|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje 18 mesečnika
28.1.2008 23:11:25   
SSARA
Naš mali je drugače pravi biser a glede spanja ni vse tako kot bi si vsaj kak dan želeli. že dolgo časa spi v spalnici, ker je drugi naš otrok in tako ima vsaj ta velika mir v svoji sobi...kako spijo vaši, naš se zadnji mesec zbudi enkrat do dvakrat in popije ponavadi mleko in zaspi nazaj...kako se godi kaj vam. zaradi določenih "dogodkov" smo ga tudi malo bolj crkljali a nam ni niti malo žal, a vseeno bi sedaj radi vsaj malo omilili "nočno" popivanje user posted image  

... po dnevi pa ponavadi spi kar v vozičkuuser posted image kako ga odvaditi....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje 18 mesečnika
29.1.2008 13:33:22   
Enolla
user posted image  Sicer ne vem ali sem te prav razumela, kaj sploh bi rada od nas vedela, ampak kolikor sem izluščila:

1. za opoldansko spanje ga nesi v posteljico
2. ponoči mu daj v posteljico loček, ki ne poliva z vodo, da lahko popije če je žejen

A je to bilo touser posted image

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 13:58:28   
aezzy
tudi jaz se sprasujem zakaj ga ne das opoldne v posteljo? ali si ze probala in noce? hm, to bo pa problem ko bo vecji.
joj, pri nas se zbudimo 3x ali 4x na noc, pa je v svoji sobi, tako,da morem zares vstati in iti v sobo, vcasih v eni uri 3x. to ni se nic.
ja, ce bo enkrat popil vodo, jo bo hotel v isti noci se veckrat, ker dobi se bolj suha usta ko 1x pije, zato pa se tolikokrat zbudi za pitje.
tko, da bi mogoce najprej probala z bozanjem ali uspavanjem nazaj, potem sele voda in potem mleko, ker tako velik ga ne potrebuje, to je verjetno navada, to bo pa tezje.....
ugotovi ali mogoce lacen zaspi (ni misljeno slabo, ne mislim, da mu ne das jesti ampak vcasih kolicinsko ni dovolj, nic drugega) in mu ne zdrzi za cez noc - kdaj pa vecerja?

drzim pesti.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2008 8:45:10   
biba77
mi bomo cez dobra 2 meseca 20 mesecev stari.

podnevi spi v posteljici (doma v svoji v skupni/edini sobi, pri babici v prenosni postelji v dnevni sobi) nekje dobri dve uri.
ponoci spi v svoji postelji od pol osmih zvecer pa do pol sestih, ko ga moram budit med tednom; cez vikend pa se sam zbuja nekje med pol sedmo in osmo uro zjutraj.
ponoci se zbudi samo, ce ne najde dude ali ce kaj sanja. takrat se z njim cimmanj pogovarjamo in ne prizigamo direktne luci. ko dobi dudo se sam vleze nazaj in nadaljuje...
ko zaspi mu dudo vzamem iz ust in mu jo pustim blizu glave...
ponoci mu nedajem mleka. nekaj casa sem imela vodo pripravljeno, pa se je izkazalo za nepotrebno...

lp,
b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2008 18:09:00   
karin412
Ti ga kar navadi spat v svoji posteljici čez dan-se bo že navadil. Najprej bo malo joka, čez 3 dni pa nič več.
Ponoči jaz nikoli nisem dajala za pit, ker je to izsiljevanje, zato se pa zbuja. Naša lepo spi celo noč, razen če kaj sanja.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?