|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   soglasje
2.2.2009 20:27:07   
mala zirafa
Zanima me  v katerem primeru je potrebno soglasje sosedov?Želimo prizidati en del vzporedno z balkonom, če si predstavljate.Do meje s sosedi pa od hiše dalje ni 5m.kako je zdaj glede soglasja?Na žalost so sosedi mršavi,pa sploh ne vem zakaj.Nimamo nobenih stikov z njimi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: soglasje
2.2.2009 20:32:29   
PikicaStonoga
Brez soglasja mora biti hiša oz. prizidek oddaljen 4 metre.

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2009 20:35:04   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Brez soglasja mora biti hiša oz. prizidek oddaljen 4 metre.

točno tako;
drugače pa kr na UE povprašaj oziroma na občini, kaj potrebuješ za gradnjo prizidka

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2009 9:28:23   
urška76
Pa po novem ni več dost, da ti noče podpisat, samo, da bi ti nagajal. Ker če ti noče podpista, ga UE pokliče in more utemeljit, zakaj noče dat soglasja.In če nima pravega razloga potem to na UE naprej urejajo. Se sicer zavleče, ampak preprečit ti pa ne more. Nekak tako je nama projektant razložu. Nisem dobr poslušalauser posted image
Mi smo mel srečo, so vsi sosedje šli brez  problemov z nami, da so njihove podpise overovil. Mamo super sosede.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2009 14:23:07   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Pa po novem ni več dost, da ti noče podpisat, samo, da bi ti nagajal. Ker če ti noče podpista, ga UE pokliče in more utemeljit, zakaj noče dat soglasja.In če nima pravega razloga potem to na UE naprej urejajo. Se sicer zavleče, ampak preprečit ti pa ne more. Nekak tako je nama projektant razložu. Nisem dobr poslušalauser posted image
Mi smo mel srečo, so vsi sosedje šli brez  problemov z nami, da so njihove podpise overovil. Mamo super sosede.

Tega pa ne razumem.....kaj mora sosed utemeljevat, če je po zakonu, da objekt mora bit od sosednje parcele oddaljen 4m. Če je manj in če ti ne podpiše si pod nosom lahko vse skupaj obrišeš.

Poznam primer...katastrofa, kaj vse si na UE dovolijo. Dali so gradbeno dovoljenje za objekt, ki bi naj stal točno od meje do meje, brez da bi vprašali soseda, s katerim bi objekt mejil. Seveda je sosed znorel in GD ni postalo pravnomočno.

Drugi primer...gospa pozna osebje na UE in so tudi brez sosedovega soglasja izdali GD, kjer bi ona 1m od meje zgradila neko halouser posted image . Sosedje so šli do vrhovnega sodišča in dosegli svoj prav.

Mala  žirafa...4m od meje, pa ne bo težavuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2009 10:08:00   
mala zirafa
Joj, prav strah me jeuser posted image , kako se bo vse to izteklo.Res imamo majhno kvadraturo, 45m2, pa bi jo radi povečali za še eno mansardno sobo.Potem bi do meje segalo mogoče 2m.Ne vem kaj bi lahko utemeljevali.Nobenega razgleda jim ne zakrivamo, niti sence jim ne delamo.user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2009 8:50:32   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Joj, prav strah me jeuser posted image , kako se bo vse to izteklo.Res imamo majhno kvadraturo, 45m2, pa bi jo radi povečali za še eno mansardno sobo.Potem bi do meje segalo mogoče 2m.Ne vem kaj bi lahko utemeljevali.Nobenega razgleda jim ne zakrivamo, niti sence jim ne delamo.user posted image

Potem pa ne bo težav, seveda če so sosedje normalni...držim pestiuser posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2009 22:28:53   
mala zirafa
Na žalost so jezni na nas.Sosedov pokojni  stari je bil na smrt skregan s starim od mojega moža.In zdej se tamladi grdo držijo do nas, brez veze.Mi pa nič krivi.user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?