Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: socialni problem ali služba 20.4.2007 10:23:04
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Čipka , na žalost imaš prav. Živimo v ZELO čudni državi. Hočejo večjo rodnost in podobno naredijo pa nič za to, da bi imela starša kaj od tega. Pri nas je celo najbolje če je še oče neznan,...glede financ. Totalna sramota...po moje.
|
|
|
|
RE: socialni problem ali služba 20.4.2007 10:28:59
|
|
|
|
lemavrica
|
Žal je res zelo čudno pri nas tole urejeno. Na razgovorih jih je groza že če imaš partnerja, ta skor kar direkt odpišejo. Potem bi pa radi večjo rodnost in ne vem kaj še. Prvo naj poskrbijo da se bo dalo dobit službe. Pa da ne bo kdo začel pametovat da dela je dost sam iskat je treba, ker čisto po pravici nisem hodila na fax zato da bom sedaj pa delala nekaj kar je za 2 stopnji slabše plačano. Pa nisem fina in ne vem kaj, samo mislim da če sem vložila nek svoj čas in denar v študij lahko sedaj pričakujem da bom dobila delo na svojem področju oz. vsaj podobnem.
|
|
RE: socialni problem ali služba 20.4.2007 10:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka Ker pa dobivam nadomestilo moram plačati vrtec, kosilo za srednjega itd.. kar nanese kar nekaj. Noro. Če bi bila na socialni bi imela vse to zastojn in še več denarja, kot mi ga sedaj ostane. Še bolj noro. Ja pa še otroške bi imela najvišje. Jap. In potem se ljudje čudijo, zakaj je toliko "lažnega" samohranilstva, "lažnih" brezposelnih, ... Kaj pa preostane drugega. Znajdt se je treba. Včasih bi se človek najraje zjokal.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2007 9:38:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: socialni problem ali služba 25.4.2007 9:46:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa meni grejo kar dlake po konc, ko slišim katero, ki pravi: zakaj bi hodila v službo, če dobim fino socialno, otroški dodatek, vrtec imam zastonj,.... potem ji pa kar reče: za takšen kot si ti - VSI OSTALI DELAMO IN VAS PODPIRAMO noro.... Jas sem samo razmišljala v kakšni situaciji sem trenutno, nisem pa s tem mislila, da si želim postati socialni problem. Sprejela bi seveda kakršnokoli zaposlitev, da bi se rešila tega. Zaposlitev pa ne dobiš čez noč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2007 9:55:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?