|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   socialne konec ,kdaj lahko zaprosim ponovno?
7.3.2008 21:29:50   
principessablu
Pozdravljene,mene pa zanima sledeče,maja bo konec moje porodniške,ki je v bistvu nimam,sem nezaposlena,izredno študiram,vendar imam status študentke,vsaj mislim?user posted image ukinili so mi socialno zaradi enega bednega priliva,ki ga še sama ne razumem...imam starševsko nadomestilo in otroški dodatek ter preživnino 80 evrov,maja grem nazaj na zavod za zaposlovanje,se previ da bom dobivala samo ot.dodatek.Zanima me ali mi od zavoda kaj pripada ali lahko po določenem času ponovno zaprosim za socialno,mislim jaz ne vem kaj naj?zaposliti me noben noče,delala sem nekaj na črno,pa je zdaj še to šlo v maloro,res ne vem kaj naj,aja pa še vrtca nisem dobila tko da sploh super...kak nasvet mogoče?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: socialne konec ,kdaj lahko zaprosim ponovno?
7.3.2008 21:33:24   
Anonimen
Delaj prek študenta če imaš status a ne.

(odgovor članu principessablu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2008 21:37:15   
principessablu
ja sej nevem ali ga mam a ne?koga pa lahko vprašam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2008 21:37:55   
Naja30
Po moje lahko ponovno zaprosiš po 3-h mesecih brez prilivov na račun. Ker s prošnjo za dodelitev je treba prinesti tudi bančne izpiske zadnjih treh mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2008 21:41:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu

ja sej nevem ali ga mam a ne?koga pa lahko vprašam?

Hm....a si se oktobra vpisala? Imaš potrdilo o vpisu?

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2008 21:53:40   
principessablu
ja,oktobra sem se vpisala,sam sem šla zdele na internetno stran od študentskega servisa pogledat pa piše da ne moreš met več kot 26 let,torej mi nič ne pomaga potrdilo o vpisuuser posted image mah,najboljše bo da ponardim rojstni listuser posted image hecam se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2008 10:29:07   
benika
zaposliti me noben noče,delala sem nekaj na črno,pa je zdaj še to šlo v maloro,res ne vem kaj naj,aja pa še vrtca nisem dobila tko da sploh super...kak nasvet mogoče?

Kako to misliš, da te nihče noče zaposlituser posted image  Bo treba prošnje pisat, pa pisat, pa še enkrat pisat. Nihče ti ne bo prišel na vrata trkat, če te lahko v službo vzamejo.
Če imaš kakršnokoli šanso, si zaenkrat poišči delo na črno. Če ne drugače, v gostinstvu na tak način skoraj vedno kaj dobiš.
Z vrtci je pa tako ali tako živa katastrofa, ampak to je že druga tema.

V glavnem, po preteku 3 mesecev brez dohodkov pojdi na socialno in zaprosi za pomoč. Vmes lahko zaprosiš tudi za izredno socialno pomoč, vendar jo boš morala namensko porabiti in za to tudi predložiti račune.

Težko je, vem. Držim pesti, da se ti vse najbolje iztečeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2008 10:34:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu

ja,oktobra sem se vpisala,sam sem šla zdele na internetno stran od študentskega servisa pogledat pa piše da ne moreš met več kot 26 let,torej mi nič ne pomaga potrdilo o vpisuuser posted image mah,najboljše bo da ponardim rojstni listuser posted image hecam se

Katerega leta si se prvič vpisala na to fakulteto kamor sedaj hodiš?
Tudi po 26letu lahko delaš preko študenta, če imaš status. Samo če si na to fakulteto vpisana že več kot 6 let, ti bodo procente odbijali za dohodnino. Sam še vedno imaš več kot pa če doma sediš.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?