Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 5.3.2008 10:32:59
|
|
|
|
Volga
|
Jaz sem jihi pri teh letih pri optiku, so pa bile takrat okoli 5.000 sit. Brez trakcev, ampak so stale na obrazu.
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 5.3.2008 10:39:48
|
|
|
|
smigli
|
Jaz sem jih vidla tudi v lekarni, se mi zdi, da chicco
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 5.3.2008 10:59:20
|
|
|
|
smrček
|
Optika Smole v Celju, hi hi mal reklame. Lansko sezono so ble cca 25€
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 5.3.2008 11:11:38
|
|
|
|
tikatoka
|
Ravno te dni sem kupila našemu malčku očala in sicer v optiki v Ljubljani, cena teh, ki sem jih izbrala je 35 Evrov, baje pa se da dobiti neka ˝gumica˝ ki mu očala drži od zadaj gor in si jih težje dol da.
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 5.3.2008 11:45:52
|
|
|
|
anitaz
|
Jaz sem ji ravno 14 dni nazaj kupila (stara je 3 leta) v optiki, od Julbota, ki so res kvalitetna, pa še tako "vrvico" imajo, da dol ne padejo, pa lahko jih daš kakorkoli-ni važno kako so obrnjena. Bila so 30 €. Ker imam tudi sama očala, ne bi nikoli kupila kar nekaj, ker oči so le oči.
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 5.3.2008 12:02:38
|
|
|
|
tinkatonka
|
Ker imam tudi sama očala, ne bi nikoli kupila kar nekaj, ker oči so le oči. Se čisto strinjam s tabo. Tdui sama sem očalarka in mi za kvalietna očala nikoli ni škoda denarja. Torej najbolje, da se odpravim k optiku. Hvala za nasvete!
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 5.3.2008 13:48:43
|
|
|
|
urskas
|
jest sem naši najprej kupila tiste za 5 EuR, da se malo nauči, kako se dela z očali. pa se je kar hitro naučila....
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 5.3.2008 22:01:13
|
|
|
|
SIBI
|
V MB ima Optika Pirc za tako majhne Ray Ban očala, ki stanejo cca. 50 evrov in so res zelo kvalitetna.
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 6.3.2008 8:50:03
|
|
|
|
petja
|
Jaz se ji kupila očala Chicco, prejšnji teden dala za njih 8 €, ker so bile 50 % znižane.
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 6.3.2008 11:24:08
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Jaz se ji kupila očala Chicco, prejšnji teden dala za njih 8 €, ker so bile 50 % znižane. kje pa jih imajo? BC?
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 6.3.2008 16:37:31
|
|
|
|
honey
|
Naš je imel Julbo očala od 0-2 let. Zdaj mu jih moram kupiti nove in bodo sigurno spet Julbo. Všeč mi je, ker so ročaji nekako gumirani in se ne zlomijo. Pa zelo kvalitetne so.
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 7.3.2008 10:21:40
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Naš je imel Julbo očala od 0-2 let. Zdaj mu jih moram kupiti nove in bodo sigurno spet Julbo. Všeč mi je, ker so ročaji nekako gumirani in se ne zlomijo. Pa zelo kvalitetne so. Tudi pri nas jih ne menjamo.
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 7.3.2008 11:48:02
|
|
|
|
Majabo
|
Se strijam, ti z mehkimi ročaji so super, ne padejo dol, ne zulijo, se ne zlomijo,.. v lekarni sem videla take z trakovi, brez rocajev, pa je nas dobil histericen napad ko sem mu jih poskusila dati gor morda pa res ni prijeten obcutek, da si nekaj ne mors sneti, ce si to zelis....
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 8.3.2008 10:59:46
|
|
|
|
frufru
|
Brez ročajev so zakon. Smo že lani iz istega razloga kupili na ebayu babybanz (do 2 let oz. obsega glavice 48cm). bile so 8 funtov+2 za poštnino, prišle so v enem tednu. So pa na neoprenski pašček in ježka. Na morju in v hribih, pa na kolesu so prišle super fajn. Je takoj pogruntal, da mu ne blešči, dol jih meče samo če je senca, takrat pa itak ne rabi. Ko mu bodo premale bomo kupili še kidz banz, ki so do 5 let
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 8.3.2008 21:46:37
|
|
|
|
Lejči
|
Tudi pri nas prisegamo na Julbo .kupili smo jih pa v iglu sportu.
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 10.3.2008 9:26:59
|
|
|
|
maca123
|
Vidim, da ste zelo zadovoljne z julbo sončnimi očlali. Jih bomo šli porbat a kaj ko bo naš malo star dve leti, gotovo bodo že skoraj premajhne. Zasledila sem da hvalite tudi kidz banz ali se te očala kupijo v Sloveniji? Če ne kje jih je možno pogledat in probat? Najlepša hvala:)))
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 10.3.2008 10:12:34
|
|
|
|
PIRANJA
|
Tudi mene zanima isto kot Maco123.
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 10.3.2008 11:05:20
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca123 Zasledila sem da hvalite tudi kidz banz ali se te očala kupijo v Sloveniji? Če ne kje jih je možno pogledat in probat? Najlepša hvala:))) Jaz sem kupila na angleškem ebayu babybanz (do 2 let oz. obsega glavice 48cm). bile so 8 funtov+2 za poštnino, prišle so v enem tednu. So pa na neoprenski pašček in ježka. zgledajo http://www.babybanz.com/
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 20.6.2009 18:57:10
|
|
|
|
koalčkova
|
Baby banz sem jaz kupila v Mariboru v specializirani trgovini na Svetozarevski ulici. Imajo kakih 10 različnih barv očal in klobučkov, ki pašejo zraven. Poleg imajo tudi Kidz Banz za 2-5 letnike in Junior Banz za 4-10 letnike. Poglej si na www.uvzasciti.me.
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 24.6.2009 10:38:38
|
|
|
|
oktoberka
|
Julbo
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 24.6.2009 11:22:27
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lejči Tudi pri nas prisegamo na Julbo .kupili smo jih pa v iglu sportu. mi tudi
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 24.6.2009 11:28:41
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka Julbo Se strinjam. Smo pa kupili looping 3 preko ebay.de. imajo pa še ogromno različnih barvnih kombinacij. http://www.julbousa.com/baby/
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 24.6.2009 14:16:32
|
|
|
|
ronja
|
Za otroke bom jaz očala vedno kupovala pri optiku, ne v raznih trgovinah, ziher je ziher. So okoli 30E in imajo različne načine zapenjanja. KO nam popravijo avto, jih gremo tudi mi kupit.Če veš, kaj kupit, je pa net tudi čisto ok.
< Sporočilo je popravil ronja -- 24.6.2009 14:18:46 >
|
|
|
|
RE: sončna očala za dvoletnika 24.6.2009 15:52:26
|
|
|
|
barni
|
Mi imamo Kidbanz in Julbo. Najprej sem kupila Kidbanz, pa niso sle v promet, ker si jih ni mogla sama dat gor. Tele Julbo so pa zakon. Kupila sem jih v optiki Look Look.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?