Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spanje 4 mesečnikov in strah 6.10.2005 14:37:15
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Zdravo, tudi naš Žiga bo v soboto 4 mesece. No, naš Žiga vsak večer dobi po dojenju še dodatek, tako da veselo spi od 20.00 pa tja do četrte, pete ure. Čez dan pa skoraj nič ne spi več , je kar malo zoprno, še sploh sedaj, ko je tako zoprno vreme, ko gremo malo ven. Kar se pa tiče drugih ljudi, jih pa zaenkrat še kar dobro prenaša. Tako da ti nič kaj pametnega ne morem svetovati, le lepo se imejte v soboto. Lp, Vrtnica in Žiga
|
|
|
|
RE: spanje 4 mesečnikov in strah 6.10.2005 15:40:58
|
|
|
|
Tasika
|
Pri 2 mesecih se še ni zavedala okolice, sedaj pa že loči znane od neznanih. Ne moreš nič narest, samo ne jo silit v naročje kakšnega ki ga ne pozna. Glede spanja pa se pri 4 mesecih pri mnogih vse poruši. Naš je od 3. tedna prespal noč. Do 4. meseca. Zdaj se zbujamo tudi 5x. Včasih ga moram zbuditi jaz, ker tako joka in se ga sploh ne da pomiriti. Malo ga napenja, v tem obdobju začnejo med spanjem tudi intenzivno sanjati in podoživljati dnevne dogodka, tako da... Ne vem kdaj mine, upam da kmalu.
|
|
RE: spanje 4 mesečnikov in strah 6.10.2005 17:25:38
|
|
|
|
bina
|
Tudi jaz se srečujem z enakim problemom. Prej smo smali lepo ponoči to je bilo edino obdobje ko je spal skoz oz. se je zbujal le za hrano. Zdej je star 5 mesecev in tudi mi imamo od ene 4 meseca podobne probleme. Zdej se je začel zbujati tudi 4x na noč popije malo čaja in zaspi nazaj učasih mamo pa žur ene 2 ure. Jest res upam da je to samo prhodna faza. Jest sem že mislila da so to zobki pa ne vem več kaj. Upam da bo kmalu minilo.
|
|
|
|
RE: spanje 4 mesečnikov in strah 7.10.2005 8:37:55
|
|
|
|
kalbo
|
To kar doživljaš je čisto normalno. Tvoja dojenčica se je začela zavedati okolice. Loči domače od tujega. Vse to je zanjo novo, v njene možgane se vsak dan zlije toliko informacij, da jih mora ponoči obdelati in to so sanje, zato nemiren spanec. Kmalu bo dojela, da se vedno vrnete v domače okolje in se bo bolje počutila v tujem okolju, spanec se bo pa tudi umiril, ker sanje s časom nebodo tako intenzivne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?