ronja
|
Eh, jaz sem pa glih dans tašči razlagala, da je na RR ena, ki je dala otroku ime Uš Nene, uš ima eno čist normalno ime, ki bi ga verjetno lahko uvrstili med 50 najprimernejših (če se navežem na drugo temo;). Je pa imel to ime tudi moj sošolec v OŠ, s katerim sva sedela skupaj in je snažilka komentirala, da ima pravo ime. metulj, mislim, da je uškinamama enkrat že pisala, da je do 34. tedna imela napovedano punčko. No, meni je bilo hecno, ko sva z lubijem povedala, da bova dala mali ime Ronja in seveda nobena mama ne verjame čist UZ (čeprav je bilo nedvoumno vidno, da je dete deklica:), nakar sta tast in tašča prišla z idejo, da saj če bo fantek, je lahko pa Ron. No, Rona pa res ne bi imela... Kot je lubi komentira: saj ne nameravamo imet nemškega ovčarja (se mi zdi, da so vsi Roni nemški ovčarji), za mešanca se mi zdi pa kar mal pregrobo (vsaj za naše maze, pa itak bomo meli psičko, ko bomo meli koga). Skratka: hecno m ije bilo to, da bi porabila eno fajn ime za moško obliko, čeprav sva itak nameravala imet več otrok (kar so tudi vedeli oz. sva povedala - ne vem, koliko so resno jemali - verjetno ne preveč, glede na to, da so bili vsi paf pri 2. in 3. nosečnosti;).