|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   soba za novorojenčka
3.4.2008 12:59:20   
carly
Imam sobo, ki bo namenjena dojenčku in jo je potrebno še popolnoma urediti, sedaj pa sem v dilemi, ker je soba velika ( je namenjena dvema otrokoma ) in se mi zdi da bo prov čudno zgledalo, ko bo v njej samo omarica, previjalna mizica in potem otroška postelja ( na začetku ga mislim imeti pri sebi, tako da bo posteljica kakšne tri mesece pri nama v spalnici).Sem že skos sanjala lepo otroško sobico, ampak se mi zdi da je bolje da tisto ta "ornk" pohištvo za sobico kupimo potem ko bo otroček malo zrasel in bo lahko tudi malo sam zbiral ( so mi ful všeč te varijante s pogradom pa kakšnim toboganom al pa tematskim igriščem ), no tako da se mi sedaj zdi da bo soba preveč pusta. Kaj bi vi naredili? No sej imam še veliko časa za opremit, sem šele v začetku nosečnosti.Ampak čez poletje bo prevroče za urejanje potlej bo pa treba kar hitro nekaj narediti. Imate kakšne slikice vaših sobic ali pa kakšne ideje kako vsaj malo zapolniti prostor in narediti sobo bolj "dojenčkasto"?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: soba za novorojenčka
3.4.2008 13:27:50   
T.A.Y.A.
No, jaz imam gugalnik - počivalnik. Ta zasede zelo veliko prostora, pa še primeren je za dojenje user posted image   in crkljanje. Moraš pa imeti takšnega, da ima poleg še poganjača. Z moje strani super zadeva.  

Imam nekaj takega, kot lahko vidiš tukaj:

http://pohistvo-soncek.si/Podmape/Pohistvo/sedezne/soncek_sedgrtpocivalniki.html

Tale barva ni ravno najbolj primerna, vendar, če se boš odločila zanj, se dobijo tudi v drugačnih barvah. Jaz sem ga kupila v Lesnini.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2008 13:30:11   
T.A.Y.A.
Joj, pozabila sem ti napisati, da sem govorila o izdelku LM 607.

(odgovor članu T.A.Y.A.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2008 15:13:21   
BUŠICA
v sobo lahko tud postaviš kak dvosed, pa dojenčkasto pregrinjalo čez-tam lahko dojiš ali pa z user posted image  opazujeta user posted image . lahko daš še kakšno veliko plišasto igračo v kot pa še kakšno stoječo svetilko...

(odgovor članu T.A.Y.A.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2008 18:42:22   
mateyka
jaz bi kupila une puzzle za po tleh in dala kar en konkreten del sobe s tem po tleh zapolnit + še playgym al kako se mu reče in ene par lepih pisanih plastičnih škatel za igrače ob steni (ikea pa P'kolino mata prav dobro zasnovo, ki je multifunkcionalna in jo lahko poljubno sestavljaš)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu T.A.Y.A.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2008 21:14:37   
lilija*
Midva imava tud srednje veliko otroško sobo, pa jo bova zapolnila tako, da bom dala v en kot mizico pa dva otroška stolčka, v ikei sem kupla za 25E, spodaj je pa lepa pisana preproga- Čeprav vem, da še kar nekaj časa ne bo mogel sedet pa risat, mi je pav lepo. Pa še skrinjo za igrače.....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2008 9:49:51   
carly
Ojla hvala za odgovore.Sem tudi že jaz razmišljala, da bi imela kakšen gugalnik. Dvosed mi ne pride v poštev, ker ga nimam potlej nikamor za dat, ko bomo urejali otroško sobo. Drugače pa en velik medo že čaka, pa kakšne škatle bodo tudi v poštev prišle. Bo treba res enkrat v Ikeo na izlet, sam kaj ko je pa tako deleč.

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2008 15:34:58   
urska25
Oh taka stvar kot prevelika soba ne obstaja. Počakaj eno leto,ko se bodo nabrale igrače in razni igralni centri(naprimer kuhinja,previjalni kotiček,...za punčke pa kaka delavnica če bo fantek)Lahko da si boš umislila kakšen bazenček s kroglicam,ful dobra stvar ko mali že samostojno sedi,...da ne omenjam škatelj legokock,pa plišaste igrače,....

JAz sem mislila tudi da bo prevelika, zdaj je pa premala. In zdaj ko pričakujemo še enega sva z možem prestavla sobo,da bosta imela skupaj še večjo sobo,ker enostavno nimam kam z igračam,pa še z opremo,je pa res da zdaj ta velika sestrica dobi posteljo s topoganom.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2008 9:50:24   
carly
Oh sej za potlej me sploh ne skrbi, to že sedaj vem, da bo hitro polna.Sam takoj na začetku, ko res še ne potrebuje cele gore igrač, imam občutek, da bo zgledala nekako prazna.No ampak sej je kar nekaj idej kaj narediti, pa mal bom še net pa trgovine prebrskala pa bo.

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2008 10:24:17   
zabica26
Sem bila pred enako dilemo...n začetku sem imela notri vse prebarvano, polepljeno s pajacki, še luč tako otroško odbito, od omar pa samo previjalno mizico in eno poličko...pojstlo pa pri nama. Potem pa se je z rojstvom začelo...
Najprej smo notri prinesli vse telegrame, igrače, čestitke... prvi koš z igračami je bil napolnjen... pri 5.mescih je pršla pojstlca in otrok...pa seveda kakšen paket plenic, pa poganjalčka odlagamo tja, pa ležalniček in podobno...sicer pa imamo igralni center, stajco, vse didaktične igrače kar v dnevnem prostoru... hočem povedat, da se soba hitro začne polnit in boš mogoče ene 3 mesce al pa pol leta po porodu ugotovila, kaj bi imela in takrat začni nabavljat in opremljat. Na izlet do Ikea-e greste skupaj in boste vsi srečni.

Aja...dojila sem jaz večinoma kar v prostoru, kjer je bil otrok tisti trenutek, tko da počivalnik se meni ni zdej preveč dobra ideja. user posted image Kaj pa potem z njim?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2008 11:16:59   
frutka_
Po mojem je oprema odvisna tudi od tega kje imaš otr. sobo. Mi jih bomo imeli zgoraj in sem skoraj ziher, da bodo otroci večino časa vedrili spodaj v dnevni sobi poleg nas. user posted image  Zato je tudi soba mini izvedbe, 10kvadratov. Vendar je dovolj velika za posteljo, omaro in mizo. Imamo pa namen v spalnici urediti igralnico, to je prostor poleg dnevne sobe kjer bodo igrače in omare.
V tvojem primeru so ti itak punce že napisale, ko privlečeš domov vso opremo, jajčko, ležalnik ipd. se ti prostor hitro napolni. veliko prostora potrebuješ tudi za igralni center na tleh.
Po stenah daj kakšne slikice, uporabi pastelne barve, kakšno lepo preprogo vrži na tla, zavese,...Super bo!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.