lucika
|
splišni, meni tudi ni jasno. pod nama je en starejši par. pa dolgo nisva vedla, kaj za boga delata. al kište zbijata al kaj. pol sem pa sla parkrat peš po štengah. pa ni blo od spodnih ,ampak od še enih niže. blok je novi, zgradili ne vem kako so ga, ker se res ful čuje. ko začnejo otroci letat, se zbudim. včasih se prav tla tresejo, ne vem kak sploh starejša dva pod nami to prenašata. kregat se nima smisla, pol bo pa pol bloka jeznega na mene, pol pa na njih...pa nikamor ne prideš, samo še kaj hujšega se začne... malo mamo obrnjeno mansardo, tak da imajo oni pod najino spalnico dnevno sobo, pod najino dnevno pa imajo otroško... letajo pa po celem stanovanju, verjetno tudi starši z njimi, ker se mi ne zdi normalno, da bi otrok skakal tak, da bi se tla tresla. mogoce s kaksno zogo al kaj, pojma nimam. amap k ce vejo ,da se vse slisi, bi lahko letanje malo omejili. ne rabijo jih met v enem kotu cist pri miru, ampak ce se otroci morajo znoret, naj grejo z njimi ven, pa naj z njimi norijo, ne pa da se gre na sprehod do najbljizje kavice... moje mnenje...ko se nimam otrok. imam pa psicko. ki ji ne pustim lajat, grda jaz. nora je na žoge in če bi mi bilo vseeno za sosede, bi ji lahko metala zogice cele dneve. pa vem da bi sosede motlo, pa to delam zunaj. kaj sem res tak grozna, ce bi rada enkrat prisla domov in mela mir. radio je non stop prizgan, ker brez njega pa cujes res vsak korakec, sam kaj je visek je pa visek. s prvimi sosedi sem poslihtala; pri njih so se njihovi basi v nasem stanovanju čuli čez našo muziko. pa so zastopli. ker njim je verjetno cist vseeno, al majo ful na glas, al ful ful na glas; glasno je v vsakem primeru, sam jaz ne rabim cez tri sobe tega poslusat. ampak ko so v igri otroci, je tema veliko bolj občutljiva... ne bi rada delala sranja po bloku, samo mirno se tega ne bomo mogli zmenit. ce bi bili ok, bi odreagirali po pisemcu v nabiralniku. pa niso. ojej, kak smo eni boooogi. pa saj so tudi lepe stvari v bloku. ne bom samo jamrala. ampak vcasih me to tak okupira, da mi sploh ni fajn domov prit:( to je pa slabo
|