Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 18:07:56
|
|
|
|
Teni_
|
Nekatere se verjetno spomnite, da sem bila v šoku, ko sem po poteku starševskega nadomestila dobila odločbo iz socialne, da bom dobivala 27.000 SIT mesečno(preden sem rodila pa sem dobivala 45.000. OK, s tem sem se pač sprijaznila, danes pa sem šla na pošto, ker me je čakala pošta iz socialne. In tam piše, da se tista odločba razveljavlja in, da bom dobivala 60.000,00. In jaz sem bila zdaj dva meseca prikrajšana za 33.000,00. To sem napisala za to, da vam povem, da zelo pazite, kakšno odločbo boste dobile od socialne po poteku starševskega dodatka. Da ne boste prikrajšane. Sem jezna, ampak vesela pa tudi, da bo vsaj od drugega meseca naprej boljše. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 18:19:10
|
|
|
|
JASNA D
|
Pa ti bodo za nazaj vrnili? Jasna
|
|
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 18:20:41
|
|
|
|
Teni_
|
Zgleda, da ne. Žal. Ampak sem si kar sama kriva, ker se nisem šla pritožit. Zgleda, da so sami ugotovili napako. Pritožit pa se nisem šla za to, ker mi je ena, ki je v isti občini kot jaz rekla, da je tudi ona dobila tak znesek. Jaz, tele, kaj hočeš. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 18:34:29
|
|
|
|
polona
|
Zdaj, ko si dobila novo odločbo takoj zahtevaj zneske za nazaj. Saj nimaš nič izgubiti, kvečjemu pridobiš lahko. Če si po njihovi krivdi dobivala premalo, so ti dolžni povrniti premalo izplačane zneske.
|
|
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 18:55:30
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, se bom šla pozanimat, kako je s tem. Čeprav dvomim, da bo kaj, ker mi vseeno lahko rečejo, zakaj se pa nisem pritožila. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 18:58:40
|
|
|
|
lefairyon
|
kakšno nakazilo po poteku starševskega...kaj si nezaposlena pa ti pripada še neke vrste pomoč al kaj...ker sem tudi jaz dobivala starševski pa mi je potekel...pa niso nič poslali...:zmeden::zmeden::zmeden: lp
|
|
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 19:12:57
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, jaz sem nezaposlena in dobivam že nasplošno socialno pomoč. Zaradi starševskega dodatka, se je v tem času socialna pomoč znižala in sem dobivala 18.000. Zdaj, ko pa mi je poteklo, pa seveda več. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 19:14:33
|
|
|
|
Anitka
|
Tudi jaz ti svetujem, da kar vztrajaj pri tem, da ti vrnejo za nazaj. Moji sestri so v začetku nekaj malega preveč nakazovali otroških dokladov, zdaj pa mora vračati. So pa tam res prave barabe!:grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 19:18:31
|
|
|
|
mehurčica
|
Mojca, kar pojdi tja in naj ti vrnejo za nazaj! Če bi ti 2 meseca preveč dobivala, verjemi, da bi morala vse povrnit!:grrr:
|
|
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 19:20:55
|
|
|
|
india
|
Niti tolarja jim ne pusti, tako kot pravi Mehurčica, ti bo jim z obrestmi morala vrnit!:miska:
|
|
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 19:55:26
|
|
|
|
žiža
|
Tudi jaz imam podobno izkušnjo. Sem dobila odločbo za socialno pomoč (brezposelna, pred nosečnostjo) za celih 6.000sit. Sem napisala pritožbo. Po treh mesecih, ko sem že skoraj pozabila nanjo, sem prejela ugodn odgovor na pritižbo. Tud pomislila nisem da mi bodo tud za nazaj vrnili, pa so mi. Tako da definitivno napiši pritožbo. Saj mislim da se na vsako odločbo lahko pritožiš in glede da to da napaka ni tvoja imaš vso pravico ukrepati. Vse pritožbe namreč rešujejo na ministrstvu, tako da tvoja izpostava nima nič s tem. Vsekakor pa pritožbo pošlji priporočeno. Oziroma še preden boš pisala pritožbo se pozanimaj na socialni če ti bodo za nazaj izplačali razliko. Na moji odločbi namreč tud ni nič pisalo in sem bila potem tako presenečena, da sem klicala, da so mi preveč nakazal. Saj sem se bala, da bi potem enkrat to ugotovili pa bi morala vračati. (mal sem bla še blond takrat) :zmeden: vso srečo pa ne se pustit! :rozica:
|
|
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 20:06:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca..a veš kaj..moram to napisati: SEM TI REKLA!!!!!!!!! Sorči, morala sem napisati..hihiihihiihihiihi! P.S. Še Princ se je nasmejal os srca, ko sem mu povedala zate:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
socialna - o tem sem vam že pisala 21.2.2005 20:08:41
|
|
|
|
Teni_
|
Ja,vem ja, da si rekla. Ampak po eni strani mi je bilo logično, potem pa še je kolegica rekla, da je tako dobila, pa sem se sprijaznila. Od zdaj naprej poslušam še samo tisto, kar mi ti poveš. Sem se takoj spomila, da si mi rekla. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?