Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: socialna pomoč in štirje otroci 17.8.2009 22:47:43
|
|
|
|
Isabellabina
|
Tale tvoja znanka nima prav.Sigurno se ti je zlagala.Lahko koristiš samo ,da ti socialna plačuje delovno dobo do otrokovega 10 leta starosti in nič drugega.Pa še to lahko uveljavljaš,da sama prekiniš delovno dobo tako. da greš z trga dela..to pomeni .da tudi na zavodu ne smeš biti prijavljena. sicer moraš itak pridobit od zavoda ,da te ni v registru.Dobiš samo otroške dodatke,in pa mogoče denarno pomoč,če imate premalo dohodka.Jaz ostajam doma do leta 2016,potem pa Aha sem šla še enkrat brat...se pravi,če pa v slučaju ,da zanosiš ,ko že uveljavljaš to pravico,se ti ta pravica ustavi-miruje za dobo porodniške in v tem času res dobivaš porodniško.Jaz sem jo dobivala 401 e ---to je minimalna slovenska plača---bruto je nekaj čez 536e.....sem bila tudi jaz začudena in hkrati vesela...le da sem morala letos potem vložiti dohodninsko napoved in pa dokladi se bodo drugo leto malo znižali na račun te proodniške.
< Sporočilo je popravil big mamma -- 17.8.2009 22:51:54 >
|
|
|
|
RE: socialna pomoč in štirje otroci 18.8.2009 10:41:35
|
|
|
|
vesna_14
|
Aha ok mi je bilo sicer malo čudno , ker še nisem nikoli tega zasledila nikjer samo je rekla, da se je pozanimala na centru in so ji tako rekli. A ti imaš tudi 4 otroke?? Povej mi a pol razen otroških dodatkov država ne da ničesar - si pol res 10 let brez € ??? To mi je sicer ful glupo če tako pogledaš res ti plačajo prispevke sam lahko bi ti pa dali neko minimalno osnovo vsak mesec, da pa človek res ne rabi za vsak vložek, ki ga rabiš rečt možu. Groza pa sej itak nimaš otrok zardi denarja ampak vseeno....... kakšen € več bi lahko dali a ne? Hvala za odgovor Lp Vesna
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......