Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sofinanciranje zavarovanice za mleko neocate 24.10.2013 14:03:09
|
|
|
|
jaz_sem_jaz
|
Kolikor je meni znano, zavarovalnica sofinancira. Če pa ne, si pa zl vrjetno opravičena so dodatka za nego in varstvo otroka- pozanimaj se na socialni.
|
|
|
|
RE: sofinanciranje zavarovanice za mleko neocate 24.10.2013 17:11:53
|
|
|
|
Jelenche
|
Nam so v celoti krili. Je pa res da je bilo to 2007/08 ko smo bili dojenčki. Mislim da tudi sedaj krijejo, spravi si račune. Pokliči direktno na zavarovalnico in vprašaj. Ker mislim tale bi bila pa huda (vsaj zame), da si Neocat plačuješ sam. Mi smo imeli 10 škatel na mesec. Če je bilo potrebno več, smo plačali sami. (ponavadi smo na mesec dokupili 2-3 škatle) Že to mi je bilo veliko glede na ceno. Sicer pa dodatek za nego je samo 100€, to še za dve škatli ni.
|
|
RE: sofinanciranje zavarovanice za mleko neocate 25.10.2013 8:37:03
|
|
|
|
neli365
|
Nam so leta 2012 sofinancirali alernovo, mislim pa da smo plačali polovico redne cene, 10 škatel na mesec. Zdravniški konzilij ti mora na podlagi vloge, ki jo poda pediater odobrit. Mi smo dobili 50 škatel, potem pa nismo več dali vloge, ker se je stanje popravilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Vrtectojeto1Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?da (velja za Ljubljano) (
16%)
ne (velja za Ljubljano) (
4%)
da (velja za ostale občine) (
35%)
ne (velja za ostale občine) (
11%)
ga nisem iskal-a (
34%)
Število vseh glasov: 330Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!