sanasan
|
Kot prvo se podpišem pod to, kar je napisala tailor. Kot drugo, bi se pogovorila s starši njegove punce. Navsezadnje sta oba mladoletna, želela bi vedet, kaj počneta in kakšna so stališča njenih staršev. Ampak to na en tak, diplomatski, nevsiljiv način, z zavedanjem, da otroka odraščata in jima je potrebno izkazat tudi določeno mero zaupanja, onadva pa morata pokazat določeno mero odgovornosti. Kot tretje, bi v kopalnico (ali pač nekam) dala en velik kozarec s kondomi, da se ne bi vedelo, kdaj jih kdo uporablja, pa naj jih po potrebi vzame. In kot četrto, bi se s sinom pogovorila, odprto, o mojih strahovih, videnjih, o tem, da odrašča, da se mi zdi za spolnost še premlad, da ne vem, kaj pomeni to, da njegova punca prespi pri njem, da pač enkrat bosta verjetno tudi zažela s spolnim življenjem, če nista že, da je to nenazadnje njuna odločitev, da pa bi želela videt, da počakata, dokler se res ne bosta počutila pripravljeno ter naj vedno uporabljata zaščito. Pa če bi bil fant, bi mu položila na srce še, da od njega pričakujem spoštljivo ravnanje do punce ter upoštevanje njenih želja, naj torej malo pozabi na svoje hormone, če pa bi imela hčerko, bi ji rekla, naj vedno spoštuje svoje telo, svoje želje ter da naj nikakor ne naseda večkrat izrečenemu čustvenemu izsiljevanju, če bi me imela rada, bi mi dala. Tako nekako, no. uf, Ankica tole si pa tako lepo napisala , kot ponavadi Točno tako tudi sama razmišljam. Še mojemu bom sprintala.
|