|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spalna vreča in pokrivanje
13.9.2007 13:27:44   
solatja
zanima me, če so tisti otroci, ki spijo v spalni vreči, tudi pokriti. Solatkica namreč čez noč spi v tej vreči in je ne pokrivam, ker je dovolj topla (no, čez poletje smo imeli seveda zelo zelo tanko), čez pa tudi ne, pa ne vem, če bi jo morala. logika mi govori, da ja (telo se med spanjem nekoliko ohladi), medtem ko praksa pravi, da je to čisti nesmisel, ker se velikokrat obrača in premetava. pa tudi moti jo. kako ve rešujete ta problem?

zdej jo bo verjetno začela počasi pokrivat najprej s pleničko, da se bo navadila spet biti pokrita, ampak vseeno...

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spalna vreča in pokrivanje
13.9.2007 13:28:50   
Anonimen
moja polet ni bla pokrita, zdej pa je samo z lahko dekico pa v tadebelim žaklu je že. poleti je v frotirastem. če ni pokrita je mrzla in se zbuja

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 13:31:17   
kofetek2010
naša je skoz v spalni vreči in nič čez pokrita (pod spalko ima bodi z dolgimi rokavi in pižamico brez stopal) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 13:40:37   
Nika v službi
Mi smo bili preko poletja brez spalne vreče, pokriti (razkritiuser posted image ) samo z rjuho, sedaj pa spi v tanki spalni vreči, oblečena v body brez rokavov + pižamico, dvodelno, brez stopalc. Jo pa kasneje, ko pridem jaz spat, pokrijem s tankim kovtrčkom od pasu navzdol preko vreče. Saj se razbrca, pa jo vmes spet malo pokrijem in gre. Imamo v sobi relativno sveže, ker spimo pri odprtem oknu.
Ta debela vreča pa pride v poštev kasneje, ko bo res mrzlo....

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2007 13:41:00   
Lunca1
Midva sva imela tanko spalko, čez pa odejo. Imava pa bolj hladno stanovanje tudi poleti.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2007 21:12:04   
solatja
hvala!  naša danes spi v bodiju brez rokavov, pa pižamici na dolg rokav in brez stopalc pa ta tanka spalna vreča. je pa v pon, ko je bilo že res mrzlo spala tudi v debeli spani vreči, pa brez pižamce... se prilagajamo vremenu in bodiju, ki pride na vrsto user posted image user posted image

sicer pa jih čez dan pustite kar razkrite? poleti ni bil problem, ko je bilo res toplo, sedaj pa bi jo že počasi pokrivala, v spalno vrečo je pa res ne bi tlačila za vsak hec. tako mi gre pa spat vasih v dolgih hlačah, včasih v kratkih, včasih v dolgih rokavih, včasih ne, včasih v nogavičkah user posted image user posted image skratka, nobenega reda ni!!!user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2007 21:18:58   
ninu
Moja princeska (15 mescev) nikakor noče biti pokrita, niti v spalni vreči. Oblečem jo v bodi s kratkimi rokavi in frotirasto pižamico - pajac. To je vse. Pa ni skoraj nikoli mrzla. Če jo pokrijem tudi v najbolj trdnem spancu se takoj začne pritoževat in takoj zbrca iz sebe. user posted image  Ko berem vašo "prakso", imam zelo slabo vest.

Kako naj jo navadim, da se bo pustila pokrit? Naj vztrajam kljub njenemu upiranju? Jaz sem bolj zmrznjene narave in je res ne razumem. Ji res tako ustreza?

Pa še nekaj me zanima. Jim na začetku - ko jih toliko oblečete, ni prevroče? Meni že v pižamici švica in nimam srca, da bi jo v vrečo tiščala. ?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2007 21:27:23   
solatja
pri nas ni trte mrte (user posted image user posted image po mojem sem prič v življenju napisala to besedo!!user posted image user posted image ): žakelj (kot rečemo spani vreči) gre gor, brez debate, pa čeprav včasih joče ipd. je pa res na začetku (sploh, če prej trmari) precej topla, potem se pa še podojiva, ampak itak se počasi ohlaja. navadno tudi pazim, da je med dojenjem ne pokrivam, da se mi potem, ko jo (v spanju) prestavim v posteljo, res ne more prehladiti...

vidiš, mene pa to skrbi: jaz je niti ne poskušam pokrivat... pa se mi zdi, da na jesen in čez zimo brez kovterčka še čez debel žakelj ne bo šlo, kaj pa vem... sploh ne vem, kako sem lani delala (ko se še ni mogla razkrit in razbrcat user posted image ) .. user posted image user posted image

(odgovor članu ninu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2007 9:21:22   
pikipu
Naš ta mali (13,5 mes) sploh noče biti pokrit, se takoj razbrca. Zaenkrat spi v bodiju s kratkimi ali dolgimi rokavi in čez pižama s stopalci. Sploh ne vem, ali ga zebe ali mu je ravno prav, ker se ponoči veliko obrača. Imam v omari tudi spalno vrečo, ampak ne vem, kako bo to prenesel s tistim svojim obračanjem. Da bi pa dala še deko čez spalno vrečo, kaj ni potem vroče?

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2007 10:22:22   
taška30
Dokler je bila v vreči, je nisem nikoli pokrivala. Men se zdi, da se v tem žaklju naredi ena taka mikroklima in da je sigurno bolj toplo, kot če bi bila samo pokrita s koutrom. Sigurno je ne zebe. Sicer pa tud če bi jo še pokrila, bi bila verjetno razkrita v roku pol ure.

Sem jo pa jaz tudi podnevi dajala v spalno vrečo. To je bil nekakšen 'obred' in takrat je vedela, da je čas za počitek. Sem ji pa slekla hlače, tko da je podnevi v glavnem spala v štumfih ali pa tankih žabicah, navrh pa pač kar je imela oblečeno + plus vreča seveda.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2007 10:40:04   
honey
Čez poletje je spal samo v bodiju s kratkimi rokavi, nič pokrit in nič več oblečen. Ko pa smo se preselili in imamo zdaj v hiši precej hladno (ponoči precej pod 18 °C, ko še ne kurimo), ga imam v žaklju in spodaj pižamico z dolgimi rokavi, pa še z letnim kovtrom je pokrit. Pa mu očitno ni nič preveč, ker se ne razbrca in spi čisto mirno. Je pa res, da smo ga preselili v taveliko posteljo in ima tudi tavelik kovter in se mogoče niti ne more razkriti user posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?