|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje
20.9.2005 17:27:02   
bina
Zanima me ali je normalno da se moj Jakec vasko noč zbudi vsaj enkrat in mu dam čaj. Ponoči ne jeva več in tudi zjutrej ko ustaneva ponavadi ne poje cele flaške mleka. A se zubdi zato ker je navajen al se zbudi zato ker mu rastejo zobki baje da takrat bolj pijejo A je to res. Učasi se zbudi z jokom takrat ustanem in mu dam malo čaja pa zaspi nazaj takoj. Učasi pa samo mal jamra malo ga pustim da vidim če bo zaspal nazaj če ne mu dam malo čaja.

A se še kateri to dogaja.

Še nekej me zanima pri kateri starosti ste dajale otroka v stolček in ne v ležalnik. Jaka bo v ponedeljek star pet mesecev in se skozi dviguje po mojem bo ležalnik kmalu postal nevaren. se bojim da bi se prevrnil.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spanje
20.9.2005 18:47:18   
jazz
Pri nas smo stari devet mesecev in ne vstanem samo enkrat- včasih tudi po 5-6krat ponoči. Isto joka s tem da je še slabše, ker je že tak korenjak, da se postavi na vse štiri ali pa kar vstane v posteljici in tepe lučko,ki jo ima ob kinderpetu...in potem misli da se bo še malo igral. Nimam nobenega pametnega nasveta zate, lahko bi bilo bolje ali mogoče še slabše. Mogoče se je pri vas začelo zaradi zobkov,ja,pri nas tudi kar naprej bodejo!!!

(odgovor članu bina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spanje
20.9.2005 20:45:39   
rainbow
Bina!

Bodi zelo zelo zelo srečna glede spanja tvoje bebice! Potrkaj na les tisoč krat!

Ja, naša Enja bo zaj skoraj 6 mesecev in sem jo dala v stolček, že lepo sedi ležalnik pa gre na posodo novemu nečaku

lp

(odgovor članu bina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?