Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: socialna pomoč - alergija 9.9.2006 19:25:22
|
|
|
|
noe
|
To zanima tudi mene, ker sva včeraj imela kontrolo in so mu ugotovili štiri nove stvari na katere je alergičen.
|
|
|
|
RE: socialna pomoč - alergija 9.9.2006 20:31:17
|
|
|
|
jasnika
|
žal mi je za otroka da je alergik ampak nevem zakaj bi na račun tega kdo dobil denarno pomoč na csd
|
|
|
|
RE: socialna pomoč - alergija 9.9.2006 21:16:05
|
|
|
|
MAREC06
|
Jasnika, verjetno zato, ker je hrana za alergike precej dražja od navadne hrane. Žal je tako. nekaj o tem piše na med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/alergije/08-koristni_nasveti.htm. Upam, da vam bo kaj v pomoč, meni je nekaj stvari bolj jasnih. lp in veliko sreče z vašimi malčki
|
|
|
|
RE: socialna pomoč - alergija 9.9.2006 22:04:10
|
|
|
|
ana b
|
Hi! Pozanimaj se na CSD, ker se mi zdi, da za nekatere alergije tudi pripada dodatek za nego, ki zanaša cca 20000 sit/mesec.
|
|
|
|
RE: socialna pomoč - alergija 10.9.2006 9:26:45
|
|
|
|
_andreja_
|
moja sestra more dajati hčerki olje kjer pride 2 litra cca 60.000sit in zelo dolgo ga je kupovala sama, zdaj ko je stara tamala 7 let in še prej kakšni 2 leti je dobivala zanj povračilo denarja, prej pa nič .... glede na to da je bila velikokrat na socijalni in prosila zanj... čeprav se mi zdi da je to tudi mejhno odvicno od socijalne delavke !?!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?