Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
socialne konec ,kdaj lahko zaprosim ponovno? 7.3.2008 21:29:50
|
|
|
|
principessablu
|
Pozdravljene,mene pa zanima sledeče,maja bo konec moje porodniške,ki je v bistvu nimam,sem nezaposlena,izredno študiram,vendar imam status študentke,vsaj mislim? ukinili so mi socialno zaradi enega bednega priliva,ki ga še sama ne razumem...imam starševsko nadomestilo in otroški dodatek ter preživnino 80 evrov,maja grem nazaj na zavod za zaposlovanje,se previ da bom dobivala samo ot.dodatek.Zanima me ali mi od zavoda kaj pripada ali lahko po določenem času ponovno zaprosim za socialno,mislim jaz ne vem kaj naj?zaposliti me noben noče,delala sem nekaj na črno,pa je zdaj še to šlo v maloro,res ne vem kaj naj,aja pa še vrtca nisem dobila tko da sploh super...kak nasvet mogoče?
|
|
|
|
RE: socialne konec ,kdaj lahko zaprosim ponovno? 7.3.2008 21:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Delaj prek študenta če imaš status a ne.
|
|
|
|
RE: socialne konec ,kdaj lahko zaprosim ponovno? 7.3.2008 21:37:15
|
|
|
|
principessablu
|
ja sej nevem ali ga mam a ne?koga pa lahko vprašam?
|
|
|
|
RE: socialne konec ,kdaj lahko zaprosim ponovno? 7.3.2008 21:37:55
|
|
|
|
Naja30
|
Po moje lahko ponovno zaprosiš po 3-h mesecih brez prilivov na račun. Ker s prošnjo za dodelitev je treba prinesti tudi bančne izpiske zadnjih treh mesecev.
|
|
|
|
RE: socialne konec ,kdaj lahko zaprosim ponovno? 7.3.2008 21:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu ja sej nevem ali ga mam a ne?koga pa lahko vprašam? Hm....a si se oktobra vpisala? Imaš potrdilo o vpisu?
|
|
|
|
RE: socialne konec ,kdaj lahko zaprosim ponovno? 7.3.2008 21:53:40
|
|
|
|
principessablu
|
ja,oktobra sem se vpisala,sam sem šla zdele na internetno stran od študentskega servisa pogledat pa piše da ne moreš met več kot 26 let,torej mi nič ne pomaga potrdilo o vpisu mah,najboljše bo da ponardim rojstni list hecam se
|
|
|
|
RE: socialne konec ,kdaj lahko zaprosim ponovno? 9.3.2008 10:29:07
|
|
|
|
benika
|
zaposliti me noben noče,delala sem nekaj na črno,pa je zdaj še to šlo v maloro,res ne vem kaj naj,aja pa še vrtca nisem dobila tko da sploh super...kak nasvet mogoče? Kako to misliš, da te nihče noče zaposlit Bo treba prošnje pisat, pa pisat, pa še enkrat pisat. Nihče ti ne bo prišel na vrata trkat, če te lahko v službo vzamejo. Če imaš kakršnokoli šanso, si zaenkrat poišči delo na črno. Če ne drugače, v gostinstvu na tak način skoraj vedno kaj dobiš. Z vrtci je pa tako ali tako živa katastrofa, ampak to je že druga tema. V glavnem, po preteku 3 mesecev brez dohodkov pojdi na socialno in zaprosi za pomoč. Vmes lahko zaprosiš tudi za izredno socialno pomoč, vendar jo boš morala namensko porabiti in za to tudi predložiti račune. Težko je, vem. Držim pesti, da se ti vse najbolje izteče
|
|
|
|
RE: socialne konec ,kdaj lahko zaprosim ponovno? 9.3.2008 10:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu ja,oktobra sem se vpisala,sam sem šla zdele na internetno stran od študentskega servisa pogledat pa piše da ne moreš met več kot 26 let,torej mi nič ne pomaga potrdilo o vpisu mah,najboljše bo da ponardim rojstni list hecam se Katerega leta si se prvič vpisala na to fakulteto kamor sedaj hodiš? Tudi po 26letu lahko delaš preko študenta, če imaš status. Samo če si na to fakulteto vpisana že več kot 6 let, ti bodo procente odbijali za dohodnino. Sam še vedno imaš več kot pa če doma sediš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?