|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   socialna pomoc..
2.4.2007 14:10:35   
Anonimen
zivjo..
zanima me,kdaj imam pravico iti na socialno da mi dajo paket??

rodila bom 19.junija...

hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: socialna pomoc..
2.4.2007 14:15:38   
Mateja82
Jaz sem dala vlogo za paket ko mi je G dala neko potrdilo. Ji nisem nič rekla mi ga je kar sama dala kakšn mesec dva pred rokom. Vrjetno ga bo tudi tebi ko bo čas za to ali pa ji kaj omeni.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2007 14:16:07   
total
Jaz sm šla takrat ,ko mi je dala G. potdila za nastop porodniške in pol tut to urediš.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2007 14:31:24   
Anonimen
Najlepša hvalaaa user posted image

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2007 15:19:17   
lex
Jaz imam pdp 22.5 in sem oddala prejšnji teden. Lahko oddaš takrat ko boš vse papirje oddala za porodniško. potrdilo pa je potrebno imeti. g ti ga da okoli 30 tedna

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2007 15:58:25   
lunca2
Gorazdova jaz imam tudi PDP 19.6.user posted image Kje pa boš rodila? Jaz bom verjetno v Trbovljah.

Bova kar kmalu doible potrdilo od ginekologa za na CSD. Takrat se uredi vse v zvezi z paketom, porodniško, očetovski dopust,....

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2007 17:23:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Gorazdova jaz imam tudi PDP 19.6.user posted image Kje pa boš rodila? Jaz bom verjetno v Trbovljah.

Opala..Jaz bom rodila v Mariboru, če bom pa slučajno tisti dan pri mami, pa na Ptuju user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Bova kar kmalu doible potrdilo od ginekologa za na CSD. Takrat se uredi vse v zvezi z paketom, porodniško, očetovski dopust,....

Ja to bo res ja, bo potrebno veliko rihtanja.. Lepo nosečnost in pobožaj malega user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2007 21:34:58   
lunca2
Gorazdova Tudi ti čuvaj svojega user posted image in ga pobožaj! A si ti vprašala za spol in kaj bo?user posted image Lepo nosečnost ti želim še naprej!

A je zelo živahen? Moj user posted image   zelo razgraja čez cel dan v trebuhu, se mi zdi, da bo kar pogledal venuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2007 12:11:11   
Anonimen
Lunca2... Zibali bomo dečka user posted image Čeprav je moja in fantova želja bila, da bi dobila punčko,... Ampak važno, da je dete zdravo...

Uhh, je zelo živahen, brca najraje ko se mami odpravlja spat... user posted image

Vidim, da boš ti tudi dobila dečka user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2007 15:03:59   
Anonimen
Aja Lunca2, a si v temi Junijke??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.4.2007 19:02:42   
lunca2
Ja, sem v temi junijke ampak že nekaj časa nisem nič pisala v temo. A ti si tudi tam?
Da tudi mi bomo imeli fantka. Moj user posted image si je tudi vedno želel deklico. Ko sva izvedela da bo deček je bil malce razočaran a je kasneje rekel le da bo user posted image zdrav. Sedaj pa že komaj čaka da se rodi njegov prvi sinček. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.4.2007 20:47:39   
Anonimen
Lunca2, v temi junijke nisem, ker nisem bila od začetka tam, se prepozno zvedela za pravi PDP, tako da nima smisla se nekaj priključevat, ko se druge med sabo že poznajo.. user posted image Joj, jaz pa mam
že 2 dni nogo otečeno, pa sem tak jezna, ne morem dosti hodit, pa morava z user posted image iskat hiše pa si jih ogledovat.. Bed je to res, ko te tak fejst boli.. user posted image

Kako pa je kaj pri tebi?

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.4.2007 12:11:58   
lunca2
Pri meni je vse uredu. Noge mi zaenkrat še niso nič zatekle in tudi ostalo je vse user posted image . Le trebuh je večji kot sem navajena ostalo pa vse kot prej. Na začetku nosečnosti je bilo čisto tako, kot da ne bi bila user posted image , saj nisem imela nobenih težav. Res pa sem vajena bolečin in vsega hudega, mogoče je tudi zato moj organizem bil imun na slabost in še kakšne stvari.NE VEM!

Ti se kar vseeno priključi k temi JUNIJKE, veš tudi jaz že dolgo časa nisem pisala ampak verjemi da ne bodo nič jezne. Kar tas se pridruži in bova tam še kakšno rekle. A prav?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?