|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje
12.4.2005 12:51:28   
kimberly
Zanima me kako ponavadi spijo 4 mesečni otroci.Moja princeska je namreč začela spati na boku in glavico zelo uzloči nazaj,ko jo popravim se zbudi ,zajoče in se zopet obrne na bok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spanje
12.4.2005 12:55:20   
smrček
Gašper tudi tako spi. Mene vrat boli ko ga samo gledam, pa bolj ko mu popravljam glavico, manj je uspeha. Nekaj časa je zaleglo, da sem mu jo zalagala zadaj z blazino.

(odgovor članu kimberly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spanje
12.4.2005 13:09:26   
SISI25
Moja dva sta spala do 4 mesece ves čas na hrbtu, smo ju devali na bok pa nič, takoj nazaj na hrbet. Zdaj sta pa se začela sama prekucavat na bok in samo tako tudi spita. ČE sta na hrbtu in ne moreta sama na bok se zajočeta in ju moram jaz spravit na bok. Glavico pa tudi včasih tako nazaj usločita ampak ne vedno. Odvisno. Jo pa en večkrat kot drugi.

(odgovor članu kimberly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spanje
12.4.2005 13:16:16   
CUKRČEK
Ojla,
jaz mislim, da če se mali tako "naštima", potem mu očitno tako paše....pusti ga, saj ga očitno tako nič ne boli in pač tako lažje spi.
Moja mala(sicer je stara malo manj kot 10 m) se tudi prav smešno razkomoti....prevali se na bok, glavo da čisto nazaj, noge pa obvezno( skozi letvice na posteljici) visijo ven iz postelje.....če jo popravim se mi takoj spet uleže v svoj položaj.

Očitno malim tako paše...zakaj bi uveljavljale svojo voljo, če jim pa tako bolj paše.....konec koncev se vsak izmed nas postavi med spanjem v tak položaj, kakor pač lažje spimo, četudi morda smešno in nerodno zgledamo.

lp

(odgovor članu kimberly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?