Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj Hojla, no vidim, da ni samo pri nas tako grozno. Jaz sem namreč že čist obupana. Mi ne spimo od cca 3m dalje (po cepljenu). Sedaj je stara 14m in ne vem, če lahko na prste ene roke preštejem kolkrat e prespala celo noč. Pa ssaj to me neb motlo, da bi se zbudila in pol npr kaj popila al pa kaj jaz vem kaj. Če opišem sam zadnjo noč. Zaspala malo pred 20 se po pol urce zbudila, jo pcartam in ponovi vajo. Zaspi in se zopet malo čez pol 23 zbudi, ko je šel moj tja in ni in ni ratalo ji zaspat pa sem šla jaz pa se matrala do skoraj polnoči, ko sem obupala in jo odnesla k nama v posteljo. Potem se je začel pa el šov. Tko je nemirna in se premetava in prevrača pa tuli pa binca in stoka. In ker ni biloob 1 še nč bolš sem jo dala nazaj v poslco in pol je začela tutl in klicat mami, ati in se nasilo dret do ne vem kdaj. Zaspala je ob ne vem kdaj. Jaz sem že čist obupana. To kar sem danes nardila (pustila dret) ni v moji navadi, sam danes mi je pa res prekipelo. Enostavno ne vem več kaj je spanje, čeprav bi ga krvavo rabla. Potem pa je nekje od 3 pa do 5 spala pa se zbudila in jo dam k nama in je potem baje spala do pol9 jaz pa sem itak mogla vstat ob pol6. Čez dan spi 1x -2x cca 1 - 1,5h. Zdnje dni načeloma sam enkrat. V sobi ni več kot cca 20 stopin. Tut kot micena ni spala kaj dost čez dan. Sprobala sem že vseživo. Enostavno ne vem več kaj naj. Če bo šlo tako naprej se mi bo kr obrnal. Pred krtkim ji je bla dokazana alergija na KM in sva zdej že dobr mesec na strogi dieti. Pa sem upala, da bo zdej bolš, pa v bistvu ni oz se mi kdaj zdi da je clo slabš. Razmiljam o datnih testiranjih, ker je mogoč kaj na tem, ker se res zlo premetava in tko pogosto in čudno (nepreelano, redko, kašasto) kaka. Vglavnem jaz te/vas popolnoma razumem kaj pomenneprespana noč ker za prespano skor ne vem. Identično je pri nas. Traja pa od slabih 6 mesecev naprej. Takrat enkrat so ji tudi potrdili alergijo na KM in refluks. Kljub vsej dieti in drugi pozornosti ni s spanjem nič boljše. V povprečju celo slabše. Stara je pa sedaj 13 mesecev. Pri nas ni pokazalo nobene dodatne alergije, čeprav je npr. po marelicah čisto pikasta, če poje sojin jogurt ne spimo nič, itd. Ampak, testi so pa, razen na KML, negativni. Naj še omenim, da ima zelo pogosto vetrove, tudi ponoči. Zbuja se s kriki. Prav tako je blato redko kašasto, notri pa je ogromno neprebavljene hrane. Smo dali testrirati blato na prebavljivost, pa so rekli, da je ok. Prav tako na bakterije. Smo hodili 2x tudi na bioresonanco, se skeširali u nulo, rezultatov pa ni. Torej, mi3 še nismo prespali noči v kosu. Ker imate zelo podobne znake, te prosim, če boste kaj dodatnega ugotovili, da mi to sporočiš na ZS ali pa napišeš na forumu. Enako vabim vse ostale, ki imajo podobno situacijo ali pa so jo imele, ker naša pupa je že totalno nenaspana, saj težko zaspi tudi čez dan, če pa že, pa je to spanje bolj kratkotrajno. Hvala že vnaprej. PS: Naj dodam samo še to, da je pri nas po vsakem cepljenju še slabše - jok, jok, jok, nemir, nespanje, plezanje po mami...