|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje dojenčka
20.8.2007 15:08:23   
bankc
Živjo! Mene pa zanima, kdaj so vaši otoci začeli spati celo noč? Ali je razlika, če je otrok dojen ali če je na steklenički?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje dojenčka
20.8.2007 15:50:07   
P_Petra
Prvega sem dojila zelo kratek čas,spal celo noč že pri 2 mesecih cca od 9-13 ur brez zbujanja.ta drugi bo star 2 meseca,pa mi že od 1 meseca spi celo noč cca 11 ur.Mislim da ni povezave dojen ali ne

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 15:59:26   
Majchi
Naša bo jutri 3 mesece, pa že skoraj 2 tedna spi celo noč. Upam, da tako tudi ostane. Je samo dojena, čeprav ne verjamem, da ima to kaj veze.
Je pa zato podnevi bolj živahnauser posted image .

(odgovor članu P_Petra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 16:29:56   
Anonimen
Prva mi je začela spati celo noč pri 3 mesecih, ko mi je zmanjkalo mleka in je šla na flašo, tako da jaz s tem povezujem. Drugega še dojim, pa tudi premajhen je še, da bi spal celo noč. Bomo videli, kako bo.

(odgovor članu Majchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 20:24:12   
urskas
moja tavelika je prespala celo noč pri pol leta.
tamala pa se še vedno zbuja v povprečju enkrat.
Če je "dobra" noč potem celo spi od 22 do 6:30. to je bilo pa tudi največ do sedaj.
Obe sta se samo dojili kasneje tudi GH ni "zadostovala" za celo noč. Vendar mislim da gre pri nočnem hranjenju zgolj za navado.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2007 21:10:54   
Matri
Najmlajsi je star 4 mesece in se zbuja prvic na 6h, potem pa odvisno, na pol, dve ali tri ure in to je tudi konec spanja.Zato pa cez dan spi dlje in po etapah.Je polno dojen.
Prvi pa je prespal noc v 6. mesecu.
Vidim pa, da je to zelo razlicno pri otrocih.

3. bejbi april 2007, 5. tednov prehitro, 2825g 47cm
2. bejbi avgust 1997, rojen v 42. tednu, 3550g 53 cm
1. bejbi februar 1996, rojen v 42. tednu, 4.220g 53cm

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 21:16:30   
pika30
Naša je spala celo noč po 3-4 mesecih ko je prešla na flašo in tako je še zdaj pri skoraj 8 mes,no tu pa tam jo luna potrka.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Matri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2007 21:18:26   
Naja30
Blagor vam! Moja bo stara 9m in se zbuja po 4-5x na noč user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2007 21:43:10   
Aja1
Naša je stara 9 mesecev in se zbuja od 3x pa tudi do 20x na noč...ampak res, tudi 20x (polna luna)user posted image user posted image . Sploh ne vem, kaj naj naredim. Zvečer se naje, ampak ponoči hoče vsakič, ko se zbudi zizo (tudi prazna je dobra user posted image ).Ni šans dudo ali flaško.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2007 22:54:39   
2.2.
naša je začela ko ko je bila stara 2 meseca in sicer od 20- 7 do 8h zjutraj spi. in ta ritem drži še danes

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2007 8:59:13   
Mesečnica
Naš je pred kakšnima 2 tednoma, torej ob starosti 2,5 meseca začel občasno spati celo noč, tam nekje od 9. ure zvečer do 6., 7. ure zjutraj. Torej, nekaj dni v tednu spi celo noč, nekaj dni pa se zbudi okrog 3., 4. zjutraj in ga je treba nahraniti, potem pa spi tudi do 8. ure, če ne dlje. Pred tem nam je pa kakšne tri tedne spal v dveh kosih, od 9. ure zvečer, do 2. ure zjutraj, potem pa po hranjenju še do 6., 7. ure zjutraj.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2007 11:23:50   
Vilma
Celo noč? Kaj je to celo noč? user posted image
Tiste, ki vam prespijo celo noč tako zgodaj, UŽIVAJTE! Samo to vam lahko rečem.
Saj je vseeno, a prespi celo noč pri 2 al pri 6 mesecih, verjemite mi user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.8.2007 11:29:05   
kaya2007
naša že od začetka spi celo noč, res je da sem ji ponavadi zvečer dala dodatek, ampak je spala tudi če sem ji dala svoje mleko. Tako da ni nujno, da je povazava. ponoči se je zbijala prvi teden ali mogoče malo več, ko smo prišli iz porodnišnice, potem pa sem ponoči ugasnila vse luči (prej sem imela majhno nočno) in od takrat je spala. kot papagaj, ki ga pokriješ z brisačo user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.8.2007 14:39:24   
tančica
Celo noč spi od 2,5 meseca, smo pa na flaški. Spi pa od 8ih zvečer do 7ih zjutraj.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.8.2007 15:19:11   
FLASK_A
Dojen pri 2.5 meseca ponoči spi od 8-10 ur.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.8.2007 15:37:13   
aezzy
pri nas je od zacetka ze kot novorojencek 2x prespala pd 22h do 7h zjutraj, in nasploh je do 3 meseca spala po 6 ur skupaj brez mleka.
s 4 meseci je sla v svojo sobo in tam prespala celo noc, s 5m pa se je zacelo zaradi zob nocno zbujanje do 9m. potem super spanje do 11m, nato spet zobje in se sedaj se zbujamo po 4x, 5x.
zanimivo je pa to, da ima svoje ure: od 1h do 2h zjutraj in okoli 4h. takrat se lahko zbuja v eni uri tudi na 5 minut.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.8.2007 20:20:09   
suky
Na splošno gledano dojenčki na flaškah bolje spijo ponoči(ne vem zakaj). Moja je stara 18.mesecev in je še dojena, celo noč mi je pa začela spati šele pri enem letu. Poznam pa še hujše primere in po večini so vsi dojeni. Tisti na flaškah veliko prej prespijo celo noč, če ne že kar od začetka. Je pa res da se dojeni samo crkljajo ponoči in se ne zbujajo zato, ker bi bili tako sestradaniuser posted image

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.8.2007 20:39:54   
NRMM
Prva mi je prespala noč pri 3 mesecih in je bila na flaški od 4 tednov dalje,druga pa je prespala noč pri dobrih 7 tednih (je že od 3 tednov na flaši) in upam,da tako tudi ostane.Navadno gre spat med 19.30-20.00 in spi do 5.00,potem pa še do 8-9,ampak za tole zadnje spanje je pogoj,da jo dam na trebušček.
Je pa prva večinoma dan prespala do 6 mesecev,druga pa spravi čez dan ravno 3-4 ure max user posted image user posted image ,potem pa je že zvečer tako utrujena,da komaj poje flaško...........kako sta si različni user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.8.2007 21:19:02   
simona76
Moja je dojena in se pri treh mesecih zbudi enkrat na noč, včasih dvakrat. Če bo tako ostalo, sem vesela, saj mi je sin prespal celo noč zelo zelo pozno (nekje pri dveh letih - kar tako se je zbujal) user posted image , v prvem letu pa je hotel jesti oz. se pocrkljati kar nekajkrat na noč.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 22:38:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simona76)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
22.8.2007 21:22:13   
kety99
Meni je začela po celo noč spati že od prvega meseca dalje. Med 21-22h jo dam spat, zbudi pa se med 5-6h. Upam, da bo tako tudi ostalo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.8.2007 23:18:59   
lidijat
Naša punca bo čez en teden stara 8 mesecev, 2x kao prespali noč (cca 6-7 ur), ostalo zbujanje neštetokrat na noč.
Danes je šla spat ob 21.30, do zdaj smo imeli že 2x bujenje.user posted image user posted image  user posted image  user posted image
Doji se tudi še.

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.8.2007 5:21:21   
malička
naša pupa je bila ojena slaba dva meseca, ampak ker sva imeli nizko porodno težo in je bila zahirana sva se mogle hranit na 2 uri in pol, sedaj ji več tega ne bi bilo treba ampak ona je eno nočno hranjenje obdržala, sedaj pri 6 mes še vedno je ponoči, točno pol štirih je njena ura pa smo probali že na vse načine da bi jo prestavili vsaj na eno uo kasneje ampak ne gre, sem se že navadila na to saj jo bo minilo. Do seda je mogoče celo noč spala le 3 do 4 krat ampak saj bo

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.8.2007 10:05:00   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Blagor vam! Moja bo stara 9m in se zbuja po 4-5x na noč user posted image

se podpišemuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.8.2007 10:47:14   
Pinkyca
Stari smo 1,5M ponoči se zbujamo 1x in sicer okoli 2-3eh. Tako je že skozi. Spi torej od 11ih zvečer do 2-3eh, nato spet bujenje ob 6-7ih. Če pa zvečer luna nagaja se lahko čas premakne oz. zamakne za 1 uro naprej ali nazaj. Ritem pa je vedno 3-4 ure spanja.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?