|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sončenje v solariju
8.5.2008 14:20:56   
travica1
Pozdravljene,

zanima me če katera ve kako je s sončenjem v solariju v času nosečnosti. Sem v 23.tednu in konec meseca gremo na dopust v Turčijo in bi se rada malo pripravila prej, da me ne bo preveč ožgalo doli. Sicer nisem zelo svetle polti, vendar letos nisem doslej nič hodila v solarij in sem bela kot kislo mleko.

Hvala za odgovore. Travica1
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sončenje v solariju
8.5.2008 16:02:46   
Anonimen
Joaj punce kaj vam vse pade na pamet user posted image .

(odgovor članu travica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2008 16:20:34   
Inigo
kaj je tukaj tako čudnega? user posted image

tudi mene to zanima, saj bi pravtako rada šla parkarat v solarij in ne vem če je ok. sicer je to samo koncentrirano sonce... ki prodre le v kožo, tko da pomoje plodu ne more škodovati... ima mogoče katera kako informacijo od kakšne G kako je s solarijem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2008 16:23:39   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2711674

Nadomeščam Volgo user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2008 16:27:35   
* Mateja *
Kamor jaz hodim piše, da nosečnice ne smejo noter. Kar se mi zdi čisto logično in vem, da sama nebi šla, če bi bila noseča. namaži se pa s kakšno samoporjavitveno kremo in bo zate in za plodek bolje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 19:57:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2008 20:05:55   
arabela*
pozdravljena.Že stokrat prežvečena temauser posted image
Jaz hodim čist normalno v solarij,ampak samo za pet minut na vsak drug teden.Pa držim kar nekje normalno barvo.
Kaj bi pa naj škodovalo? Pol bi sonce tud škodilo.
Hodiš lahko,samo ne pretiravaj,ker se telo ne sme pregret.Jaz si včasih malo še trebušček iz preventive pokrijem z brisačo.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2008 20:09:09   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pozdravljena.Že stokrat prežvečena temauser posted image
Jaz hodim čist normalno v solarij,ampak samo za pet minut na vsak drug teden.Pa držim kar nekje normalno barvo.
Kaj bi pa naj škodovalo? Pol bi sonce tud škodilo.
Hodiš lahko,samo ne pretiravaj,ker se telo ne sme pregret.Jaz si včasih malo še trebušček iz preventive pokrijem z brisačo.

Se strinjam seveda greš lahko samo v mejah normale!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2008 22:01:25   
MAŠKA
Jaz noseča nikoli ne bi šla v solarij, kljub temu, da nekateri pravijo, da naj ne bi škodilo. Če bi bilo karkoli z otročkom narobe, bi si potem očitala celo življenje, pa četudi morda za to ne bi bil kriv solarij. Če se da tveganju izogniti, bi se rajši izognila.

(odgovor članu travica1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2008 22:08:01   
lelaval
Jaz noseča nikoli ne bi šla v solarij, kljub temu, da nekateri pravijo, da naj ne bi škodilo. Če bi bilo karkoli z otročkom narobe, bi si potem očitala celo življenje, pa četudi morda za to ne bi bil kriv solarij. Če se da tveganju izogniti, bi se rajši izognila.

Se podpišem. Sama sem se v nosečnosti raje "nastavljala" pravim sončnim žarkom -  tudi v mejah normale - le tako je koristno zate in za otroka. Pa še spočiješ si fajn - po porodu si boš težje privoščila takšne brezskrbne počitke.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2008 22:16:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Se podpišem. Sama sem se v nosečnosti raje "nastavljala" pravim sončnim žarkom -  tudi v mejah normale - le tako je koristno zate in za otroka. Pa še spočiješ si fajn - po porodu si boš težje privoščila takšne brezskrbne počitke.

Enako. user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2008 22:34:23   
AnciM
Jaz bom šla. Če ne grem parkrat pred poletjem v solarij, dobim alergijo na sonce. Tako, da bolje to kot pa se potem s kakimi zdravili matrat, ki pa res škodujejo user posted image . Sem pa vprašala tudi G in je rekla, da ni problema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?