|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje
8.10.2008 11:42:33   
catalina
V spanju se mi user posted image  star 6 tednov obrača na hrbet, pa ga dobro podložim, zadekam vse..., obrnem ga na bok, potem pa ga zagledam na hrbtuuser posted image , ali je to ok, menim, da ne, sploh ne vem kako ga naj še zavarujem, da bo obstal na boku...
Spi pa v zibki, če je v košari na sprehodu se ne more obrniti.
Kaj pa pri vas???
lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje
8.10.2008 11:58:16   
alisha_2008
heheheh .....
prosim poglej si mojo temo
obracanje na trebuscek
imam enak problem

zvecer jo dam v posteljico ..in ponoci ko je treba spat ....tam kjer je glava so potem noge....pa se obrne iz trebuha na hrbet.....in se dere ker je preoska postelja da bi se obrnla nazaj na hrbet ...

miga

si jo ze dala kdaj popoldan na tla? da vidis kako to miga

(odgovor članu catalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2008 12:05:22   
livia
Otrok raste, ni več lutka, ki obleži kot jo postaviš.
To je čisto običajno. Še malo pa ga boš še na trebuhu našla. Pusti ga, mu že tako paše.

(odgovor članu catalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2008 12:40:49   
nia5
Nič ni narobe, če spi na hrbtu, saj obrne glavico na stran, če te slučajno skrbi glede polivanja.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2008 12:56:01   
ninini
Če ni nagnjen k velikem polivanju potem sploh ni panike,MU ŽE PAŠE.mI SMO TUD SPALI NA HRBTU ZDEJ PA SMO STARI 5 MESCEV PA SE V SPANJU ŽE OBRAČAMO NA TREBUŠČEK PA GA TUD PUSTIM.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2008 13:00:30   
lewinsky
Moj user posted image  spi na hrbtu že od 4. meseca.Takoj ko začne sam se obračati  je težko najdit način kako ga podložiti, da tako počaka. Tako kot je rekla nia5, obrne glavico na stran.
Imamo pa mi ponoči prave akrobacije,saj je glava zjutraj tam kjer so bile zvečer noge. Zgleda da mu paše tako!

Za vsakim dežjem posije sonce!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2008 13:04:27   
alisha_2008
a pa se nic ne pritozuje ponoci zarad svojega obracanja?

(odgovor članu lewinsky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2008 13:07:07   
ninini
Naš se včasih oglasi ponoči ko se obrne na trebušček pa ga obrnem nazaj pa spi naprej.

(odgovor članu alisha_2008)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2008 13:11:46   
alisha_2008
ja pr men je isto ....ampak vcasih se zgubi in noce zaspat nazaj, se kr naprej dere...dons recimo je blo kr vredu..ker sem ji dala na tisto njeno stran na katero se obraca eno odejco, da se ni mogla obrt na trebuh, ce bi se potrudla bi se, ampak tok v spanju se ji lih ni dal...tko da je blo kr vredu dons ponoc....
se pa obraca tud kot vrtavka....krozi po postli...in ko se obrne na pol se spet zacne dret...jaz prou razmisljam da bi ji kupila sirso postelco...pa naj se obraca....na misu mi pa ne pade da bi jo dajala k seb v postlo!

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?