|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje dojenčka
18.1.2007 12:12:02   
mina123
Pozdravljene.
Moj še ne trimesečni sinček spi vedno na hrbtu in obrnjen na eno stran. Tudi ko je zaspan, začne glavico obračat na to stran.  Zanima me, ali tudi vaši dojenčki spijo vedno v enakem položaju in ali ga naj popravljam, da bo spal še v drugo stran.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje dojenčka
18.1.2007 12:19:52   
srki
Meni je patronažna rekla, da naj ga obračam in da ni dobro, da spi vedno na eni strani.

(odgovor članu mina123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spanje dojenčka
18.1.2007 12:25:30   
smrček
Jaz bi ga obračala. Če drugače ne more zaspat, ga pusti in ga obrni potem, ko že trdno spi.
Prvega sina sem vedno obračala in založila zadaj, da se ni mogel takoj obrnat na hrbet. Vem, da pri treh mesecih so že bolj živahni....
povprašaj še pediatrinjo v naslednji posvetovalnici.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu mina123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spanje dojenčka
18.1.2007 14:11:32   
Jančika_
Prvega sina sem obračala in mu tudi podlagala glavo - no, nastavila sem pikapolonico, da je ni mogel obrniti v desno, ker je v levo sploh ni hotel obračati, samo v desno ga je vleklo.

Pri drugem se mi pa ni dalo, oz. se mi je zdelo brezveze, predvsem zato, ker je lepo spal, če je spal na desnem boku, na levem se je pa kar nekaj obračal in kotalil. No, rezultat je bil ta, da je pri 4,5 mesecih pediatrinja skočila v luft, da ima mali poležano glavo in obraz na desni straniuser posted image . Jaz tega sicer nisem opazila, sem ji pa verjela in upoštevala njen nasvet, da ga naj dajem na levi bok, da se "poravna". Se je hitro navadil in se ni več kotalil. No, zdaj pri šestih mesecih pa se sam obrne na hrbet, glavo pa enkrat sem in enkrat tja. O nesimetriji tudi ni več duha in sluha.
Skratka, naslednjega bom bolj pridno obračalauser posted image .

< Sporočilo je popravil Jančika -- 18.1.2007 14:12:15 >

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spanje dojenčka
18.1.2007 16:20:21   
Baucka
Kako dolgo pa moreš obračat otroka.

Moja je nekje do 3 meseca spala enkrat na enem boku nato na drugem, tako kot en obrok na eni strani in drug na drugi strani. Po treh mesecih več ni hotla spat na boku ampak na hrbtu in je glavo lepo obračala iz ene strani na drugo. Po 6 mesecih nisem več komplicirala ali bi še morala?


_____________________________

Gremo veselo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spanje dojenčka
18.1.2007 17:42:20   
mtina
Naš je star tudi tri mesece in glavo obrača v desno. SEm ga pa zadnji teden začela fursirat tako, da ga hranim le na eno strani, tako da gleda v levo; pa ko ga preoblačim vedno v levo ... tudi svetloba, igrače in vse ostalo mu dajem na levo. V enem tednu se je stvar že lepo popravila. Spat ga dajeva vedno na levi bok, pa čeprav se kotali in prekucne na hrbet - posledica levega boka je ta, da vsaj nekaj časa ko zaspi gleda v levo. Sedaj že lepo obrača glavo v obe smeri, seveda mu je ljubša še vedno desna. user posted image    Ampak rezultati so že vidni.

Lp, Tina

_____________________________

Sonce!!!

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spanje dojenčka
19.1.2007 16:53:31   
mina123
Saj jaz ga tudi obračam, ampak mu ne paše. Toliko časa se obrača, dokler ne zrine tistega, kar mu podložim stran. Navajen je tudi sam zaspati, če ga pa jaz kar naprej popravljam in hodim gledat kako ima glavo pa me skrbi, da se bo odvadil.

Očitno ga bom res morala obračati. Mislite da le zaradi oblike glavice ali je še kakšen drug vzrok.

Hvala za odgovore in lp.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: spanje dojenčka
20.1.2007 20:34:58   
_andreja_
moj mali se je tudi prekucnil na hrbet vedno ko sem ga iz posteljice vn vzela je bil na hrbtu, no pol sm ga pa vspredi in vzadi podložila pa ni bil zadovoljen tko da ga sedaj kakšen teden devam spat kar na trebuščka, kar je pomoje še vseeno bolj kot pa da mi celo noč prespi na hrbtu...

_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu mina123)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?