|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sovražim ljudi, ki...
12.8.2005 23:02:39   
dix
...se ne držijo delovnega časa. Še posebej če delajo na takem delovnem mestu kjer si tega naj ne bi privoščili.

Danes sem šla na socialno nest papirje za otroške in pridem tja 5 minut preden končajo pa mi baba smotana pred nosom zaklene vrata in se še smeji na čelu ji pa piše "haha, zamudila si". In niti nisem bila edina tako "pozno". Pa kaj si oni mislijo? Tisti trenutek bi jo najraje prijela za lase in porinila dol po stopnicah :grrr:. A ni tako, da bi oni morali tam sedet do 13. ure in sprejemat stranke pa čeprav bi prišla stranka ob 12.58? Vsaj v bankah in trgovinah je tako. Če bi pa jaz nujno na uro morala prit tja in bi 5 minut zamudila pa jim več ne bi bilo tako smešno.

BIla sem besna danes kot sam :hudicek:, še dobro da sta do ponedeljka 2 dneva da se malo pomirim preden jih bom spet morala obiskat. Upam samo da ne bodo spet na dopustu, ker pol seveda nimajo nobenega drugega usposobljenega za delo tistega ki ga ni (to pa je že druga zgodba od lani...).

Sory, malo sem vam morala zatežit...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sovražim ljudi, ki...
12.8.2005 23:05:31   
andrejaz
v ponedeljek je praznik, tako da s tvojim ponovnim obiskom ne bo nič

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sovražim ljudi, ki...
12.8.2005 23:25:52   
mamči
Sory, ampak taki izbruhi za tako malenkost ;). Ma kje si pa ti hodila, da te nosi zadnjih 5min. - take mam jaz najraje na šihtu, pa pol še nimajo nič kaj tak nujnega... :hudicek:.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sovražim ljudi, ki...
12.8.2005 23:29:18   
dix
no, super...v sredo bodo mi pa rekli da sem prepozna pol bom pa ponorela.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sovražim ljudi, ki...
12.8.2005 23:33:32   
dix
Kje sem hodila? doma sem bila z malim ki je spal, brez avta in 10 km stran od socialne!

A take imaš pa ti najraje? Pol pa si odpri s.p. in si sama urejaj delovni čas. Vidiš, zaradi takih kot si ti je svet neresen. Zato ker razmišljako kot ti, češ, 15 minut do konca je in jaz grem ker itak noben z ničim pomembnim ne bo prišel. Z ničim ZA TEBE pomembnim, za njega že, ker drugače se ne bi silil zadnjih 5 minut tja.

Niti meni ni včeš zadnji trenutek hodit nekam, ampak če prej ne gre pač ne gre in če tam piše da delajo do enih pol naj DELAJO do enih ne pa da izginejo prej!

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sovražim ljudi, ki...
12.8.2005 23:39:34   
mamči
Kdo pa je rekel, da nisem s.p.? Jaz sem zelo resen človek, ko je čas za resnost in mam tud zelo resen poklic- tako, da ti mene ne pozneš in mi niti malo ni všeč, da sodiš o meni!! 8) Ne vem pa zakaj nisi ženski na licu mesta to povedala, ker to da nam zdaj to pripoveduješ ne koristi nobenemu- svet se zarad tega ne bo spremenil.;)

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sovražim ljudi, ki...
12.8.2005 23:48:51   
dix
O izbruhih bi pa lahko še pa še govorili, na tem forumu jih je bilo že milijon, takih in drugačnih...pa se nad nobeno niste usajale zakaj jih ima. Ga pač imam...pa SEm ženslžki na licu mesta povedala svoje pa mi je s hinavskim nasmehom povedala nisem jaz kriva...a ne, kdo pa je? Saj ste vi zaklenili ne jaz! sem ji rekla.

Sodim o tebi toliko koliko ti sodiš o meni, imela si me za pozabljivko in lenuhinjo ki se odpravi urejat stvari zadnji trenutek...pa se ne, ampak prej NI šlo. Verjemi, ko sem jaz delala in je bil delovni čas do 20:00 sem včasih zaprla vrata ob 20:15 in na stopnišču srečala še eno stranko in sem lepo šla nazaj gor, odklenila in ji postregla.

Ne pričakujem od njih da bi naredili to, ampak vsaj to da so do 13:00 na razpolago. In taki skrajšani delovnik je vedno pogostejši vsepovsod.

lahko noč!

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   sovražim ljudi, ki...
12.8.2005 23:58:15   
mamči
No kakorkoli, v sredo lepo uredi- pa ne sovraži ljudi.Vse boš lepo uredila in pol bo ta čvek čist nepomemben... Pa eno :rozica: zate !

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   sovražim ljudi, ki...
13.8.2005 8:14:36   
CatJa
Kaj mores, dix, to je pac se Balkan.

Nas bivsi direktor je govoril, da se ob ..... sele miza zacne pospravljat, ne pa kot nekatere, ki so ze 5 minut prej cakale na nizki start s torbico na rami.

p.s. ... je npr. ob 13.00

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   sovražim ljudi, ki...
13.8.2005 8:46:32   
Anonimen
Ko sem delala v trgovini so mi pa šli zelo na živce ljudje, ki so prišli zadnji trenutek v trgovino ali pa so mi že po zaklenjenih vratih tolkli in jaz dobra duša sem jih seveda spustila notri, potem so pa še pol ure po zapiralnem času šarili po trgovini brez kakšnega očitnega namena in na koncu odšli ven, ne da bi kaj kupili. Mene je pa varnostnik čaka in grdo gleda, da mu oddam denar, ki ga seveda nisem mogla, ker bo stranka mogoče še kaj kupila, varnostinik je pa že videl, kako ga bodo v ostalih poslovalnicah grdo gledale prodajalke, ker bo prišel z zamudo. Vsak človek gre rad domov, na božični večer pa še posebej. Zapirali smo pa vedno točno ob uri.

(odgovor članu dix)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   sovražim ljudi, ki...
13.8.2005 12:47:39   
Maček Muri
Hm, sovraštvo je zelo močno čustvo in če sovražiš ljudi po takih kriterijih, imaš verjetno veliko sovražnikov;)
Verjamem, da si bila jezna. Sem pa toliko let delala s strankami, da sta mi dobro znani obe plati, tako da...

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   sovražim ljudi, ki...
16.8.2005 8:00:48   
Anonimen
Po ZUP-u morjo delat točno do takrat dokler imajo uradne ure!!! Tudi, če prideš 1 minuto prej, te mora sprejet! 8)

(odgovor članu dix)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   sovražim ljudi, ki...
17.8.2005 20:55:28   
dix
In prišla je sreda in moj obisk na socialni. In ne boste verjeli, tam sem bila celih 45 sekund. Pot po stopnicah gor in dol mi je vzela več časa kot oddaja papirjev.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?