Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sor - srbeče bradavice? 21.8.2007 9:21:01
|
|
|
|
Freycha
|
O soru sem si do sedaj že kar nekaj prebrala, nisem pa zasledila naslednjega. Včeraj zvečer sem dojila malecko in so me začele izredno srbeti bradavice. Ker se danes stanje ni izboljšalo, začelo me je pa pomalem srbeti tudi "eno nadstropje nižje" sem seveda takoj pomislila na gljivice. Danes malecki še nisem pogledala v usta, kako je stanje, ker spi, sem pa skoraj prepričana, da se mi bodo sumničenja o soru potrdila. Prebrala sem tudi, da je za usteca Daktarin, za splovilo Canesten. Kaj pa za bradavice, če dejansko srbijo zaradi gljivic? Daktarin? Je dovolj močan, da se jih znebim, če se mažem po bradavicah z njim? So tudi vas srbele bradavice? Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: sor - srbeče bradavice? 21.8.2007 10:11:59
|
|
|
|
Tina26
|
Hojla Mene so bradavice bolj bolele kot srbele. Ubistvu je bila bolečina tako huda da sem komaj dojila. Potem sem istočasno ko sem mali namazala usta, namazala tudi bradavice - z Daktarinom (to je bilo kakih 15min. pred dojenjem). Po dojenju sem si bradavice spet umila in namazala z daktarinom, in potem spret pred dojenjem ponovi vajo. To sem počela dva dni in sor je izginil. Potem pa sem še tri dni isto naredila dvakrat dnevno. Ta čas so se livice "preselile" mali med nogice, kjer sva jih odganjale z canestenom in je trajalo kar dober teden da so izginile. Presneti , upam da jih nikdar več ne dobiva. Pa čim krajšo vojno ti želim
|
|
|
|
RE: sor - srbeče bradavice? 21.8.2007 10:57:08
|
|
|
|
MiRaNi
|
Ups, tudi mene občasno srbijo bradavice... Kako pa veš da ima glivice med nogicami? Saj se glivice ne vidijo, ali pač...
|
|
|
|
RE: sor - srbeče bradavice? 21.8.2007 11:02:17
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Bradavace si lahko umivaš tudi s prekuhano vodo s kančkom sode bikarbone, ker glivice ne prenesejo kislosti. Tudi cuclje lahko kdaj pa kdaj prekuhaš s takšno vodo.
|
|
|
|
RE: sor - srbeče bradavice? 21.8.2007 13:12:18
|
|
|
|
baja*
|
Freycha, če se spomniš sem jaz imela gjivično obolenje bradavic. Boli ko sto !!! Pomagal je edino Daktarin - bradavice sem mazala po vsakem podoju, najprej je peklo, pol rahlo hladilo. Tak da Daktarin je definitivno dovolj močan, da se rešiši gljivic. Ker tega nisem prej vedela, sem se dober mesec mazala z Bepanthenom in Lanolinom pa ni nič pomagalo. Pol pa samo dva dni z Dakatrinom in sem čudežno ozdravela . Morš pa obvezno pred dojenjem dol sprati! Je pa mel mali sor, tak da mi je v bistvu on prenesel gljivice (kolko vem pa so pogoj, da se okužiš, razpokane bradavice). So me pa joške tudi srbele; pa saj me še zdaj kdaj pa nimam več gljivic. Včasih pika, včasih srbi, včasih boli... stalno se kaj najde .
|
|
|
|
RE: sor - srbeče bradavice? 21.8.2007 15:42:51
|
|
|
|
Naja30
|
Kot so ti že druge povedale - mažeš tudi bradavice.
|
|
|
|
RE: sor - srbeče bradavice? 21.8.2007 17:49:21
|
|
|
|
Freycha
|
no hvala bogu so se moja sumničenja izkazala za nepotrebna. Mala nima nobenega sora, mene pa joške in bradavice tudi ne srbijo več. Tudi spodaj me ne srbi, mogoče so bile samo dlake, ki rastejo, pa sem takoj paniko naredila Je pa problem, ker sem hud alergik in se mi alergija tudi po dojkah spušča in potem me včasih tako srbijo, da je za znoreti. Tokrat so me pa očitno začele srbeti med dojenjem, ker mi je Ditina slina samo še dodatno nadražila kožo. Ampak vsem hvala za info , sedaj me ne more nič več presenetiti...... če Dita dobi sor, bom takoj vedela, kako rešiti situacijo
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?