno zrinil po svoje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2006 6:54:39   
Lunca1
Jaz sem jo toliko časa, da je začela na veliko migat in plenička itak ni imala nobenega smisla več.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2006 9:40:04   
lojska

Mi smo ga tudi nekje do enega meseca zalagali z pleničko, dokler ni postal premočen in ga ena plenička ni mogla več obdržati na boku. Če sm mu za hrbet dala kaj večjega pa se je večkrat prevalil na trebuh. potem sem ga zadekala od spredaj in od zadaj pa si je če se je le dalo oddejo povlekel čez obrazek.No in potem sem obupala in sedaj že tri mesece spimo na hrbtu in še ni bilo nič narobe.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2006 10:02:43   
MajaPRO
Našega smo dajali spat na bok (med 2 trikotnika) do 4. meseca, takrat pa je začel ful migat in se premetavat, tako da sem mu podložila samo hrbet. Še danes ga dajem spat na bok, vendar ga ne podlagam več.

Kupček smo nehali podirat, ko je začel jesti gosto hrano (nekje med 5. in 6. mesecem). Dokler se je samo dojil, sva vedno podirala kupčka (vsaj poskušala sva).

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu lojska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2006 10:26:49   
marty5
Jaz sem ga zalagala cca 2 meseca, ampak je zrolana brisača zgubila svojo funkcijo že po 1 mesecu, ko se je vedno obrnil na hrbet. No, zadnje tedne pa spi na trebuhu - že obrne glavico, tako da ga zdaj pustim tako. Spi pa neprimerno boljše tako.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2006 13:41:00   
kati*
jaz sem ga nehala zalagat, ko se je sam obrnil na hrbet, kljub deki, s katero je bil založen.

Kupčka pa smo začeli podirati šele pri 2,5m (prej nam nikakor ni uspevalo) in zdaj ga podremo le, če je nemiren po dojenju - če se ne umiri in zaspi.

lp, K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?