|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sosedje
1.3.2005 20:09:27   
lucika
mi imamo dva štuka pod nami take fine... ne vem, če je z mano res tak tak tak ful narobe kaj...ampak zdaj sem ugotovila, da edino, ce si še čez dan dam čepke v ušesa, se mi ne bo zmešalo.
zjutjaj pred sluzbo, letanje. sobota, nedelja, obvezno vstajanje, ker je tako ropotanje. popoldan isto, zvecer vsaj do desetih. vcasih enajstih, vcasih se dlje.
razumem, da imajo otroka, puncko, okoli treh let....ampak, do kdaj se otroku pusti, da dela vse kar hoče? če vedno, pol sem jaz v istih letih, ko še vedno lahko delam kaj hočem. pa sama pazim že pri tem, da ne hodim po petah.
vem, da lahko vsak živi, kot mu paše...a če vsi delamo kaj nam paše, je groza...al ne?

sanjam o hiški, kreditih...samo s tem se še tolažim. samo zdaj je še pri sanjah, tak da bo trajalo en čas...

kako naj grem čez to? meni kar slabo rata, ko bi kak trenutek rada bila v miru, v stanovanju, ki ga isto pošteno plačujem...pa ni mira. niti en dan ne mine, da ne bi kaj bilo...

enkrat sem jim dala listek v nabiralnik, da je sicer fajn ,da se majo fajn, samo mal bol potiho. pa ni nic boljs...

lahk delajo kar cejo sam zato ker imajo otroka, al zato, ker majo pravico, al zato, ker se jim preprosto jebe za svet okol njih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sosedje
1.3.2005 20:15:44   
mamsi
Ja otroku je treba že takoj povedat, kaj sme in kaj ne, sosedom pa tut, če ne poznajo manir, če ne drgač, pa trkat ponoč na vrata, pa hitr za vogal skrit8). Se bojo pa pol mal zamislil, mogoče. Če pa ne, ma kr do upravnika stopi in mu povej težavo, reci, da računaš nanjga, da se bo potrudil.

Verjamem, da je težko, in ko tole berem, sem ti kar hvaležna, ker me spomniš, kolk je vreden, če si na svojem. Želim ti, da bi imela svoj prepotrebni mir9nebesa.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sosedje
1.3.2005 20:23:54   
Pia73
Žal je tako, da mora biti v več stanovanjski stavbi "popoln" mir le med 22-6 uro zjutraj. Če taktrat ni mira lahko pokličeš policijo, sicer ne,... Imaš pač smolo,...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sosedje
1.3.2005 20:25:53   
Jančika_
Oh ja. Prava tema za danes.

Najprej naj povem, da imava na splošno vredu sosede. Tudi gospa, o kateri bo govora, je zelo prijazna. Ampak na žalost ji peša sluh.:((

Kar pomeni, da cele dneve poslušamo njen radio (začne se od sedmih zjutraj), zvečer pa preklopimo na njem TV (začne se včasih že z risanko, sledi dnevnik, potem pa Tednik ali še boljše, Mario:grrr::grrr::grrr: ). Tudi smučarske prenose rada gleda na ves glas...

V petih letih sem ji šla rečt dvakrat (enkrat je imela tako na glas, da ni slišala zvonca in sem jo morala poklicat po telefonu). Obakrat je zaleglo za nekaj časa, potem pa je počasi začela spet jačati glasnost...ta teden je to spet doseglo višek, jaz pa sem itak zaradi ss malo bolj razdražljiva. Torej ji je šel včeraj zvečer Joe pozvonit in povedat, nesel ji je pomarančo.

Imela je tako na glas, da je morala stegnit glavo na hodnik, da ga je sploh razumela. Potem pa se je začudila, da saj ni tako na glas!:hudicek: In tudi ni znižala...mogoče za eno črtico....

Včasih mislim, da se mi bo zmešalo od tega. Taki naravni človeški zvoki me ne motijo, recimo če se kdo pogovarja ali smeji, tudi če imajo tazgornji žur, ampak cel dan poslušat radio in TV, tiste strenirane moderatorske glasove...:grrr:.

Po drugi strani pa bo Vasja kmalu začel dirkati po stanovanju in bom vesela, če gospe to ne bo preveč motilo (itak je gluha, po moje še poštekala ne bo). In da ne govorim o tem, da sva ji po glavi skakala že midva z bratom pred mnogimi leti, pa nikoli ni bilo pripomb:).

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sosedje
1.3.2005 20:59:12   
.ču
Joj hvala Bogu pri nas nimamo nobenga problema na to temo:)vas pa cist razumem,da ne bore bit fajn:grrr:

No mogoce na cajte "ta zgorn" pride mal "na brlizgan" in zgubi obcutek za orentacijo in kdaj kdo ali kaj pade po tleh,poj pa hod s potolcenim nosom na okol:)-:)-:)-

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
1.3.2005 21:13:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   sosedje
1.3.2005 21:17:20   
Anonimen
To od Jančike mi je jasno, ampak kaj pa lucikini sosedi delajo tako hudega, ko so dve nadstropji pod njo, pa ne vem. Mi imamo tudi triletnega otroka, ki mu več ali manj vse pustimo, pa ne dela nič takega, da bi sosede motilo. Vpije ne tako naglas, da bi se ga k sosedom slišalo, skače nič kaj pretirano, pojma nimam.

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   sosedje
1.3.2005 21:57:55   
daša
Uf to je pa tema zame. Upam da bom lahko kratka. Ti imaš še srečo, ko si v bloku pa najbrž lahko kaj rečeš. Jaz sem v bajti skupaj z moževo sestro in njeno family. Mi spodaj, oni zgoraj. Ne vem kako je ta bajta narejena, ampak sliši se VSE. Zvečer če grem pred njimi spat slišim kako npr. ugasnejo luč v spalnici. Je pa problem ker nočejo nič pazit kar se tiče hrupa. Pod mojo spalnico je garaža, z vrati se loputa, kot da so samo za en dan (mene kar iz postelje meče, zgor se pa najbrž sploh ne sliši). Potem pa zvečer hodijo spat okoli polnoči, prej pa letanje, cviljenje, skakanje, metanje lego kock (al nekaj takega) po tleh. Noro, jaz sem včasih zaradi tega tako živčna, da ne vem če me lahko kaj bolj znervira. Čez dan se v bistvu ne "porajta" toliko ker imamo vsi majhne in malo večje otročke in je skoz "šunder". Ampak spat moram pa tako kot oni. Zvečer se ne da zaspat, če so zgoraj še pokonci (pa sem samo 1x zvečer ob 23.30 klicala, če vedo koliko je ura, ne bi napisala odgovora, ker mi je vzel sapo). Zjutraj pa tudi vstajam tako kot oni (čez vikend domala Boga prosim naj zjutraj mal pospijo). No zdej sem se najamrala. V glavnem recepta nimam, ne vem mogoče bi edino pomagalo se fejst skregat, samo ko se enkrat začneš kregat se potem ponavadi še stopnjuje, pa še otroci so enake starosti in se skupaj igrajo ipd. Tako, da punce dajte kakšno idejo, jaz jo tudi nujno rabim!!!
Pa čim več miru želim vsem, ki nimate sreče "biti čisto na svojem".

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   sosedje
1.3.2005 22:28:14   
lucika
splišni, meni tudi ni jasno. pod nama je en starejši par. pa dolgo nisva vedla, kaj za boga delata. al kište zbijata al kaj. pol sem pa sla parkrat peš po štengah. pa ni blo od spodnih ,ampak od še enih niže.

blok je novi, zgradili ne vem kako so ga, ker se res ful čuje. ko začnejo otroci letat, se zbudim. včasih se prav tla tresejo, ne vem kak sploh starejša dva pod nami to prenašata.

kregat se nima smisla, pol bo pa pol bloka jeznega na mene, pol pa na njih...pa nikamor ne prideš, samo še kaj hujšega se začne...

malo mamo obrnjeno mansardo, tak da imajo oni pod najino spalnico dnevno sobo, pod najino dnevno pa imajo otroško... letajo pa po celem stanovanju, verjetno tudi starši z njimi, ker se mi ne zdi normalno, da bi otrok skakal tak, da bi se tla tresla. mogoce s kaksno zogo al kaj, pojma nimam. amap k ce vejo ,da se vse slisi, bi lahko letanje malo omejili. ne rabijo jih met v enem kotu cist pri miru, ampak ce se otroci morajo znoret, naj grejo z njimi ven, pa naj z njimi norijo, ne pa da se gre na sprehod do najbljizje kavice... moje mnenje...ko se nimam otrok.

imam pa psicko. ki ji ne pustim lajat, grda jaz. nora je na žoge in če bi mi bilo vseeno za sosede, bi ji lahko metala zogice cele dneve. pa vem da bi sosede motlo, pa to delam zunaj. kaj sem res tak grozna, ce bi rada enkrat prisla domov in mela mir. radio je non stop prizgan, ker brez njega pa cujes res vsak korakec, sam kaj je visek je pa visek. s prvimi sosedi sem poslihtala; pri njih so se njihovi basi v nasem stanovanju čuli čez našo muziko. pa so zastopli. ker njim je verjetno cist vseeno, al majo ful na glas, al ful ful na glas; glasno je v vsakem primeru, sam jaz ne rabim cez tri sobe tega poslusat. ampak ko so v igri otroci, je tema veliko bolj občutljiva... ne bi rada delala sranja po bloku, samo mirno se tega ne bomo mogli zmenit. ce bi bili ok, bi odreagirali po pisemcu v nabiralniku. pa niso.

ojej, kak smo eni boooogi. pa saj so tudi lepe stvari v bloku. ne bom samo jamrala. ampak vcasih me to tak okupira, da mi sploh ni fajn domov prit:( to je pa slabo

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   sosedje
1.3.2005 22:54:21   
Gina
Joj, pri nas se pa zihr v bloku na nas jezijo. Ves dan se nekaj pogovarjamo, niti slučajno nismo tiho, pa tv in radio sta skoz prižgana - vse na glas. Edino skačemo pa ne in zvečer grejo otroci ob 8-h spat - potem imajo pa reveži mir pred nami.
Oni imajo pa druge,svoje fore, ki gredo meni na živce, pa moram to tudi v zakup vzet..
Po moje moraš vedeti, da če si v bloku, da to spada zraven, sosedje namreč. Malo ti grejo na živce, malo potrpiš, malo si pa še sam glasen. Če je pa prehudo, pa protestiraš.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   sosedje
1.3.2005 23:00:21   
lucika
halo, kolk glasno pa lahko govorite, da bi druge motili. če se čuje govorjenje ali smeh ali kaj takega....halo, saj smo normalni...

ce mas tv na glas, al pa taaaak na glas, da ce cuje sosedom not v stanovanje...verjetno ne, ker je to zelo na glas. malo razlike, ne?

lepo je, da vzgajate svoje otroke. da so v bloku in se tam ne skace cele dneve.

kaj ce pa zacnem trenirat za svetovno prvenstvo v kolebnici? da malo vrnem?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   sosedje
1.3.2005 23:19:59   
Gina
Joj, lucika, ne se tolk jezit. Veš, pri nas se res vse sliši. Naši zgornji sosedje so tako tihi, da sploh ne vem, da živijo, ampak če ugasnem tv, se ga sliši (njihovega)čez strop, pa ga imajo normalno naglas, ne pretiravajo. Če stojiš pred vhodnimi vrati, slišiš čisto vse, kar kdo reče kjerkoli v stanovanju, če ta govori normalno glasno. Tako so pač ti bloki zgrajeni. Slabo.

Ne vem, kako je pri vas, ampak mogoče bi pa pomagalo, če bi jim večkrat povedala. Kaj pa potem, če jih malo jeziš nazaj, saj slabše menda ne bo, mogoče pa bi pomagalo vsaj za kratek čas.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   sosedje
1.3.2005 23:43:48   
piščanc
ko sem bila v službi čez dan sploh nisem vedela, kaj se dogaja

no zdaj pa .:grrr:.. sosedje imajo psa, ki je celo dopoldne tulil, ko je bil sam, potem je prišel domov en od otrok in nabijal muziko, no ob treh ko je prišla mama, je bil pa mir, zjutraj je mož občasno sekal drva (kurijo na peč), ali pa čistil dimnik (uh)

me je že vse minilo, pa so se popravili: pes je čez dopoldne pi babici, muzika je pa samo še občasno kakšen komad, tako da hvala bogu, no dimnik pa pač mora spucati

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   sosedje
2.3.2005 0:13:42   
Anonimen
Joooj....mi mamo srečo, da smo ta spodnji in lahko vsaj skačemo kokr hočemo:) Drgač se pa nad mojo in sestrino2 sobo začne vsak večer..kot da bi kegljal nad nami..pa sliš se k kiha sosed:ups:
Od sosede zraven nas pa kdaj pa kdaj slišmo TV, ampak sploh ni panike, ker smo mi tut glasni kadar se kregamo:ups:

Drgač pa nam gre najbolj na živce loputanje vrat od dvigala in pogovarjanje obiskovalcev kot da je ura 3 popoldne...pa ponavad še pod našim oknom:grrr:

Radosti bloka/stolpnice, nimaš kej...

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   sosedje
2.3.2005 8:12:49   
kalimero
Ja, čari skupnega življenja. Naši lahko skačejo, ker smo v pritličju. kadar smo pri starših, tega ne pustim, ker dobro vem, kako je spodnjim sosedom. Sem imela včasih take sosede. Dobro razumem, da so otroci živahni, ampak nekje so meje. In če živiš v bloku, je skrajno egoistično, če misliš samo nase. Čeprav veliko ljudi tako razmišlja. Naši zgornji sosedje imajo enega fantka,ki razgraja za znoret. Po stopnicah hodijo, da misliš, da se bo hiša podrla. Z vrati butajo, kot da imajo zavese. Smo jih lepo prosili, naj vrata zapirajo normalno.Ja, ja. Ma, povsod je kaj. Še en razlog, da sanjamo o hiški :-))

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?