|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje-sploh ne vem kaj ji je
15.1.2009 12:52:27   
bsasab
Pozdravljene,

ne vem ce spada v to vejo ampak me vseeno zanimajo vase izkusnje...

imam 13 mesecno hcerko ki ima zadnje case ful probleme glede nocnega spanje, spat hodi ob osmih zvecer, potem pa spi kaksne dve, tri ure, se zbudi in noce zaspat nazaj tudi po tri ure. Vmes joka, se pogovarja (seveda v svojem jeziku..user posted image ) ampak spat pa ne. V tem casu spije tudi po 4 dcl tekocine (caj, voda), bi nonstop pila..., sem mislila da je morda lacna, pa smo uvedli mocnejse prehranjevanje preden gre spat. Poje tudi po 4 dcl mleka+cokolino in spije dodatno se dobra 2 ali 3 dcl mleka, se mi zdi da je to vec kot dovolj hrane za zvecer.

Enostavno bi bila rada budna, se igrala, gledala lucke ki svetijo zunaj, vse samo spat ne. Zgodilo se je tudi to, da je se zbudila ob enih zjutraj pa ni zaspala do treh stirih zjutraj.

Sem mislila da so krivi tudi zobki (namrec leze ven trojka) ampak se je to dogajalo ze prej, tak da zobki verjetno niso...

Sploh ne vem vec kaj naj naredim

Cez dan spi enkrat do dvakrat na dan po cca 1 uro.

Kaksne ideje, izkusnje....

Hvala za odgovore...

LP

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 13:06:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bsasab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spanje-sploh ne vem kaj ji je
15.1.2009 13:55:17   
resika
Ne vem, naš poje dost manj za večerjo - ponavadi iz cca 1,5 dcl mleka čokolinota in pa tud cca 1,8 dcl mleka, oz. prej manj, pa včasih spi celo noč včasih se pa kar zbudi in joka. Prejšn tedn je tud enkrat prosu za mleko, drugač pa spije par požirkov čaja, pa zaspi nazaj. Ne vem, da bi moj tolk pojedel in spil, bi prvo pomislila na to, da ga boli trebušček, ker se je prenajedel.

Saj veš, če se napokaš zvečer, te vse tišči in ne moreš spat.

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2009 13:56:47   
timoteja
Pri nas , tudi naša je stara 13 mesecev, ji leze ven trojka, nasploh nam zobki povzročajo veliko sivih las, neprespane noči. Jst vedno pregledam, če ji je prevroče/prehladno, ponavadi ostane pri velikih potokih sline in izraščanju zob. Zadnji teden naša spi pribl. 1 uro čez dan, zjutraj vstane ob pribl. 7, zvečer gre spat pribl. ob 7, dremež čez dan je tudi dokaj slab in nemiren.Welcome to the club. Ha, ha.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2009 14:00:12   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: bsasab
Poje tudi po 4 dcl mleka+cokolino in spije dodatno se dobra 2 ali 3 dcl mleka

Če vse to poje zvečer, potem ni čudno,d a ne more spat.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2009 14:05:36   
resika
Še enkrat jaz...

kolk imate pa kaj stopinj v sobi? Ker pr nas je tako, če je prevroče se zbudi in potem sploh ne more zaspat in potem res večkrat prosi za čaj, ker je verjetno res žejen. Samo je pa res da moj tud kar švica.

ne vem, mogoče je pa to

lp

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2009 14:36:30   
bsasab
kaj se tice hrane, to kar sem naoisala da poje prakticiram zdaj dva dni prej je pojedla cca 2 dcl cokolina pa se je kljub temu zbudila in ni hotela zaspati nazaj.

Temeratura v sobi je cca 22 stopinj, ponoci se ne kuri tak da je prijetno v sobi, ni ne hladno ne vroce, ....

Tekocine ze nasploh cez dan ogromno spije cca 1 l., ze to mi je malo dosti, pol pa se ponoci cca 4dcl, da se ne pogovarjamo kako napolni plenico...user posted image user posted image

tak da res vec ne vem...

za zobke pa mamo eno fenomenalno kremo iz svice, ki pomaga 100%.

(odgovor članu resika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2009 15:34:44   
smejčica

Moja je stara 13 mesecev, pa vse bolje spimo.
Včasih pride, da se 3, 4 krat na noč zbudi. Drugače pa nimamo problemov.

Je tudi moja prej hotla samo pit, pa pit, ker je bilo sladko. Zdaj ji skuham domači čaj in dam na polno flaško 10 ml soka (sadnega). Pa je ok. Eno flaško pa ji pustim samo čaja. Tako si ponoči vzame obe flaški, s tem da ta druge (nesladkane) ne spije nič. Tako se mi sedaj odvajamo od nacejanja ponoči in zaenkrat nimamo težav. Nam uspeva. Se pa zjutraj zbudi okrog devete ure, nato gre ob 12 nekje spat za eno uro in zvečer najpozneje ob osmih že spi. Imamo pa temo, ko se spravljamo, drugače noče spat. Ko grema midva spat, pa vklopiva malo lučko, toliko da ni čisto temno.Pred spanjem pa poje okrog največ 180  rižolina. Nič več. In ima do 9 zjutraj mir.  Pa je drugače dober jedec, rada je.
V sobi imamo ponoči kar toplo, ne vem koliko. To pa zato, ker ji ne paše bit pokrita.

Upam, da se tudi vam spanje uredi.

Lp

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2009 16:10:18   
urška
kdaj pa popldan spi? ker če popldan preveč spi, potem ponoči ne bo mogla. aja pa jaz je ne bi navajala na pitje ponoči, ker potem se bo zbujala pa zaradi tega.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2009 17:23:34   
bsasab
Cez dan spi enkrat ali dvakrat po cca 1 uro. Okrog 11 do nekje 12 oz 4 do 5.

Ja sem ze hotela brez pitja, pol pa je kricanje, pa teptanje, pa....

Je pa nerodno to, ker zivimo v bloku, pa je nebi ravno pustila ob 2 zjutraj kricat na ves glas, zato ji pac ugodim in ji dam za pit, vem da je napaka, sam....

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2009 17:27:59   
rija

Temeratura v sobi je cca 22 stopinj, ponoci se ne kuri tak da je prijetno v sobi, ni ne hladno ne vroce, ....

sicer ne vem če je to vzrok nespanja, ampak tole je absolutno pretoplo za spanje....priporočajo 18 stopinj za dober spanec. mi še čez dan nimamo toliko...

...vox populi...

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2009 17:33:40   
bsasab

sicer ne vem če je to vzrok nespanja, ampak tole je absolutno pretoplo za spanje....priporočajo 18 stopinj za dober spanec. mi še čez dan nimamo toliko...

Amm, toliko stopinja je ze od vsega zacetka, pa je vredu spala, tak da dvomim da je tem. kriva, no lahko probamo...user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2009 17:51:39   
TomTaylor
Tudi mi smo v istem obdobju imeli enake težave. Zbudila se je vedno točno ob 03.00. Jz sem ji pač prižgala lučko, dala v pojstlico igračke in jo pustila igrati, dokler ni pač zaspala nazaj. Kaj pa naj bi drugega? Sprva sem hotela nekaj na silo, ji dajala flaško mleka, pa čaja, pa ujčkala, pa pokrivala...na koncu je ona jokala, jz sem pa živčnega skor fasala. Pol sem ji pa enostavno dala igračke in se je igrala. Je pa to obdobje po ene treh mesecih minilo.

Smo pa na splošno imeli že od njenega rojstva težave z njenim nočnim spanjem. Je bilo tudi pri vas tako?

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.1.2009 20:44:02   
urška
meni se zdi 22 stopinj tudi preveč, ampak če je navajena od prej, mogoče res to ni problem. mene bolj moti to, da spi popoldan u bistvu dokaj pozno. mislim, da bi bilo pametno jo nekako navadit na opoldanski spanec. torej da spi okoli 12. ure. mislim, da imajo tudi v jaslih tak ritem. torej da toliko stari otroci spijo samo enkrat na dan, opoldan, in to naj bi bilo dost. 

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.1.2009 22:07:35   
resika
jaz mislim, da je temperatura ok, ne vem naj priporočajo 18 stopinj, samo mene zebe pr taki temp. Itak so pa otroci več ali manj odkriti, vsaj moj je, tako da je njim še bolj mrzlo.

Moj bo star dve leti, pa tud prbližno ne morem rečt da dobro spi. Kako noč boljše, kakšno slabše.

Tako pač je...

lahko noč

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.1.2009 9:11:50   
Kontrakarambolšrauf
Jaz menim da absolutno preveč poje zvečer in ne more spati ker je prenajedena. to bi še mene vrglo da imam toliko hrane za predelat ponoči, pa rada jemuser posted image .
Ko se zbudi ne prižigaj luči, samo kakšno majhno lučko, ravno toliko da vidiš kaj delaš in nobenega pogovarjanja, pesmic, igranja.......Ponoči je čas za spanje in prej to dojame boljše bo. Če se bojiš dretja pa jo vzame k sebi v posteljo, ugasni luč da je tema in jo pocarkljaj, pobožaj, mogoče kaj mrmraj......Nikakor pa ne pusti igranja v upanju da bo minilo in bo že zaspala, ker to ni ničemur podobno. Bo pa en čas trajalo da se spet navadi da se ponoči spi, verjemi da iz danes na jutri ne bo šlo.
In podnevi jo navadi hodit spat samo enkrat, tam okoli 12 ure in popoldan nič več, tako da bo zvečer res zaspana.

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu resika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.1.2009 12:07:41   
Tisana
Kar sem uspela na hitro prebrati, po mojem so lahko vzroka budnosti naslednji: temperatura v sobi 22 stopinj je absolutno previsoka večerja je preobilna popoldansko spanje je absolutno prepozno (če hočeš, da otrok normalno spi, potem ne sme spati po 15. uri popoldan, sploh če gre spat ob 20ih) še ena stvar mi pade na pamet: kako je pa kaj tvoja punčka s hojo - ponavadi otroci, ko so tik pred tem, da shodijo, to zelo intenzivno podoživljajo ponoči, se zato zbujajo v času, ko niso v globokem snu, so nekako frustrirani v želji, da bi shodili... Sicer pa, če ti je kaj v tolažbo: tudi naša je stara 13 mesecev, pa se zbujamo min. 4x na noč že od njenega nepolnega 6. meseca user posted image . V bistvu je tako, da sva midva prav srečna, če se zbudi samo 4x user posted image  

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Kontrakarambolšrauf)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.1.2009 15:02:50   
ThinkPink
Ugotovila sem, da se je to dalj časa trajajoče prebujanje začelo takrat, ko je

- začela plaziti 9m (se je prebudila in začela tavati po postelji) - trajalo kaki mesec
- začela hoditi 14m (isto, prebudila se je in stala v posteljici, ni zaspala nazaj po 2 uri)
- ko jo matrajo zobki (takrat se nonstop prebuja in nekaj stoka)
- ko se ji ful dogaja čez dan veliko težje zaspi in se pogosteje prebuja, včasih v joku (kot da je bilo preveč vsega in podoživlja stvari)
- trenutno pa se prebuja in se sama s sabo na veliko pogovarja-v svojem jeziku seveda(upam, da bo končno začela govoriti).user posted image

Tako, da vedno je nekaj, da ne spi vredu. Ko je pa vse ok, pa zna spati skoraj celo noč (takšne dneve lahko sicer preštejem na prste...). Baje tudi sama nisem veliko spala do 2 leta, potem pa kot bi odrezal, sem začela spati brez prebujanja. Upam, da bo tudi naša tako.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.1.2009 19:36:08   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Poje tudi po 4 dcl mleka+cokolino in spije dodatno se dobra 2 ali 3 dcl mleka

Če vse to poje zvečer, potem ni čudno,d a ne more spat.

Tole je pa res. Tudi jaz bi gotovo slabo spala, če bi toliko zvečer pojedla.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.1.2009 23:25:56   
bodoča
Moj je star 16 mesecev in zelo slabo spi. Zvečer poje naprimer največ 2dcl mleka s čokolinom ali kos kruha in pol hrenovke,...V sobi imamo prej mrzlo kot vroče,..

V vrtcu gre spat okoli 12, včasih še bolj pozno in spi kakšno uro, potem pa poskušam popoldne doma da ne spi in ga nekje do 19.30 spravim v posteljo za noč. Včasih pa je enostavno okoli 17. 00 tako zaspan da mi sede drema in ga pač dam počivat za dobre pol ure, pol pa gre spat recimo ob 20.00.

V vsakem primeru, pa popoldan spi ali ne, se pa ponoči prebuja, včasih pomaga voda, včasih aptamil, včasih samo da ga malo pobožam in zaspi nazaj. Je pa imel ravno tako okoli 13 meseca obdobje, ko se je po tre urah spanja zbudil in zasapal nazaj šele po treh do štirih urah. Ja, takrat pa se mi je rolalo.

Jaz sem enostavno obupala in se pač sprijaznila s tem, da slabo spi in se zbuja. No, mogoče pa le odkrijem kakšen nov "recept" za spanje ali pa se bo mali sam odločil, da bo spal,... user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.1.2009 22:16:45   
bina30

Jaz se strinjam, da je večerja preobilna in da čez noč res veliko spije. Glede temperature je tako, da je pri njih vedno tako visoka, tako, da to verjetno ni razlog.

Moj Žiga je tudi star 13m in hodi popoldan spat ob 16h ali 16.30, spi tudi do 18h pa gre brez težav spat ob 20h, tako, da pač ni pri vseh enako.

So pa pri vseh zagotovo neka obdobja, kjer se poruši sistem. pri nas je sedaj par dni tako. Mali je spal celo noč, od 20h do 6h ali 7h, spil flaško in zaspal še za kako urico. Sedaj se zbuja po 5x in joka ali jamra. Spije nekaj požirkov, zaspi za pol ure in znova jamra ali celo kriči. Tudi je bolj slabo zadnje dni, ni pa videti bolan, tako da se nekaj dogaja ali z zobki ali tako zelo podoživlja dan, sanja ali kaj-vem-kaj.

< Sporočilo je popravil bina28 -- 17.1.2009 22:18:36 >

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.1.2009 12:00:26   
naraščaj
Hojla,
no vidim, da ni samo pri nas tako grozno. Jaz sem namreč že čist obupana. Mi ne spimo od cca 3m dalje (po cepljenu). Sedaj je stara 14m in ne vem, če lahko na prste ene roke preštejem kolkrat e prespala celo noč. Pa ssaj to me neb motlo, da bi se zbudila in pol npr kaj popila al pa kaj jaz vem kaj.
Če opišem sam zadnjo noč. Zaspala malo pred 20 se po pol urce zbudila, jo pcartam in ponovi vajo. Zaspi in se zopet malo čez pol 23 zbudi, ko je šel moj tja in ni in ni ratalo ji zaspat pa sem šla jaz pa se matrala do skoraj polnoči, ko sem obupala in jo odnesla k nama v posteljo. Potem se je začel pa el šov. Tko je nemirna in se premetava in prevrača pa tuli pa binca in stoka. In ker ni biloob 1 še nč bolš sem jo dala nazaj v poslco in pol je začela tutl in klicat mami, ati in se nasilo dret do ne vem kdaj. Zaspala je ob ne vem kdaj. Jaz sem že čist obupana. To kar sem danes nardila (pustila dret) ni v moji navadi, sam danes mi je pa res prekipelo. Enostavno ne vem več kaj je spanje, čeprav bi ga krvavo rabla. Potem pa je nekje od 3 pa do 5 spala pa se zbudila in jo dam k nama in je potem baje spala do pol9 jaz pa sem itak mogla vstat ob pol6. Čez dan spi 1x -2x cca 1 - 1,5h. Zdnje dni načeloma sam enkrat. V sobi ni več kot cca 20 stopin.
Tut kot micena ni spala kaj dost čez dan.
Sprobala sem že vseživo. Enostavno ne vem več kaj naj. Če bo šlo tako naprej se mi bo kr obrnal.
Pred krtkim ji je bla dokazana alergija na KM in sva zdej že dobr mesec na strogi dieti. Pa sem upala, da bo zdej bolš, pa v bistvu ni oz se mi kdaj zdi da je clo slabš. Razmiljam o datnih testiranjih, ker je mogoč kaj na tem, ker se res zlo premetava in tko pogosto in čudno (nepreelano, redko, kašasto) kaka.

Vglavnem jaz te/vas popolnoma razumem kaj pomenneprespana noč ker za prespano skor ne vem.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.1.2009 13:45:03   
PiaM
Ne dajaj čokolina pred spanjem, raje kaj drugega v mleko. IN potem navrh samo še čaj, ne mleka.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.1.2009 11:37:58   
us
Vidim da nismo samo mi imeli takih problemov. Hčerka je stara 19 mesecev in je šele pred kratkim začela samostojno spati - s tem mislim predvsem, da gre prostovoljno v posteljo in tam tudi ostane, pa čeprav mora biti nekdo še vedno v sobi da zaspi, to traja od 5 - 20 minut. Pred tem pa smo imeli 4 mesece neprestanega bujenja čez noč - prav tako kot tvoja ni hotela zaspati, nič ni pomagalo: hrana, pijača, sprememba temperature, nošenje, ..., če sem jo pa pustila v sobi se je pa drla do onemoglosti, kar pa mi tudi ni najbolj všeč in tega nismo prakticirali ter smo bili večkrat na teden pokonci tudi 3-4 ure pokonci in čakali, da se je pač utrudila in  zaspala.
zaenkrat je vse to minilo, zdaj pa lahko samo čakam, kaj bo novega prinesel naslednji mesec.

nekaj jih mine, potem pa pride zopet nekaj novega. vse mine samo vprašanje je kdaj - upam, da bo pri vas hitreje mimo, kot pri nas.

lp

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.1.2009 12:08:33   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Hojla,
no vidim, da ni samo pri nas tako grozno. Jaz sem namreč že čist obupana. Mi ne spimo od cca 3m dalje (po cepljenu). Sedaj je stara 14m in ne vem, če lahko na prste ene roke preštejem kolkrat e prespala celo noč. Pa ssaj to me neb motlo, da bi se zbudila in pol npr kaj popila al pa kaj jaz vem kaj.
Če opišem sam zadnjo noč. Zaspala malo pred 20 se po pol urce zbudila, jo pcartam in ponovi vajo. Zaspi in se zopet malo čez pol 23 zbudi, ko je šel moj tja in ni in ni ratalo ji zaspat pa sem šla jaz pa se matrala do skoraj polnoči, ko sem obupala in jo odnesla k nama v posteljo. Potem se je začel pa el šov. Tko je nemirna in se premetava in prevrača pa tuli pa binca in stoka. In ker ni biloob 1 še nč bolš sem jo dala nazaj v poslco in pol je začela tutl in klicat mami, ati in se nasilo dret do ne vem kdaj. Zaspala je ob ne vem kdaj. Jaz sem že čist obupana. To kar sem danes nardila (pustila dret) ni v moji navadi, sam danes mi je pa res prekipelo. Enostavno ne vem več kaj je spanje, čeprav bi ga krvavo rabla. Potem pa je nekje od 3 pa do 5 spala pa se zbudila in jo dam k nama in je potem baje spala do pol9 jaz pa sem itak mogla vstat ob pol6. Čez dan spi 1x -2x cca 1 - 1,5h. Zdnje dni načeloma sam enkrat. V sobi ni več kot cca 20 stopin.
Tut kot micena ni spala kaj dost čez dan.
Sprobala sem že vseživo. Enostavno ne vem več kaj naj. Če bo šlo tako naprej se mi bo kr obrnal.
Pred krtkim ji je bla dokazana alergija na KM in sva zdej že dobr mesec na strogi dieti. Pa sem upala, da bo zdej bolš, pa v bistvu ni oz se mi kdaj zdi da je clo slabš. Razmiljam o datnih testiranjih, ker je mogoč kaj na tem, ker se res zlo premetava in tko pogosto in čudno (nepreelano, redko, kašasto) kaka.

Vglavnem jaz te/vas popolnoma razumem kaj pomenneprespana noč ker za prespano skor ne vem.
 Identično je pri nas. Traja pa od slabih 6 mesecev naprej. Takrat enkrat so ji tudi potrdili alergijo na KM in refluks. Kljub vsej dieti in drugi pozornosti ni s spanjem nič boljše. V povprečju celo slabše. Stara je pa sedaj 13 mesecev. Pri nas ni pokazalo nobene dodatne alergije, čeprav je npr. po marelicah čisto pikasta, če poje sojin jogurt ne spimo nič, itd. Ampak, testi so pa, razen na KML, negativni. Naj še omenim, da ima zelo pogosto vetrove, tudi ponoči. Zbuja se s kriki. Prav tako je blato redko kašasto, notri pa je ogromno neprebavljene hrane. Smo dali testrirati blato na prebavljivost, pa so rekli, da je ok. Prav tako na bakterije. Smo hodili 2x tudi na bioresonanco, se skeširali u nulo, rezultatov pa ni. Torej, mi3 še nismo prespali noči v kosu. Ker imate zelo podobne znake, te prosim, če boste kaj dodatnega ugotovili, da mi to sporočiš na ZS ali pa napišeš na forumu. Enako vabim vse ostale, ki imajo podobno situacijo ali pa so jo imele, ker naša pupa je že totalno nenaspana, saj težko zaspi tudi čez dan, če pa že, pa je to spanje bolj kratkotrajno. Hvala že vnaprej. PS: Naj dodam samo še to, da je pri nas po vsakem cepljenju še slabše - jok, jok, jok, nemir, nespanje, plezanje po mami...

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

deily

Katero ime je lepše za fantka

Narik (10%)

Tanej (90%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!