|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spalna vreča
23.10.2007 8:55:25   
jagoda80
Za devetmesečnega fantka bi rada kupila spalno vrečo, ker se ponoči odkriva. Imam pa pomisleke, ker fant ponoči vstaja - takoj ko se zbudi, včasih pa tudi kar v spanju. Skrbi me, da bi se zapletel v spalno vrečo in se kam udaril. Ima mogoče katera izkušnje s tem?
Do zdaj ni bil v vreči, ker je bilo dovolj toplo, danes ponoči pa je bil odkrit in precej hladen.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spalna vreča
23.10.2007 9:08:01   
Anonimen
Najprej poiskusi boš videla,kako se bo obnesla.Moja je bila že starejša,ko sem jo še dajala v vrečo,več,kot eno leto,pa je vražič vstala in priskakljala iz sobe v dnevno kar v vreči,kot kenguruuser posted image celo iz posteljice,čez ograjo ji je uspelo zlesti.
kako se bo pa dvetmesečnik spravil na noge v vreči pa ne vem,lahko,da mu bo uspelo,lahko,da se bo matral v poiskusih,pa obupal,lahko,pa se bo zapletel iz noskom kam trčil v ograjico posteljice.Je pa zalata vredna,ker ti otroci res ne trpijo odeje na sebi.Naš še sedaj ko jih ima 4 leta se odkriva.

(odgovor članu jagoda80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spalna vreča
23.10.2007 13:06:36   
smigli
Jagoda80, si mi brala misli  user posted image user posted image user posted image

Sem imela isto vprašanje v mislih. Sicer imam mal starejšega sina, ampak me skrbi isto, kako je z vstajanjem v tej vreči? Moj je alergičen na kakršnokoli pokrivanje, kar znori če ga pokrijem. Do zdaj je kar šlo, sam noči so preveč hladne in se mi zjutraj zbuja prehlajen, pa še jaz zelo slabo spim, ker ga stalno hodim pokrivat.
Tako da tudi mene zanima kako se to obnese?
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spalna vreča
23.10.2007 13:28:40   
mateyka
kaj pa kej tazga z nogcami? http://www.laredoute.se/images/products/rd/large/072/072_9161244_1.jpg

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spalna vreča
23.10.2007 13:34:03   
Vilma
Naš je stan 10 mesecev in pol in se mi zdi, da sem ga ravno nekje pri devetih dala v vrečo. Me je tudi bilo strah, a se kaj zapleta ali ne, predvsem zato, ker spi sam v svoji sobici. V mesecu in pol se spomnim samo 1X, da je bil RES zapleten. Drugače pa se bolj zagozdi počez v postelji.
V bistvu sem ugotovila celo eno prednost! Odkar smoga dali v vrečo, težje v posteljici vstane! Tudi naš je podoben, kar se spanja tiče. Samo da se mičkeno zbudi, je že pokonci! Ali stoji, ali pa sedi. No vreča mu to mičkeno onemogoča, kar je konec koncev dobro, da namesto da bi vstajal raje zaspi nazaj.
Skratka mi imamo same pozitivne izkušnje s temi vrečami. user posted image

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spalna vreča
23.10.2007 17:47:03   
Lara28
Naš je v vreči praktično od rojstva in imam samo pozitivne izkušnje. Sedaj ko že dobro hodi mu to uspe tudi z vrečo. Se je pahitro zaćel v njej tudi vstajati. Zapletel pa se ni nikoli v njo.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spalna vreča
24.10.2007 11:49:18   
Talika19
Naš je star 2 meseca in ga bomo kmalu prestavili iz koška v posteljo. Tam se bo še prej odkril kot se je lahko v košku, kjer je manj prostora.
Zanima me kako veliko spalno vrečo naj kupim, da jo bom imela za dlje časa, ali ni v redu, da je prevelika? Pa kakšno priporočate (debelejšo, tanjšo, z rokavčki ali brez, z nogicami ali brez)?
Hvala za kakršnekoli izkušnje, ki jih imate s tem.

_____________________________

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: spalna vreča
29.10.2007 8:14:10   
jagoda80
Hvala za odgovore. Smo se hitro podali v nakup spalne vreče, da bi čimprej sprobali, kako se obnese. In smo tud hitro ugotovili, da se ne obnese. Že po eni uri spanja se je zapletel, ker se je hotel obrnit na trbušček. Tako je jokal, da je pomagalo samo dojenje :(
Bomo dali vrečo še malo na stran.
Lp

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: spalna vreča
29.10.2007 8:44:37   
Anonimen
Mene pa zanima, kdaj zvečer jih namontirate v spalno vrečo? Že takrat ko v pižamo? Ali ko jih uspavate? Ali šele takrat, ko zaspijo?

Jaz sem ga do sedaj vanjo dala, ko je že trdno zaspal, a mi ga ke kljub previdnosti uspelo dvakrat predramiti.

Talika19, jaz sem mojemu takrat 3-mesečniku kupila vrečo dolgo 70cm, piše, da je do 12 mesecev. Res je malo daljša, a zaradi tega nimamo problemov z njo. Je pa brez rokavov in prej tanjša kot debela.

(odgovor članu jagoda80)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: spalna vreča
29.10.2007 8:51:02   
kofetek2010
Naša jo ima od rojstva.

Oblečem ji jo v postelji, preden greva brat pravljico za lahko noč. In ker jo ima že skoz je tud navajena nanjo in sedaj že sama reče "spa'ko".
Obvlada tudi hojo v njej: user posted image   (fotka je stara skoraj eno leto) user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: spalna vreča
29.10.2007 9:12:02   
April
Pri velikosti vreče je treba pazit, da se otroku v zgornjem delu dobro prilega in da ni nevarnosti, da bi se "izgubil" v vreči. za spodnji del pa ni tako važno, če je predolg. če koga moti pa jo lahko skrajša, tako da jo spodvije in pripne z dvema gumboma.
moj mlajši sin ima vrečo velikosti opd 4 do 12 m pri 2 mescih. ampak, kot sem napisala, važno, da mu je zgoraj prav. vreča je brez rokavov in nogic. to, da ima vreča nogice mi tudi ni všeč. vrečo ima tako lahko le kratek čas, ker v primeru, da je prevelika, nogice uidejo iz hlačnic. pa še otroku ne dopušča toliko brcanja.
tavelik je tudi še v spalni vreči. star je 2,5 let. vreča zanj ni nobena ovira in čist komot se premika, ko se zjutraj vstane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?