Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sončenje v času dojenja 30.5.2008 22:50:33
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz mislim, da lahko. zakaj pa ne? Jaz se sicer ne sončim, ampak sem vsak dan na sprehodu z vozičkom vsaj 3 ure in sem že ful rjava.
|
|
|
|
RE: sončenje v času dojenja 30.5.2008 23:00:35
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: maktub Solarij pa pravijo da je prepovedan= To tud mene zanima, če je res, ker mi vsak drugače reče ....
|
|
RE: sončenje v času dojenja 30.5.2008 23:14:11
|
|
|
|
skuštrana
|
Mi živimo na morju in sem na plaži vsak dan..Normalno dojim, tako da seveda lahko.
|
|
RE: sončenje v času dojenja 30.5.2008 23:26:05
|
|
|
|
rija
|
pa ne že zopet..... pa kaj vam je punce? pa kak misliš da dojijo ženske v afriki, ki so vsak dan cel dan na soncu? pa se res več ne da narediti nobena stvar, ne podojiti, ne iti ven z otrokom,ne mu skuhat nobene hrane, ne da bi iz tega naredile ferdamano znanost??? pa dajte se no malo sprostit.....
|
|
RE: sončenje v času dojenja 30.5.2008 23:34:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj ne vem, ali se kdo heca ali misli resno ? Kaj pa vem, morda sedaj že sončenje vpliva na materino mleko - le ta pa alergijo... Ne vem no... upam, da se hecate... Pa ko je zunaj pod ničlo tudi ni priporočljivo ven hoditi, če se namerava potem na toplem pa dojiti.
|
|
|
|
RE: sončenje v času dojenja 30.5.2008 23:40:16
|
|
|
|
gruška
|
Ja normalno, da se lahko sončiš, ampak jaz sem pa resno spraševala za solarij... res ne vem, a mi lahko prosim ena pove, zakaj ga tok odsvetujejo med dojenjem....
|
|
RE: sončenje v času dojenja 30.5.2008 23:52:12
|
|
|
|
sandra85
|
vsaka ima pravico vprašat, kar jo zanima-zato je RR in zato je forum! zakaj pa je pol RR, tema dojenček??????? lahko je čisto vsaka od vas imela kdaj kako "butasto" vprašanje tuki na RR!!! drugače pa...lahko se sončiš, samo ne pretiravaj, saj škodi tebi sami
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: sončenje v času dojenja 30.5.2008 23:55:05
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 vsaka ima pravico vprašat, kar jo zanima-zato je RR in zato je forum! zakaj pa je pol RR, tema dojenček??????? lahko je čisto vsaka od vas imela kdaj kako "butasto" vprašanje tuki na RR!!! kaj se pa ti kuriš?
|
|
RE: sončenje v času dojenja 30.5.2008 23:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj je kar naenkrat "ratal" trend, da solarij ni več "in" in se ga odsvetuje v vseh možnih stanjih ( ), ko je mama povezana z otrokom . No za čas nosečnosti mi je razumljivo, da je skrb lahko upravičena, med dojenjem pa po moje ne... Vendar v zadnjem času berem in poslušam kao "strokovne" razprave o škodljivosti pretiranega sončenja v solarijih. Vse skupaj pa nekako razumem tako, da to velja za tiste, ki se vsak drugi dan hodijo gret pod te lučke .
|
|
|
|
RE: sončenje v času dojenja 31.5.2008 0:00:59
|
|
|
|
Tempera
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 Zdaj je kar naenkrat "ratal" trend, da solarij ni več "in" in se ga odsvetuje v vseh možnih stanjih ( ), ko je mama povezana z otrokom . No za čas nosečnosti mi je razumljivo, da je skrb lahko upravičena, med dojenjem pa po moje ne... Vendar v zadnjem času berem in poslušam kao "strokovne" razprave o škodljivosti pretiranega sončenja v solarijih. Vse skupaj pa nekako razumem tako, da to velja za tiste, ki se vsak drugi dan hodijo gret pod te lučke . Jaz tud tko mislim....
< Sporočilo je popravil Tempera -- 31.5.2008 0:01:40 >
|
|
|
|
RE: sončenje v času dojenja 31.5.2008 0:02:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tempera IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 Zdaj je kar naenkrat "ratal" trend, da solarij ni več "in" in se ga odsvetuje v vseh možnih stanjih ( ), ko je mama povezana z otrokom . No za čas nosečnosti mi je razumljivo, da je skrb lahko upravičena, med dojenjem pa po moje ne... Vendar v zadnjem času berem in poslušam kao "strokovne" razprave o škodljivosti pretiranega sončenja v solarijih. Vse skupaj pa nekako razumem tako, da to velja za tiste, ki se vsak drugi dan hodijo gret pod te lučke . Jaz tud tko mislim.... še ena...
|
|
RE: sončenje v času dojenja 31.5.2008 0:02:35
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 vsaka ima pravico vprašat, kar jo zanima-zato je RR in zato je forum! zakaj pa je pol RR, tema dojenček??????? lahko je čisto vsaka od vas imela kdaj kako "butasto" vprašanje tuki na RR!!! kaj se pa ti kuriš? tuki za računalnikom
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: sončenje v času dojenja 31.5.2008 0:03:42
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 vsaka ima pravico vprašat, kar jo zanima-zato je RR in zato je forum! zakaj pa je pol RR, tema dojenček??????? lahko je čisto vsaka od vas imela kdaj kako "butasto" vprašanje tuki na RR!!! kaj se pa ti kuriš? tuki za računalnikom da se slučajno ne boš šla sončit....spljoh če dojiš..... ker ni še čas za uvajanje kislega mleka....
|
|
RE: sončenje v času dojenja 31.5.2008 0:04:06
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Tempera IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 Zdaj je kar naenkrat "ratal" trend, da solarij ni več "in" in se ga odsvetuje v vseh možnih stanjih ( ), ko je mama povezana z otrokom . No za čas nosečnosti mi je razumljivo, da je skrb lahko upravičena, med dojenjem pa po moje ne... Vendar v zadnjem času berem in poslušam kao "strokovne" razprave o škodljivosti pretiranega sončenja v solarijih. Vse skupaj pa nekako razumem tako, da to velja za tiste, ki se vsak drugi dan hodijo gret pod te lučke . Jaz tud tko mislim.... še ena... no, pa še ena. in ponavljam-sončenje, solarij ne škodi otroku (prek mleka), ampak nam samim
|
|
|
|
RE: sončenje v času dojenja 31.5.2008 0:05:48
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 vsaka ima pravico vprašat, kar jo zanima-zato je RR in zato je forum! zakaj pa je pol RR, tema dojenček??????? lahko je čisto vsaka od vas imela kdaj kako "butasto" vprašanje tuki na RR!!! kaj se pa ti kuriš? tuki za računalnikom da se slučajno ne boš šla sončit....spljoh če dojiš..... ker ni še čas za uvajanje kislega mleka.... ma sej kisla smetana pa je tam, tam.....drugače pa-sem se že sončla in se mu niso kosi zatikali ko sem ga dojila
|
|
|
|
RE: sončenje v času dojenja 31.5.2008 0:07:52
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Tempera IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 Zdaj je kar naenkrat "ratal" trend, da solarij ni več "in" in se ga odsvetuje v vseh možnih stanjih ( ), ko je mama povezana z otrokom . No za čas nosečnosti mi je razumljivo, da je skrb lahko upravičena, med dojenjem pa po moje ne... Vendar v zadnjem času berem in poslušam kao "strokovne" razprave o škodljivosti pretiranega sončenja v solarijih. Vse skupaj pa nekako razumem tako, da to velja za tiste, ki se vsak drugi dan hodijo gret pod te lučke . Jaz tud tko mislim.... še ena... no, pa še ena. in ponavljam-sončenje, solarij ne škodi otroku (prek mleka), ampak nam samim Saj jaz tud tko mislim, glede sonca sploh mi je jasno... ampak glede solarija me je zanimalo kaj mislite, glede na to, da ga tok odsvetujejo ... Hvala
|
|
RE: sončenje v času dojenja 31.5.2008 0:47:54
|
|
|
|
Pia77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Saj jaz tud tko mislim, glede sonca sploh mi je jasno... ampak glede solarija me je zanimalo kaj mislite, glede na to, da ga tok odsvetujejo ... Hvala Solarij/sončenje škodi koži osebe, ki se praži. Otroku v maternici ne škodi, niti ne škodi otroku, ki se doji na porjaveli joški.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?