Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: solidarnostna pomoč ob bolniški?? 3.9.2009 8:17:39
|
|
|
|
ljupka
|
Jaz sem to zasledila tukaj in sem našega sindikalista poslala po informacije!V moji tovarni to obstaja ,ko so 3 meseci mimo je treba k socijalni delavki ,z papirji po mojem od zdravnika se nekaj izpolne in menda dobiš v višini ene plače!Men bo šele 17.11. 3 mesece tako,da bom takrat videla kako bo!
|
|
|
|
RE: solidarnostna pomoč ob bolniški?? 3.9.2009 8:38:16
|
|
|
|
@lina
|
če si bila vmes 10 dni na dopustu, potem nisi bila tri mesece skupaj na bolniški
|
|
|
|
RE: solidarnostna pomoč ob bolniški?? 3.9.2009 12:40:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasnika pozdravljeni, nekje sem zasledila da če sem na bolniški skupaj 3 mesece, da mi pripada solidarnostna pomoč, kako je kaj s tem???? bila sem vmes 10 dni na dopustu. Lepo prosim za info, v kolektivni pogodbi nič ne piše o tem hvala Če si v JU ti po neprekinjeni bolniški 90 dni, torej 3 mesecih pripada solidarnostna pomoč po Kolektivni pogodbi za negospodarske dejavnosti (3. alenea 4. tč. 40. čl.). Če si bla umes na dopustu, ti ne pripada. Ne vem kako je za druge dejavnosti, vendar, če piše neprekinjeno, potem mora biti neprekinjeno in vmes ne sme biti dopusta al kaj temu podobnga.
|
|
|
|
RE: solidarnostna pomoč ob bolniški?? 3.9.2009 12:44:29
|
|
|
|
ljupka
|
Ne rabiš delat v JU ,jaz sem v tovarni zaposlena na Dolenskem pa tudi dajo,sem se pozanimala!Mora pa biti neprekinjeno,se strinjam!
|
|
|
|
RE: solidarnostna pomoč ob bolniški?? 3.9.2009 13:08:19
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sej tist 'kako je v drugih' dejavnostih' sem brez potrebe napisala. Skratka neprekinjeno je bistvo ja.
< Sporočilo je popravil Repka -- 3.9.2009 13:16:11 >
|
|
|
|
RE: solidarnostna pomoč ob bolniški?? 3.9.2009 21:41:11
|
|
|
|
jasnika
|
ah škoda, ja dopust pa sem mogla vzet, ker sem odšla za par dni k sorodnikom, noi saj sicer tudi v staležu nimam mirovanja oz imam ga z rokami, tako da lahko hodim okrog, ampak ker je bilo par dni skupaj sem pač vzela dopust, pol pa sem šla nazaj v stalež,...vseeno hvala za pomoč lp
|
|
RE: solidarnostna pomoč ob bolniški?? 4.9.2009 16:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasnika ah škoda, ja dopust pa sem mogla vzet, ker sem odšla za par dni k sorodnikom, noi saj sicer tudi v staležu nimam mirovanja oz imam ga z rokami, tako da lahko hodim okrog, ampak ker je bilo par dni skupaj sem pač vzela dopust, pol pa sem šla nazaj v stalež,...vseeno hvala za pomoč lp Boš za drugič vedla. Ko sm bla neki let nazaj na bolniški, sploh nism vedla, da kaka solidarnostna obstaja. Pa sm bla na bolniški 3 dni manj kot 3 mesece. Pol pa zvem naknadno, da ti pripada za polne 3 mesece solidarnostna. Naslednjič sem vedla, da sem potem lahko dobila solidarnostno, ker je pač tko nanesl.
|
|
|
|
RE: solidarnostna pomoč ob bolniški?? 7.9.2009 20:20:11
|
|
|
|
onka
|
V našem podjetju tega ni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?