|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sončen dan
26.5.2005 6:59:25   
Maša26
Dobro jutro,

obeta se res lep dan :) Kaj imate v načrtu razen službe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sončen dan
26.5.2005 7:03:49   
Udb
Maša, še dobro, da si ti tako pridna, da nam odpreš eno temo!! ;)

Ja, ful je lepo ker je sonček!! Čisto drug optimizem. :bravo:

Moji načrti...hmm...ja v šolo bo treba! Samo še parkrat - s tem se tolažim!! ;) Na koncu leta je zmeraj enako!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sončen dan
26.5.2005 7:08:36   
Maša26
Udb, se mi zdi, da zadnje čase kar prepogosto odpiram tele jutranje teme, sem že čisto domača tle gor. :):)

No, sicer sem pa po novem fosilka in si to lahko privoščim :zmeden2:

Saj bo saj bo, čakajo te pa res lepe počitnice :nosecka::morje::duda::morje:9nebesa:morje: :)-:)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sončen dan
26.5.2005 7:13:00   
simi73
Jutro....:zaspan:. sem bla dva dni tolk u gužvi, da še do računalnika nisem prišla. Mislim, da bo danes malj bolj na izi vse skup:).
Udb, še malo pa bodo počitnice:bravo::bravo::bravo:.
Maša, mene pa popoldan čaka še mal kmečkih opravil:)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sončen dan
26.5.2005 7:15:42   
Maša26
Simi73, dobro jutro tudi tebi :zaspan::kava:

Ja sem za kmečka opravila, dokler se tičejo zelenjave in ne :pujs: :):)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sončen dan
26.5.2005 7:16:59   
Udb
mAŠA, al en mora začet!! ;)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sončen dan
26.5.2005 7:17:31   
Udb
Jutro, simi!

Počitnice! Res jih komaj čakam! Pa tudi misli na mojega :duda: se bom lahko bolj posvetila!!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   sončen dan
26.5.2005 7:19:17   
simi73
Eh, moja starša mata manjšo kmetijo, pa je treba seno pospravit. Sam ne vem, kako bom kaj delala, ker me od včeraj zvečer ful desna rama boli:zmeden: Pa bo že.
Maša, moja:hudicek: se tud poslavlja. Packa me je kr dolg časa za nos vlekla, pa še ko je prišla je bla taka čudna. Mam pa v pon. G in bo povedala, kako in kaj.:bravo:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   sončen dan
26.5.2005 7:21:04   
simi73
Udb, jst bi bla tud na tvojem mestu:)- Poleti boš pa lahko že stvari za :duda: nabavljala. oz. se boš temu lahko bolj posvetila. Pa še razprodaje bodo:bravo::bravo:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   sončen dan
26.5.2005 7:29:03   
Udb
Simi, komaj čakam!Res!! Ker zdaj ful nimam časa, da bi sploh prišla v tak baby filing. Vsaj kar se tiče nakupovanja in cunjic... No, še dobra 2 tedna je treba potrpet, narediti izpite, pa bo!! :)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   sončen dan
26.5.2005 7:34:28   
simonas
Dobro jutro!

Ste pa zgodne kot vsak dan. Jaz pa le zjutraj uspem par besed poklepetat z vami, pol pa se tak utopim v delu.

Mi bomo danes popoldan verjetno doma kosili. Jaz sem sicer prerazporejena na pomočniška dela:)-:)-:)-:)-:)- Kak je fajn, ko je zunaj sonček...

Simona

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   sončen dan
26.5.2005 7:34:44   
Maša26
Jaz bi tudi padla v baby filing...:((

Namesto tega naju pa z :love: po novem posiljujem s krvomočnico :) No, saj prav dolgo verjetno ne bom zdržala, ampak nekaj sem mogla ukrenit za boljši občutek :)

Simi, boš zmogla :miska:! Pa še malo se boš sončila ;)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   sončen dan
26.5.2005 7:35:51   
Maša26
O srečka:nosecka:, dobro jutro!

a si domačim že povedala, da te morajo šparat :)- oziroma vaju :)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   sončen dan
26.5.2005 7:38:56   
simi73
Udb, držim:miska::miska::miska:, da uspešno opraviš vse izpite!
Maša, jkst sem tud nekaj časa pila ta čaj, pa mi niti ni bil tko zanič, sam učinka ni mel nobenga (razen močnejših:hudicek:). Mojga :love: pa nisem mogla prepričat da bi ga pil. Ga je probal pa zraven take face delal, da je še mene vse minil:)-
Simona, zdaj moraš samo lažja opravila, nč težkega dvigovat, tak da te naj zadolžijo za strežbo pijače:)-:)-, ko bodo žejni8)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   sončen dan
26.5.2005 7:40:47   
simonas
Ja domačim sem povedala, ker se drugače rada lotevam kakih fizikalnih del, pa bi me tak pogruntali. :)-:)-:)-
Fantovim staršem še edino nisma povedala, ker bi rada dala prej kak pregled skozi, da bolj realno verjamem da je res;). Sicer ga imam predvidenega komaj v 12 tednu, a bom danes klicala, če me lahko vzamejo prej, ker mi je malo predolgo za čakat. Bom videla, kaj bodo rekli...

simona:rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   sončen dan
26.5.2005 7:41:54   
simi73
aja Maša, pa sončit se ne smem:( mi je dermatolog prepovedal-dobim kr cel kup pigmentnih znamenj8)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   sončen dan
26.5.2005 7:43:02   
Maša26
Ja Udb, jaz tudi držim :miska::miska:, itak :)-:)-

Simi, glede čaja.. meni tudi ni zanič, no niti dober ne, ampak itak oba tudi drugače pijeva nesladkane čaje, tako da sva navajena :) Sem mu pa rekla, da jaz ga bom pila, on pa kakor hoče, pa če mu naštimam eno šalco, jo spije :) Ah saj ne da bi RES kaj dala za to, ampak saj veš, VSE bi poskusila ..

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   sončen dan
26.5.2005 7:43:19   
simi73
Simona, moraš zahtevat da te prej vzamejo. Držim:miska::miska:, da boš uspela prepričat sestro!:rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   sončen dan
26.5.2005 7:44:26   
simonas
Ja hvala za :miska::miska::miska:. Upam, da bodo pomagale.

Zdaj pa vam bom zaželela prelep dan in se vrgla na delo.

Simona

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   sončen dan
26.5.2005 7:44:35   
Maša26
Hja no, saj sončit se menda nobeden ne bi smel :zmeden2:.. Ampak zase težko rečem, da se bom obvladala in se ne bom nastavljala soncu ;)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   sončen dan
26.5.2005 7:49:45   
Linda25
Dobro jutro punce.

Ste pa zgodnje in pridne. Dan je prečudovit. Jutro ravno tako.

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   sončen dan
26.5.2005 7:50:27   
simi73
Maša, ti se kar daj, sam po pameti:)-:)- Men pa drugač kr paše, da se ne smem. Ne prenašam glih najbolj vročine pa sonca. Mam pa zarad dermat. vsaj vzrok, da mi ne težijo:)-:)-:)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   sončen dan
26.5.2005 7:55:21   
Maša26
Linda, dobrodošla v sončno jutro :zaspan:

Simi, se bom se bom :)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   sončen dan
26.5.2005 8:03:47   
Udb
Nč se o sončenju pogovarjat pred nami, ki bomo cel dan notri!! :(( ;)

Punce, ravno mam malo časa, pa sem začela brskati po netu. In sicer tema: plenice. Ko na racmanovi strani bereš vse sorte pozitivne strani bombažnih plenic, začneš razmišljat...kaj naj naredim, da bo najbolje za otroka in zame? Hmm...vidim, da bo zelo delavno poletje!! :)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   sončen dan
26.5.2005 8:09:56   
pupika
Dobro jutro pupike. Meni pa tale sonček tako paše. Jaz se vedno rada nastavljam sončku, ki tako lepo sveti za nas.

Punce ko sem se zjutraj peljala v službo, je malo manjkalo, pa bi se zaletela, še hnala bogu, da mi tako dobro bremze primejo. Še sedaj se mi kolena tresejo.

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

willma

(66%)

(34%)

Število vseh glasov: 167

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!