|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sokovi
26.9.2008 10:22:26   
lunica12
Zivijo nosecke

Vceraj sem si kupila Hipp natal sok,ki je nekaksno dopolnilo k prehrani nosecnice.Zanima me pa ce je katera oz. ce katera pije ta sok?Drugace pa ce poznate se kaksen podoben sok?

Lepo se imejte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sokovi
26.9.2008 10:24:40   
Volga
A je dober?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2008 10:27:29   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

A je dober?

Ja, ful je dober! user posted image  Sam za vsak dan je malo predrag.

Jaz ga ne pijem. Na splošno raje pijem vodo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2008 10:29:01   
lunica12
Ja ni slabega okusa,glede na to iz cesa je vse setavljenuser posted image je pa poven vitaminov ker so same taksne stvari noter.Dobis pa dve flaski po 200ml stane pa okoli 3 eure.Pa na dan ga moras zauziti le 20ml,itak pa zraven dobis merico,tako da se mi ne zdi slabo.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2008 10:30:39   
lunica12
Aja pozabila sem omenit da imas eno flasko baje za tam okoli 10 dni tako da ni slabo.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2008 10:49:14   
Hope2
Jaz si raje doma naredim sveže.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2008 11:13:15   
Šaki
malo bom vskočila:
mene pa zanima ali vse nekja jemnljete v času user posted image  ker jz neki ekstra ne jemljem,razne take vitamniske stvari pa to.al pa kj druzga.???ok razen folno sm

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2008 11:31:16   
vrtnica123
Jaz ga jemljem že od začetka nosečnosti in nimam nobenih problemov s slabokrvnostjo- tako da se splača!!!

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2008 11:38:16   
lunica12
Bad girl,jaz nisem nikoli nic jemala razen folne,zdaj sem si pa slucajno kupila ta sok.Jem pa tudi cisto vse,tako da ni panike...

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2008 11:38:16   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Jaz si raje doma naredim sveže.

Jaz tudi.
Ni ga čez sveže stisnjen pomarančni sok + pesin sok. Njami!user posted image

bad girl, jaz jemljem samo centramed mami. Nisem pristaš ful enih dodatkov, dokler v pozni nos. to pač ni nujno (železo, kalcij, magnezij...). Imam pa raznoliko prehrano tako da za enkrat je ok.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2008 12:01:13   
Lorencia
Ena steklenička če se ne motim zadostuje za 6x 20 ml...ker sta v paketu dve, to pomeni - da lahko vzameš 12x.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2008 12:05:55   
sunny24
Ma, jst si rajši sok stisnem iz svežega sadja v sokovniku...Ti kuplenji sokovi mi niso glih neki...Se mi zdi, da je sam cukr not...

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2008 19:06:37   
moyca
jaz si pa s paličnim mešalnikom nardim smoothie po željiuser posted image njamuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.9.2008 0:18:55   
bati
jaz sem si vsako jutro zmiksala jabolka,pomaranče, kiwi pa še kaj.....tako da teh sokov nisem kupovala.

je bolj naravno, ampak to je stvar ukusa vsake nosečnice.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?