|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sončenje
29.6.2007 10:00:11   
rojena pod srečno zv
pozdravljene, zanima me nekaj: vem da je sončenje nepriporočljivo, in sedaj me zanima, če se lahko sončim tako, da si dam brisačo čez trebušček??? al tudi to ni priporočljivo?

... PDP 12.11.2007 ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sončenje
29.6.2007 10:05:36   
Anonimen
no dobr jz se glih nism preveč sončla k sm bla nosečaker  mi tud pasalo ni me je pa enkrat ornk opeklo po trebuhu pa ni blo panike,....drgač sm se pa sonca mal izogibala...

(odgovor članu rojena pod srečno zv)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2007 10:08:19   
Anonimen
Pušenjak pravi, da se lahko user posted image čist normalno sončite.. Le opekline znajo biti nevarne za vas, ne za user posted image ... Tako, da hitro na sonce..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2007 10:14:14   
BLAŽIKA
Kolikor vem ni škodljivo sončenje.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2007 10:53:15   
Pikica pokica
Točno tako. Samo sončenje med nosečnostjo ni nič bolj škodljivo kot drugače. Tako ali tako pa dermatologi sončenje odsvetujejo.
Problem pri nosečkah je, ker se samo telo hladi, otrok v maternici pa ne. Zato trebuščka ravno ne izpostavljajte najmočnejšemu soncu, če pa se malo posončite v bolj "varnih" urah, pa ne bo nič narobe.  

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2007 11:57:15   
Mokka1
Meni je ginekologinja odsvetovala sončenje zaradi dveh stvari: 1. pregrevanje telesa in s tem pregrevanje otroka, 2. melanin v naši user posted image koži se neenakomerno izloča in lahko postanemo in potem tudi po nosečnosti ostanemo lisaste - ona mi je pokazala njen vrat, kjer so ji ostale velike pigmentne lise.
Jaz imam srečo, da niti nisem ljubitelj sončenja in vročine...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2007 12:47:54   
blue sky
Jaz sem bila lani noseča v Turčiji in sem se normalno sončila brez brisače na trebuščku ipd. Je pa res, da sem bila na plaži cca. od 9-ih do 12-ih in od 17-ih do 19-ih, pa se samo zaradi vročine, ampak zaradi slabosti user posted image user posted image .

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2007 13:44:44   
skuštrana
2. melanin v naši koži se neenakomerno izloča in lahko postanemo in potem tudi po nosečnosti ostanemo lisaste - ona mi je pokazala njen vrat, kjer so ji ostale velike pigmentne lise.

Ja, no, moja prijateljica jih tudi ima pa se ni v nosečnosti niti enkrat sončila, tako da je to čisto odvisno od tipa kože.
Jaz sem bila v prvi nosečnosti full na soncu, pa je bilo vse ok. No, sedaj sem spet in do sedaj je še vse ok...Kaj pa naj, mi pač paše sonceuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2007 22:37:39   
eya
Se strinjam s tem, da zmsončenje na otročka nima nekega vpliva na tvojega otročka. Na tvojo kožo pauser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2007 22:26:13   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz sem pravkar s 13 dnevnega dopusta. Pa sem se nomalno sončla. Mi k+je prav pasalo malo se pogreti. res pa,da sem se izogibala najmočnejšemu.
Pa visok faktor sem uporabila in nisem dobila nobene opekline.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2007 10:20:05   
mama06
Pozdravljene,

sončenje kot takšno ne škodi ne vam ne otroku, če je v mejah normale. Meni je G dejala, da lahko grem tudi v solarij. Paziti pa moramo, da nismo predolgo na soncu, ker lahko pregretje povzroči predčasen porod, kar si pa seveda ne želimo in se je pač eno poletje boljše bolj paziti in v senci piti ledeno kavo, kot pa se nastavljat soncuuser posted image

LP

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?