|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje
11.3.2008 15:49:41   
Čampi
mene že par dni muči, ker naš dvomesečni sinek nič ne spi čez dan.user posted image Mogoče zaspi za kakšne petnajst minut a po večini je buden kar osem do deset ur. poskusili smo že vse, da bi ga vsaj malo uspavala pa nam ne uspe. drugače je pa dobrovoljček a proti koncu dneva že vidno utrujen in verjetno totalno prebedet. koliko spijo vaši otroci čez dan, ker jaz sem že res obupana. tudi ponoči spimo malo, ker nas mučijo krči.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje
11.3.2008 16:13:19   
MissLady
Tudi moj user posted image pri tej starosti ni hotel skoraj nič spat čez dan. Sedaj pri 5. mesecu pa se je že full vnesel in ima že svoje ure za spanje. In ko je utrujen točno vem, ker postane tečen.

No ne znam ti konkretno pomagat, pač moraš bit vztrajna. Naj bo sit, ker lačen ne bo hotel spat. Se pa bo sigurno čez nekaj časa tudi on vnesel. Še je upanje. user posted image

(odgovor članu Čampi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2008 16:27:47   
sabina08
Naš miško od prvega tedna po prihodu domov ni spal skoraj nič, pa tudi ponoči malo, skratka zelo podobno kot opisuješ sama. Pri desetih tednih pa je že prespal noč, čez dan pa načeloma v vsaki rundi vsaj malo počiva - od 15 min do 1 ure, se pa zgodi tudi, da prebedi 6 ur skupaj ali pa tudi, da spi po tri. Ti naši otročki si pač vzamejo počitka toliko, kot ga očitno potrebujejo, zato naj te nič ne skrbi.

(odgovor članu Čampi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2008 17:41:31   
Pikapoka1
Tudi moj pri tej starosti ni imel izdelanega ritma spanja, ampak otrok si ga bo sam težko izdelal, če mu ne boš pomagala, zato pač otrok sam ne bo šel spat...ti ga moreš dat spat in se seveda reda in vztrajnosti tudi držat.  Mi še nimamo 4 mesece in spimo cca. 4x na dan po kako uro in vsak večer ob 20.00 gremo spat in pika. Seveda je včasih kaka trma in protest, ampak sem vidla, če popustim in spusti eno rundo spanja, je pol tko tečen, da gre sam sebi na živce. Tako mali otročki rabijo precej spanca, zato smo mame tle, da jim ga omogočimo. Star je dovolj, da ga počasi začni uvajat na nek red, če bi blo po njihovo, ki so taki radovedni, pa sploh ne bi nič spali...user posted image
no čeprav se moj ponoči še doji na cca.2-3 ure..kar zame ni najbolje, ampak se bo tudi to uneslo...
user posted image

(odgovor članu sabina08)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?