|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   softshell, windstopper
21.2.2010 19:09:46   
maruscha
mene pa zanima, če obstajajo windstopperji al pa softshell za 2leti starega? pa kje ste jih kupili?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: softshell, windstopper
21.2.2010 19:45:47   
sandrine
H&M jih ima in sicer tele v modri in sivi barvi
http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=BARN_LIPO_YTT&shoptype=S

so pa še ene v belo-modra tak karo...smo jih ravno kupili:) vel. je pa od 86/92 dalje

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2010 8:09:27   
Bostjan-1
Na Gore Goretex, Windstopper ali Softshell kar pozabi - vsaj nam se ni uspelo prebiti do kakšne kakovostne ponudbe. Softshelle slabše kakovosti (vodni stolpec) pa dobiš v marsikateri ceneni trgovini: H&M, Hofer,... Jaz sem dal za svoje otroke izdelat jakne iz Sympatexa (vodni stolpec 12000mm, varjeni šivi) in flis z Windstopper membrano pri Vulcano, Celje. Nekaj ima v svojem programu tudi Vaude (njihovo rešitev Aquafoil - v bistvu je poseben premaz in ne klasična membrana), a slo. trgovci tega ne držijo na zalogi, ampak samo po naročilu.

LP, Boštjan

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2010 12:26:05   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: sandrine

so pa še ene v belo-modra tak karo...smo jih ravno kupili:) vel. je pa od 86/92 dalje

Zanima me, če ima to H&M tudi pri nas, v trgovini, tudi jaz bi namreč želela hčerki kupit tako jakno, pa pojma nimam kje??

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2010 13:53:41   
martita
Ravno danes sem to zadevo iskala v Interšportu, a so trenutno zaloge bolj boge, saj se čaka nova roba. Če sem prav videla pred razprodajami so jih imeli od McKinley, ne vem pa točno ali se je začelo pri 92 ali 98. Jaz sem takrat iskala še 86, našla pa nič. Je pa tudi res, da imajo najmanjših šetvilk ponavadi zelo malo, ker ni povpraševanja.
Navadnih vetrovk je malo morje, kaj boljšega pa se skoraj ne dobi.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2010 22:43:12   
livia
Jaz sem jo kupila enkrat pozno jeseni v Hoferju. Sicer se na te vodne stolpce ne spoznam, samo meni se zdi ok za to kar jo mi uporabljamo.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2010 12:41:52   
lan3
Živjo!
Jaz sem ga za hčero danes kupila v Intersportu od McKinley-a, številka 92 je najmanjša. Je pa res, da jih nimajo v vseh Intersportih. Ko sem klicarila naokoli so mi celo trdili, da McKinley nima manjših številk od 104? No, pa jih ima. Zagotovo jih imajo (ali so jih imeli) v Kranju v obeh Intersportih, v Ljubljani pa na Rudniku in v Šiški. Danes so imeli v Šiški še kar veliko barv na izbiro (črno, zeleno, rdečo, belo, trkizno, modro). Lp

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2010 12:55:02   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: sandrine

Naš ima tega v modri barvi, kupili v LJ, za velikost do 2 let. Nimam pojma za stolpce in me niti ne ganejo pri tako malih otročkih. Imamo za eno tako prehodno jaknico. Čist dovolj in zelo zadovoljni

Mi je pa ravno včeraj rekla ena, da so znižani, samo ne vem ali sve iste mislile

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2010 13:57:02   
Ženkica
Evo, smo ga nabavli, končno. McKinley v Intersportu; št. 116; mičkeno zavihali rokavčke, bo še za drugo leto dober. Zadovoljni. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2010 9:58:15   
HuAnita
Mi smo ga dali zašiti, ker smo dobili blago od enega podjetja, ki jih šiva, so imeli manjše kose, posamezno neuporabne, a smo skombinirali oražno-sivo kombinacijo is sta super.
Tudi meni sicer ni za vodni stolpec zanekrat veliko mar...

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2010 12:56:31   
N _ B
V Mega Outletu 92/98 od Tom Taylorja.

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.4.2010 13:36:21   
živa
Zdaj mi pa še cene napišite, prosim.

Lp,

živa

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.4.2010 13:40:53   
Raho
Smo kar tega v HM vzeli. Moja otroka nista ekstremna športnika, da bi potrebovala jakne iz Sympatexa z varjenimi šivi in ne vem kakšnimi vodnimi stolpciuser posted image . Tudi za nas je to le prehodna jaknica in naslednje leto bomo tako ali tako potrebovali nove.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.4.2010 16:11:53   
mayci
Mi smo jo že drugo leto kupili v Intersportu od McKinleya, super jakna.user posted image Cena: 29 eur

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.4.2010 7:08:12   
barni
Mi imamo zeleno iz Intersporta.

In je ful lustna. Je pa 104, pa ji je cist prav. Tako da ne vem kako lahko to oblecejo 4 leta stari otrociuser posted image Nasda je stara 2,5. Za na kolo in v hrib bo super.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.4.2010 19:49:53   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: barni

Mi imamo zeleno iz Intersporta.

In je ful lustna. Je pa 104, pa ji je cist prav. Tako da ne vem kako lahko to oblecejo 4 leta stari otrociuser posted image Nasda je stara 2,5. Za na kolo in v hrib bo super.

jaz pa vem kako! mamo doma enako staro frajlo, pa sem kupila št. 92, malo zavihala rokave, tako da bo še za jesen oziroma naslednjo pomlad! user posted image

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.4.2010 7:35:46   
barni
MArita ja, samo nasa je stara 2,5 let pa ima stevilko 104, ki je za 4 leta! Ne predstavljam si, da bi bilo to prav od kolegice hcerki, ki je zdaj stara 4 leta. Cudne stevilke so.

Mi je pa cisto cudno, da je vasi prav 92user posted image Nasa je velika 95 cm.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.4.2010 11:19:45   
agataema
A je kdo v teh dneh kupil v Intesportu številko 104? Ker jaz sem poklicala v ene 6 Intersportov v bližnji in daljni kolici, pa jih nikjer več ni.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.4.2010 13:12:05   
barni
Jaz bi na tvojem mestu poklilcala v centralo ce ti lahko preverijo, ce ga sploh se kje imajo. Ker sem jaz tudi najprej klicarila okoli, pa sem izgubila zivce. Zoprn sistem, da vidijo zalogo samo za svojo stacuno.

Je pa res super tale jaknica. Upam, da bo nasi drugo leto se prav, ker je letos sicer malo komot, samo ji ni nic preveliko. Saj pravim, cudne stevilke imajo.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...
Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?